15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma orgije treba napraviti ako će pomoći.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Nije me strah nas i nase igre,vec sudije !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
revan je napisao/la:Ma orgije treba napraviti ako će pomoći.
Poslat ću im i ja svoju ženu ako će pomoći
Ja se nadam da je sudija vec napravljen u argentinskom dresu i da ima vec par slogana za njega.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Znaju li igrači himnu, "Jedna si jedina"? Čini mi se da ne znaju. Treba to uvježbati kako ne bi blejali ko telad u šarena vrata!
Fakat je sramota što nemamo tekst, bilo kakav.
Fakat je sramota što nemamo tekst, bilo kakav.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Hairlija koliko sam dobar ?Head je napisao/la:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Buraz de link tog dokumentarca.emir_ je napisao/la:svi smo plakali, kad volimo ovu zemlju i ove momke u pmHead je napisao/la:Isplaka se ko piicka poslije ovog dokumentarca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BelminM23 je napisao/la:
Poslat ću im i ja svoju ženu ako će pomoći
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Eto ga gore na pocetku straniceAga je napisao/la:Buraz de link tog dokumentarca.emir_ je napisao/la:svi smo plakali, kad volimo ovu zemlju i ove momke u pmHead je napisao/la:Isplaka se ko piicka poslije ovog dokumentarca
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sigurnoable
- Kontakt:
Srce na teren!!!!!!! Samo neka se sjete napacenog naroda, bosanskih sinova koji su dali zivot za ovu drzavu i koji su ostavili svoju djecu da sami se brinu o sebi samo zbog toga da Bosna ostane prkosna i ponosna i da budemo danas kao drzava koju ce gledati nekoliko milijardi gledatelja kako mala Bosna prkosi velikoj Argentini. Neka se sjete poplava koji su ponovo po napacenom narodu istresla svoju nepotrebnu bijes i unistile i ono malo sto nam je ostalo za prezivljavanje. Naprijed LJILJANI jer uz LJILJANE ova drzava je opstala i ne trebamo dopustiti da nas dusmani filuju neznanjem i lazima kako bi zaboravili svoj znak pod kojim je na stotine hiljada Bosnjackih glava palo samo da budemo ovdje gdje sada jesmo, na Marakani!!!

- JackTheStripper
- Kontakt:
Strijelci za nas: Džeko 28', Hajrović 73'
Za Argentince: Aguero 47'
Konačni rezultat, 2-1 za naše.
Amin.
Za Argentince: Aguero 47'
Konačni rezultat, 2-1 za naše.
Amin.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 15 jun 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
- legenda reala
- Kontakt:
Nek bude šta biti mora

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hoce srce da pukne a ima jos 12 sati do utakmice.. ne mogu ni zamislit osjecaja veceras kad himna zasvira
idemoooooooo !
idemoooooooo !Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Hajdeeeeeeeeeeeee vise 12, ne mogu da cekam
Evo malo lozioncke muzike
[youtube][/youtube]
Evo malo lozioncke muzike
[youtube][/youtube]
Budan sam 2 i pol sata a kad da 3 dana sjedim vec.
Ovo nece nikad da pocneee
[youtube][/youtube]
Ovo nece nikad da pocneee
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 15 jun 2014, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.