Ja mislim da će im ovo biti prvi pogođeni sastav, kad ovako unaprijed postavljajuPerryFred je napisao/la:
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
a fakat me zanima šta su smislili...ono sjede svi u studiju i gledaju tekmu na BHT-u xd xdAmar Dzeko je napisao/la:Nikad ne gubimo kad prenosi FACE i te spikerambo16 je napisao/la:"U 22.00 počinje specijalni program FACE-a! Uživo, Rio de Janeiro i Sarajevo,četiri studija,gosti,analize,izjave igrača...CD i Face to Face,uživo,Rio-Sarajevo!
STUDIO MARAKANA – STUDIO SARAJEVO,UŽIVO"
ne kontam šta ovi sa FACE-a hoće xd tekmu ne mogu da prenose,a lafo prave neki specijalni program i to uživo xd
A.F.C. Bournemouth!
Evo i ja suzu pustio, na Dzekino pismo sto je objavio na fejsu i kad spomenu ljute Krajišnike.
Bolje nemojte citat.
rambo16 je napisao/la:a fakat me zanima šta su smislili...ono sjede svi u studiju i gledaju tekmu na BHT-u xd xdAmar Dzeko je napisao/la:Nikad ne gubimo kad prenosi FACE i te spikerambo16 je napisao/la:"U 22.00 počinje specijalni program FACE-a! Uživo, Rio de Janeiro i Sarajevo,četiri studija,gosti,analize,izjave igrača...CD i Face to Face,uživo,Rio-Sarajevo!
STUDIO MARAKANA – STUDIO SARAJEVO,UŽIVO"
ne kontam šta ovi sa FACE-a hoće xd tekmu ne mogu da prenose,a lafo prave neki specijalni program i to uživo xd
Možda okrenu kameru na TV
Joj ja sam citav dan nekako nervozan, jedva cekam da pocne utakmica i nadajmo se svi dobrom rezultatu. 
04.10.2009 !!
Yebo kamilu, sta kaze nas Ahmo hrcak 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje pismo? De link ili text.Armala je napisao/la:Evo i ja suzu pustio, na Dzekino pismo sto je objavio na fejsu i kad spomenu ljute Krajišnike.Bolje nemojte citat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hvala ti za sve Adnane ljudino, vratit ces se ti u repku: http://www.klix.ba/sport/nogomet/zahiro ... /140615085" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na forumu sam 5 godina... I dočekao sam to, eto, da Bosna i Hercegovina odigra utakmicu(e) na jednom velikom prvenstvu.
Kako god bilo večeras, bez obzira da izgube i sa 3, 4, 5 razlike i kako god da završe u grupi, sretan sam i drago mi je što ću svoju rodnu grudu gledati večeras.
Siguran sam da će biti emotivno prilikom intoniranja himne ( kakva god da je, himna je i treba je poštivati).
Sretno dečki! Samo hrabro!
Kako god bilo večeras, bez obzira da izgube i sa 3, 4, 5 razlike i kako god da završe u grupi, sretan sam i drago mi je što ću svoju rodnu grudu gledati večeras.
Siguran sam da će biti emotivno prilikom intoniranja himne ( kakva god da je, himna je i treba je poštivati).
Sretno dečki! Samo hrabro!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tačno da nisam u društvu sad bih suzu pustio na ovo..Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
ZEMLJO MOJIH SNOVA !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Zahirovicu brzom ces ti doci opet u repku bez brige legendo.
04.10.2009 !!
https://www.facebook.com/edindzeko" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Koje pismo? De link ili text.Armala je napisao/la:Evo i ja suzu pustio, na Dzekino pismo sto je objavio na fejsu i kad spomenu ljute Krajišnike.Bolje nemojte citat.
[youtube][/youtube]
hajmooooo !!!
hajmooooo !!!
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ova treba da se uci svake godine u skoli.Amar Dzeko je napisao/la:Tačno da nisam u društvu sad bih suzu pustio na ovo..Head je napisao/la:[youtube][/youtube]
ZEMLJO MOJIH SNOVA !
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni danas tačno 6 godinadubrava je napisao/la:Na forumu sam 5 godina...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
LJUDI IGRAMO SA ARGENTINOM NA MARAKANI !!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.