Pa uvijek smo tuBelminM23 je napisao/la:Pa nećete valjda na forumu bit i za vrijeme utakmice ?Nerminovic je napisao/la:Ko zadnji magarac.Otelo je napisao/la:Samo da znate u 19:15 se selimo na temu rukometa
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sta je ovo. niko na temi grupe E

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nerminovic
- Kontakt:
@marubinstein: Argentina confirmada: Romero, Zabaleta, Campagnaro, Fernández, Garay y Rojo/Maxi Rodríguez, Mascherano, Di María/Messi y Aguero. 5-3-2
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Veceras neka odigraju hrabro ko kostarika i ja zadovoljan , kako god zavrsilo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- BurningLegion
- Kontakt:
Sretno BiH protiv Argentine!
[youtube][/youtube]
vergla profesorica
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
usrali seNerminovic je napisao/la:@marubinstein: Argentina confirmada: Romero, Zabaleta, Campagnaro, Fernández, Garay y Rojo/Maxi Rodríguez, Mascherano, Di María/Messi y Aguero. 5-3-2
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤

15.10.2013.
-
Nerminovic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

BackSpace United
BackSpace United
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Zna li Argentina ko smo mi? Zna li kome će noćas u oči gledati? Zna li ona da se Bosna prije nje srebrenom zvala? Da li je Argentina čula za navijače naše? Za onaj gromoglasni aplauz i pjesmu sa tribina koja uliva jezu i strah protivnicima?Da li je svjesna Argentina da je zemlja Bosne krvlju bila natopljena i da je iz te zemlje niklo milijarde behara koji će noćas ‘zamirisati'? Zna li da smo ratove preživjeli i iz njih se jači digli? Zna li Argentina koliko Bosanaca živi za ovu noć? Zna li da ćemo opet svi biti kao jedno i svi voljeti samo jedno? Takvi smo mi, to će saznati! Da li zna ona da naši momci nisu samo igrači nego Zmajevi? Zmajevi koji vatrom brane boje svoje domovine! Zmajevi koji nikada nisu razočarali svoj narod! I kada smo gubili i kada smo pobjeđivali ponosno smo zastavu držali! Ne zna Argentina koliko ruku će biti podignuto ka nebu i koliko najjačih molitvi će biti izgovoreno u času kada sudija zasvira početak. Ne zna ni to da nama Bosna i Hercegovina nije samo domovina. Nama je Bosna majka, sestra, zakletva, pa tek onda domovina! Zato, neka Argentina zna, za nas nema poraza!
- DonCorleone
- Kontakt:
prpa brate, prpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAjsKjub je napisao/la:usrali seNerminovic je napisao/la:@marubinstein: Argentina confirmada: Romero, Zabaleta, Campagnaro, Fernández, Garay y Rojo/Maxi Rodríguez, Mascherano, Di María/Messi y Aguero. 5-3-2
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
kasnišNerminovic je napisao/la:
![]()
sta je ovo malo raje na forumu?
15.10.2013.
Bolje Mujdža i Bičakčić, ljepši suPauk je napisao/la:Argentina 0 - 2 BIH![]()
Garantujem...golovi Hajrovic i Dzeko
Sheyi je napisao/la:Bolje Mujdža i Bičakčić, ljepši suPauk je napisao/la:Argentina 0 - 2 BIH![]()
Garantujem...golovi Hajrovic i Dzeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
crno joj se piše

15.10.2013.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:![]()

BackSpace United
BackSpace United
Kaunas je napisao/la:crno joj se piše![]()
j.ebada brate na 4-3-3 njihovoj imali bi neke sanse vako slabo, al vjerovati u ćudo nije zabranjeno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.