Forum
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Forum
Tj. vjerovatno će ga takvi poput tebe svojim ispadima na pomenutoj temi natjerati da to napravi.
A onda treba krenuti redom praviti cirkus od tema Patike, Igre, Facebook i slično.
I ispravi taj post, citiraj kako treba, da neko ne misli da sam napisao nešto što nisam.
A onda treba krenuti redom praviti cirkus od tema Patike, Igre, Facebook i slično.
I ispravi taj post, citiraj kako treba, da neko ne misli da sam napisao nešto što nisam.
DukeOfWellington je napisao/la:Tj. vjerovatno će ga takvi poput tebe svojim ispadima na pomenutoj temi natjerati da to napravi.
ja na tu temu ne mislim ulaziti,tako da od toga što ti spominješ nema ništa
ja nisam ništa dodao ni oduzeo u tvom postu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisi dobro citirao, pogledaj ponovo.
Najbolje bi bilo da svi izbjegavaju teme koje ne smatraju bitnim, ni ja ne idem na temu Facebook da pišem kako ta tema nema nikakvu svrhu.
Najbolje bi bilo da svi izbjegavaju teme koje ne smatraju bitnim, ni ja ne idem na temu Facebook da pišem kako ta tema nema nikakvu svrhu.
- samo_lijevo
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Nisi dobro citirao, pogledaj ponovo.

bas tako.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
DukeOfWellington je napisao/la:Nisi dobro citirao, pogledaj ponovo.
slažem se,ali ako u pravilima foruma piše da ne smije biti religijskih tema onda je stvar jasna,ali valjda će @admin to objasniti
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne piše, to je poenta cijele priče. Pročitaj pravila.filip13 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Nisi dobro citirao, pogledaj ponovo.
slažem se,ali ako u pravilima foruma piše da ne smije biti religijskih tema onda je stvar jasna,ali valjda će @admin to objasniti
DukeOfWellington je napisao/la:Ne piše, to je poenta cijele priče. Pročitaj pravila.filip13 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Nisi dobro citirao, pogledaj ponovo.
čitao,zato i kažem da će to @admin najbolje objasniti

ovo mi dodje kad kliknem "pošalji" post. a post se u međuvremenu postavi inače.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ista stvar.nedim93 je napisao/la:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I meni. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Također, ista stvar.
Inače, većinom koristim mozillu firefox kao browser, ali pokušao sam poslati post i sa Chrome-a i ista stvar se dešava. Čišćenje kolačića i temp.fajlova također nije pomoglo.
Inače, većinom koristim mozillu firefox kao browser, ali pokušao sam poslati post i sa Chrome-a i ista stvar se dešava. Čišćenje kolačića i temp.fajlova također nije pomoglo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja recimo koristim IE tako da komotno možemo reći da nije do browsera.
I meni sa Opere izbaciva isto 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- fanatic1991
- Kontakt:
I meni izbacuje ali mi ne pricinjava neki problem... U svakom slucaju post "prodje" sa zakasnjenjem malim 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Meni ovo tlak diže.fanatic1991 je napisao/la:I meni izbacuje ali mi ne pricinjava neki problem... U svakom slucaju post "prodje" sa zakasnjenjem malim

- NeverGiveUp
- Kontakt:
P.S
Nisam znao gdje da napišem pa ću ovdje gdje sam upitao i za ovu grešku.
Ako bi se mogla pogledati malo pozornije tema http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2240" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne može se ništa pročitati o utakmici/ama i svemu što ide uz takvu temu, sami nacionalizam i međusobna prepucavanja te spuštanja vrtićskog kvaliteta.
Nisam znao gdje da napišem pa ću ovdje gdje sam upitao i za ovu grešku.
Ako bi se mogla pogledati malo pozornije tema http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2240" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne može se ništa pročitati o utakmici/ama i svemu što ide uz takvu temu, sami nacionalizam i međusobna prepucavanja te spuštanja vrtićskog kvaliteta.

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
I meni se ista stvar desava, vjerovatno se i ostalim ljudima desava, znaci nije do nas. Do "njih" je.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Radimo na otklanjanju problema.
i meni ????nedim93 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.