15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Ovjde niko nije normalan, nije normalan....

vidi Senada drogeraBihac96 je napisao/la:Ko zeli da se dodatno nabrije,imate snimak utakmice iz Kaunasa na Face-u TV![]()
btw. čudim se ja što mi se štuca
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
[youtube][/youtube]

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
15.10.2013.
- donniedarko
- Kontakt:
Samo da nasi izdrze do kraja pod onim uslovima. Sinoc na tekmi ITA-ENG se bas mogao vidjeti krah kod nekih igraca
Moja prognoza, hladno pobjeda

meni licno je vrhunac dokumentarca vlatko glavas, lik je sve objasnio savrseno 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zabija Miske veceras 
NEZNALICE!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/argentin ... ace/133599" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/argentin ... ace/133599" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10.2013.
Meni je vrh dokumentarca neprikazivanje prvog gola naše reprezentacije i ignorisanje nekih od najboljih igrača koji su ikada obukli sveti dres.LenBias je napisao/la:meni licno je vrhunac dokumentarca vlatko glavas, lik je sve objasnio savrseno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
opet ti i salihamidzicVirtu4l je napisao/la:Meni je vrh dokumentarca neprikazivanje prvog gola naše reprezentacije i ignorisanje nekih od najboljih igrača koji su ikada obukli sveti dres.LenBias je napisao/la:meni licno je vrhunac dokumentarca vlatko glavas, lik je sve objasnio savrseno
Valjda su vam sad neke stvari jasnijeLenBias je napisao/la:opet ti i salihamidzic
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
pa u pravu je, bezobrazno se Hibić i Salihamidžić izostavljaju iz svih priča o reprezentaciji, kao da nikad nisu igrali za BIH
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
gdje da gledam dokumentarac?
unaprijed hvala
unaprijed hvala
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
[youtube][/youtube]
" Ma momci samo fajterski! "
" Ma momci samo fajterski! "
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledat Federera pa opet dosadu nekako savladavati pa SP, rukot valjda prođe vrijeme brzo. Jedino mi je žao što će ovo proći 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma ni naši ovi iz Amerike i Australije ne znaju nabrojat naše igrače, znaju za Džeku i tako još neke malo poznatije. A ovo mi je glupo ne znaju naše igrače, pa ja znam nabrojat dosta igrača iz tamo neke lijeve repkeKaunas je napisao/la:NEZNALICE!
Kako docekati veceras a ne poluditi? Boze ubrzaj ovo moooooolim te. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Izostavljaju kod prodanih duša, tipa Topalbećirević. Ne tako davno (Slovačka) je vrtio drugu ploču, ali ima nas koji ne zaboravljamo.legenda reala je napisao/la:pa u pravu je, bezobrazno se Hibić i Salihamidžić izostavljaju iz svih priča o reprezentaciji, kao da nikad nisu igrali za BIH
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
manite ba pesimizma i negativnosti danas, samo eto danas nemojte 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.