Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Kako u media player da stavim kad pržim cd da bude pauza između pjesama?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
ostace na prethodnoj stranici, niko ga nece zapazitiConsigliere je napisao/la:Nabavio sam wireless router TP Link... nesto.I poceo me zezati... Svaki put kad na mobu otvaram neku malo tezu stranicu, konekcija puca... On njega prepoznaje, ali samo pise authentication problem i ne moze se vise konektovati. Konekciju mogu samo vratiti restartom rutera, ali onda sve ispocetka... Sta mu je?

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
pokušaj promjeni kanal tamo u postavkama routera medju Wi-Fi postavkamaConsigliere je napisao/la:ostace na prethodnoj stranici, niko ga nece zapazitiConsigliere je napisao/la:Nabavio sam wireless router TP Link... nesto.I poceo me zezati... Svaki put kad na mobu otvaram neku malo tezu stranicu, konekcija puca... On njega prepoznaje, ali samo pise authentication problem i ne moze se vise konektovati. Konekciju mogu samo vratiti restartom rutera, ali onda sve ispocetka... Sta mu je?

- OnlyUnited
- Kontakt:
Kucaj u command prompt ipconfig.. Vidi koja je ip adresa te default gateway (ovaj gateway kucaj u browser i onda enter), tako udji u postavke te provjeri da li je pravilno ukucana start ip adersa, te default gateway, to pod dhcp settings, a zatim pod network LAN, mora biti ista kao i start ip...
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
- Kontakt:
imam problem , internet koristim od telemacha , sve je super bilo do neki dan kad na ruteru ne gore sve lampice nego par njih , a kad gore sve lampice onda je i ok internet , e sad gori par njih i internet mi katastrofa , tesko sve otvara , provjerio sam sve kablove sve je ok samo eto tako doslo da je internet los i da lampice sve ne gore..
model modema Cisco EPC3925
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
iskljuci ga iz struje, na pozadini imas malu rupicu da ga restartujeslucif3R666 je napisao/la:imam problem , internet koristim od telemacha , sve je super bilo do neki dan kad na ruteru ne gore sve lampice nego par njih , a kad gore sve lampice onda je i ok internet , e sad gori par njih i internet mi katastrofa , tesko sve otvara , provjerio sam sve kablove sve je ok samo eto tako doslo da je internet los i da lampice sve ne gore..
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
- Kontakt:
Ako ti se laptop samo na jednom ugasi sam od sebe,na kakav problem to ukazuje?
Vjerovatno se je malo vise zagrijao, mislim da nije nista ozbiljno.aydin_galatasaray je napisao/la:Ako ti se laptop samo na jednom ugasi sam od sebe,na kakav problem to ukazuje?
Naravno, uz pretpostavku da se je upalio kasnije.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- RockyMaivia
- Kontakt:
Sopcast,kako ubaciti neki kanal???
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
StarMo nije skutorija...
kad otvoris neki novi kanal u ovom prozoruRockyMaivia je napisao/la:Sopcast,kako ubaciti neki kanal???
Hvala unaprijed!

imas tipku da dodas kanal u favourites

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ozbiljno je to, ako ne znas sam uraditi, odnesi u servis da ga ociste od prasine i da promjene pastu.Otelo je napisao/la:Vjerovatno se je malo vise zagrijao, mislim da nije nista ozbiljno.aydin_galatasaray je napisao/la:Ako ti se laptop samo na jednom ugasi sam od sebe,na kakav problem to ukazuje?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
ne prepadaj ga ni ne znamo cijelu priču, možda je dugo bio upaljen i sl. pa se ugasio, ne mora znači da cim ga upali on se ugasi pa da ide čistit ga odmaanell je napisao/la:Ozbiljno je to, ako ne znas sam uraditi, odnesi u servis da ga ociste od prasine i da promjene pastu.Otelo je napisao/la:Vjerovatno se je malo vise zagrijao, mislim da nije nista ozbiljno.aydin_galatasaray je napisao/la:Ako ti se laptop samo na jednom ugasi sam od sebe,na kakav problem to ukazuje?

i on je dao pravo malo informacija

Upravu si da je dao malo informacija, neka prvo provjeri temperature preko nekog programa tipa everest. Pa nek napise ovdje, da vidimo da li se laptop pregirjava...
A to ako je laptop bio dugo upaljen, opet se ne bi trebao sam gasiti. Kod mene je skoro ociscen, promjenjena pasta i radi po cijeli dan i nikad se nije sam ugasio...
A to ako je laptop bio dugo upaljen, opet se ne bi trebao sam gasiti. Kod mene je skoro ociscen, promjenjena pasta i radi po cijeli dan i nikad se nije sam ugasio...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
ma nije nikakve informacije dao ako ćemo iskreno... Kompjuter se može ugasit sam zbog milion stvari 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Moze se ugasiti zbog: virusa, u slucaju da je vadjen hdd i lose skopcan, lose prikopcani jumperi, pregrijavanje (graficke, jezgra pa i hd), (ne)updejtovanje drivera, erori memorije, zbog napojne, itd itd...
Najbolje da sacekamo momka da nam da vise informacija, ovako mozemo do sutra nagadjati.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma samo neka skine CPUID HW Monitor, neka postira temperature dok je npr. na fb i youtubu i da iskljucimo mogucnost pregrijavanja. Onda zavisi koja je marka kompa/laptopa. Inace laptopi su konfigurisani da u normalnom radu podnose temperatura od 60-70 stepni (HP), sto je vec za desktop racunare mnogo.. Idealna temperatura jednog hp desktop racunara pri nekom normalnom opterecenju od 45-57 stepeni...
-
- Kontakt:
Gasio se vise puta,cim se zagrije ugasi se,ali upali se svaki put opet
ti pošto si vjernik, ti njemu prouči da dođe sebi
inače, meni se to dešavalo zbog HDD-a..."iskočio iz ležišta", valjda se nešto "otanjilo" pa čim ga trzneš ili se pregrije, samo se ugasi...popravio to, onda me zezao RAM...nije valjao onaj utor/slot..trzneš laptop i odma se ugasi
a onda sam promjenio laptop

inače, meni se to dešavalo zbog HDD-a..."iskočio iz ležišta", valjda se nešto "otanjilo" pa čim ga trzneš ili se pregrije, samo se ugasi...popravio to, onda me zezao RAM...nije valjao onaj utor/slot..trzneš laptop i odma se ugasi

a onda sam promjenio laptop

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
-
- Kontakt:
Pa...problem je zesci i zesci(cesce se gasi) ,tako da ni meni ne gine novi laptop 

Trenutno korisnika/ca: BaiMai, Bing [Bot], Goalgetter, jasmin10 i 12 gostiju.