[youtube][/youtube]
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
[youtube][/youtube]
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne znam brate,nacuo sam da je onaj Pijanic,Pjanic,kako vec,dobar u tim prekidima.Ja to sve s rezervom uzimam,izgleda mi neafirmisan kao igrac.odjava je napisao/la:Imat cemo problema ako Sejo ne bude igrao. Niti ce am biti ubojiti slobodni udarci, niti ce m korneri biti nesto opasni je ne vidim nekog igraca da moze to bolje radito od njega ?? Uvijek na neki peh zadesi da covjek ne povjeruje.
#miasanmia
Re: Odg: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
I ja svoju htjedoh poslati pa da rahat gledam, al opazila fistrija sta hocu pa se uvali da mi kvari cejf...NoName je napisao/la:Ostavit će te žena piskice_dreamer_ je napisao/la:Isplakah se pred zenom ko ckapi gledajuci dokumentarac. Sutra imamo goste i ne znam sta cu za intoniranje himni, vjerovatno cu otici u wc da rahat pustim suzu. Sta god da bude ja sam ponosan. A mozemo napraviti mnogo...Isti sam ali sam ženu i djecu poslao na spavanje jer sam znao šta će biti.
Ja sutra imam veliko sijelo, nekih 10 prijatelja dolazi kod mene ali to me neće spriječiti da se rahat isplacem
Joooooooooooooooj, evo drzim pred sobom neki akt koji bi trebao raditi, al ne mogu da maknem dalje od Baljica, ova nova pjesma me pravo razrahatila...
Da je ne izgubiti veceras, kakav bi to samo velicanstven osjecaj bio...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bez respekta,bez straha,mirno,hrabro i pametno.Sve je moguce.
Nemam snage vise biti u kuci,idem u grad,ne mogu sam podnositi ovaj nevjerovatan pritisak,idem tamo gdje ima puno ljudi,valjda ce mi biti lakse.
Zmajevi nasi dragi,igrajte kako najbolje znate i kako god zavrsilo mi cemo biti ponosni na vas.
Vjerujemo u vas.
Idemo pokazati svijetu ko smo i od kakvog materijala smo napravljeni.
VOLIM TE BOSNO!
Nemam snage vise biti u kuci,idem u grad,ne mogu sam podnositi ovaj nevjerovatan pritisak,idem tamo gdje ima puno ljudi,valjda ce mi biti lakse.
Zmajevi nasi dragi,igrajte kako najbolje znate i kako god zavrsilo mi cemo biti ponosni na vas.
Vjerujemo u vas.
Idemo pokazati svijetu ko smo i od kakvog materijala smo napravljeni.
VOLIM TE BOSNO!
ako te pljunem svega milegenda reala je napisao/la:Sve ispod četiri gola u našoj mreži je uspjehCartman je napisao/la:Legendo sine Bosanski, da cujem tvoju prognozu?legenda reala je napisao/la:dobra kvota BIH daje gol![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Neka svijet vidi i cuje za ovu malu drzavu,da znaju i oni da se kod nas igra lijep fudbal 
ako masi ovo pašče valja mu biti yebano 
odoh po pive i brlju pa da ubijem koji sat do vecras, ako se ziv vratim kuci. ako ne pricat ce se
odoh po pive i brlju pa da ubijem koji sat do vecras, ako se ziv vratim kuci. ako ne pricat ce se
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
K'o da ja igram yebote
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Yebacemo im majku majcinu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- legenda reala
- Kontakt:
tako je ĆiroKaunas je napisao/la:Yebacemo im majku majcinu![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Sa drugog foruma : Selektor reprezentacije BIH za Argentinske medije rekao , da je jako sretan kad je sinoc dobio vijest da banjalucanin kojeg nazivaju popularno Schlager navija svim srcem za Argentinu ..
Susic je dodao : Gospodin Schlager za koga god da navija taj tim je pred katastrofom i raspadom pa (Borac ,Partizan , ruk.. Srbija , Srbija u fudbalu, Borac u kosarci , Partizan u kosarci ) mu unaprijed zahvaljujemo sto navija za Argentinu ! Argentinski novinari ostali su u soku na ovu informaciju Klix.ba
Susic je dodao : Gospodin Schlager za koga god da navija taj tim je pred katastrofom i raspadom pa (Borac ,Partizan , ruk.. Srbija , Srbija u fudbalu, Borac u kosarci , Partizan u kosarci ) mu unaprijed zahvaljujemo sto navija za Argentinu ! Argentinski novinari ostali su u soku na ovu informaciju Klix.ba
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Otelo, nemoj da idemo u krajnost
Uzivaj maksimalno, a dusmane stipu, oni nisu vrijedni pomena.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Otelo, Nekad je bilo od Vilinusa do Marakane, a sad je od Kaunasa do Marakane_dreamer_ je napisao/la:Otelo, nemoj da idemo u krajnost![]()
lucif3R666 je napisao/la:Sa drugog foruma : Selektor reprezentacije BIH za Argentinske medije rekao , da je jako sretan kad je sinoc dobio vijest da banjalucanin kojeg nazivaju popularno Schlager navija svim srcem za Argentinu ..
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@dreamer jel moze ova :
[youtube][/youtube]
@belmin Marakana je u oba slucaju, ima tu neke simbolike
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
jel to Schlager što je nekad bio moderator na ovom forumu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
+100Otelo je napisao/la:@dreamer jel moze ova :
[youtube][/youtube]
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.