Bar po mom nekom misljenju male su nam sanse da ga zadrzimo, ali nikad se ne zna ja bi volio.amypitar je napisao/la:Ma frajer naporan pravo.![]()
Mene interesuje sta je sa Jajalom.Navodno mu je dat rok do 18 da se izjasni.Kakve su nam sanse da ga zadrzimo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
04.10.2009 !!
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Fino ti napisah da si ofiran i da na ofiran način pokušavaš da svoje gluposti sapereš preko nekog aldina tako što ćeš napraviti nik i biti fol pitar.nolimit je napisao/la:Zamolio bi admine da ovoj dvorskoj ludi ucine uslugu i provjere imam li bilo kakve veze sa navedenima,i pokemu ti si stvarno lud jel moguce ovoHercegovinaBosna je napisao/la:Reci ti nama sad ko dolazi u Sarajevo.Hoće li doći Kajkut ili Bogičević ili Kaleši ? aa super pitaru starinolimit je napisao/la:Evo aldina opet ubjedje me za koga navijam o bozeee pomozi nam svi aA jesi ofiran dede mi

Mićo je Fićo!
osta ja ramo ahhhahahsarajlija je napisao/la:Ma neka momka neka pise meni ne smeta licno vala.
Nego imali sta oko tih igraca koji nam fale na pozicijama moze i na pp info od mojih drugova ramme, hilme, sekac , Bosniciuma...

rammstein je napisao/la:osta ja ramo ahhhahahsarajlija je napisao/la:Ma neka momka neka pise meni ne smeta licno vala.
Nego imali sta oko tih igraca koji nam fale na pozicijama moze i na pp info od mojih drugova ramme, hilme, sekac , Bosniciuma...

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
http://youtu.be/25TdnwKwtQorammstein je napisao/la:osta ja ramo ahhhahahsarajlija je napisao/la:Ma neka momka neka pise meni ne smeta licno vala.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 jun 2014, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
znao sam da ćeš ovo staviti ahahha
Najjača obrada na interneto, jedino ona ZAPALIT ĆU SVE SLIKE NA ZIDU" joj može primirisati
Najjača obrada na interneto, jedino ona ZAPALIT ĆU SVE SLIKE NA ZIDU" joj može primirisati

Hajde malo veselo nek buderammstein je napisao/la:znao sam da ćeš ovo staviti ahahha

Sarajevo ljubavi moja!
Jel veceras nasi mladi igraju. 

Re: Odg: FK Sarajevo
Igraju, trenutno 1-1 pred kraj poluvremena.amypitar je napisao/la:Jel veceras nasi mladi igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: FK Sarajevo
Andjušić početkom drugog poluvremena dovodi bordo momke u vodstvo. Sarajevo vodi protiv Atalante 2-1!hilmo je napisao/la:Igraju, trenutno 1-1 pred kraj poluvremena.amypitar je napisao/la:Jel veceras nasi mladi igraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sarajevo 2-1 Atalanta
Crveni karton za Sarajevo (49 min)
Crveni karton za Sarajevo (49 min)
Prvi je dao Aganspahic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
imali neko onaj link bet365,,,da pratim,,daj postavite ko ima
farukzidane je napisao/la:imali neko onaj link bet365,,,da pratim,,daj postavite ko ima
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0880728885" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
hvalaPerryFred je napisao/la:farukzidane je napisao/la:imali neko onaj link bet365,,,da pratim,,daj postavite ko ima
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/We ... 0880728885" onclick="window.open(this.href);return false;

2-2 (77 min)
JBG .... STETA ... al se vidi da smo kvalitetom u rangu s anjima, to je sad valjda jasno!
Biti ravnopravan sa klubovima kao sto je Inter i Atalanta, je za svako postovanje. 

vzdra raja sta ima
imal ko da je raspolozen nakon sinocnje tekme
ajd ba ubit cemo nigeriju i iran nogama!
sadce ibrak s pojačanjima

ajd ba ubit cemo nigeriju i iran nogama!

Ja zadovoljanrammstein je napisao/la:vzdra raja sta imaimal ko da je raspolozen nakon sinocnje tekme
![]()
ajd ba ubit cemo nigeriju i iran nogama!![]()

4.10.2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.