Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Nema..PerryFred je napisao/la:zvizgo je napisao/la:u sloveniji trazim nema dresa nikako. ovo se moze samo nama da desi.
http://www.prva-liga.si/shops/?tn=shop&shopID=ljubljana" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.btc-city.com/trgovina/1108/adidas" onclick="window.open(this.href);return false;
Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..
hahahaJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Evo ja cu za 20KM nabavitJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
bio sam u Sport Life-u u BBI-ju i u SCC-u i nisam vidio uopste stari logo na dresovima...edo07 je napisao/la:hahahaJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..ma nije to..dres kao dres je ok...ocito je da su likovi kupili condivo 14 plavi i samo nalijepe ili usiju stari grb...samo sto je onda malo bezobrazno staviti mu istu cijenu
inace, ljudi se zale da je kriza, a danas sam dosta ljudi vidio s novim dresovima (a tek prvi dan prodaje
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
razlika je u grbu, na ovim kopijama jos onaj stari.Zekoo je napisao/la:Pogledaj pik i vidi. Ja sam jedva nasao razliku
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Koji je to klub?Lampard8 je napisao/la:Evo ga isti naš![]()
Sad mi nešto na um pade, vi ste se ovdje sinoć žalili na onu ponudu čitavog kompleta na ekupi za 250 KM, a ista mu je cijena i u Sport Life-u kad kupujete dres, šorc i štucne pojedinačno, činjenica je da će malo ljudi kupiti baš čitav komplet, al' nisu vala lopovi ovi iz ekupi (odnosno jesu koliko i Sport Life)...
Kapiten Blue Traina
cijena dresa je univerzalna, da se tako izrazimo, druga je stvar sto smo mi sirotinja druzeSaurman je napisao/la:Cijena dresa je sramotna.

Meni danas stigao oficijalni sal nase repke za prvenstvo
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ArtemisFowl, Atlanta, atomac123, bavariapivo, BIHpatriota, Bosnjo22, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, delko, Elddar, ELDIABLO20, farenhajt, feniksptica, GrbavicaHrammm, HariTz, Hazre, Helemnejse, Iniesta12, invincible1921, jasmin10, JimmyPage, KockarVicin007, kovac, LeCoq, Lynx, Majstorinho, MaroonBjelave, Matterhorn22, PeppermintSA, RajvoSa89, ristagrad, rossonero85, s4mke, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, Venom, VensanKasel, Xaniesta i 349 gostiju.