“Večeras navijam za BiH. To je zemlja koja je doživjela velike katastrofe, sada je na redu da se vesele. Bio bih zaista presretan ako pobjedi Argentinu ” rekao je C.Ronaldo.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel to na slici stvarno Čović? 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
jel se neko zayebava ili je ovo fkt rekao?Unofficialpage je napisao/la:![]()
“Večeras navijam za BiH. To je zemlja koja je doživjela velike katastrofe, sada je na redu da se vesele. Bio bih zaista presretan ako pobjedi Argentinu ” rekao je C.Ronaldo.
dajte tu pjesmu "Zvjezdan tjera Mesija, Romeru ga zatjera..." da je čujem
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kako laze!Unofficialpage je napisao/la:![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ovdje pročitao: http://bhsupersport.com/cristiano-ronal ... m-izjavom/" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:jel se neko zayebava ili je ovo fkt rekao?Unofficialpage je napisao/la:![]()
“Večeras navijam za BiH. To je zemlja koja je doživjela velike katastrofe, sada je na redu da se vesele. Bio bih zaista presretan ako pobjedi Argentinu ” rekao je C.Ronaldo.![]()
![]()
dajte tu pjesmu "Zvjezdan tjera Mesija, Romeru ga zatjera..." da je čujem
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
5 sati nas dijeli od najvece utakmice reprezentacije BiH
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ti sa bhsupersporta vjecito izmisljaju ,fb gluposti i nista vise ,samo za likove na fbUnofficialpage je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:![]()
Ja ovdje pročitao: http://bhsupersport.com/cristiano-ronal ... m-izjavom/" onclick="window.open(this.href);return false;“Večeras navijam za BiH. To je zemlja koja je doživjela velike katastrofe, sada je na redu da se vesele. Bio bih zaista presretan ako pobjedi Argentinu ” rekao je C.Ronaldo.
oni su prvi poceli sa onom smijesnom pricom da je ronaldo odvojio 1/3 svoje godisnje plate za poplave u bih
al raja povjeruje u svasta
neki se admin dobro pobrinuo za ronaldovu promociju u bosni
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Asmir KolašinacSrecno ZMAJEVIMA veceras a posebno mom mladjem bratu Seadu i nemoj da ti onaj kratki slucajno prodje!"
A.F.C. Bournemouth!
Ako neko kuglom mlatne Messia večeras da znamo ko jerambo16 je napisao/la:Asmir KolašinacSrecno ZMAJEVIMA veceras a posebno mom mladjem bratu Seadu i nemoj da ti onaj kratki slucajno prodje!"
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ne vjerujem

-
Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaChinaglia je napisao/la:ne vjerujem![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Bezobrazan ovaj Balkaniyum, ukinuli mi 90% kanala jutros.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Isti Mile Kitić 
zar nije bitnije što je pozvan tino sušić i seadova agencijaBABADZO je napisao/la:LJUDI IGRAMO SA ARGENTINOM NA MARAKANI !!!!!!!!!!
nema potpisa
Danas je utakmica najbitnija, pa makar i Pape igr'oAdmir_Sa je napisao/la:zar nije bitnije što je pozvan tino sušić i seadova agencijaBABADZO je napisao/la:LJUDI IGRAMO SA ARGENTINOM NA MARAKANI !!!!!!!!!!
Džeko spreman

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Koliko se nasih ocekuje vcrs na stadionu?
- Principatus
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/emir-spa ... /140615099" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mora se igrati čvrsto, jako, agresivno a mudro... Najviše opasnosti prijeti od lošeg ulaska u meč, trema i slično... to može dovesti do debakla... ali ako se pristupi mudro može se izvući dosta korisnog... argentina ima veliki pritisak... ma malo je reći veliki, prva utakmica, je li vrijeme više da se uzme sp, kako će se krenuti, bosna je za njih šaša.... to se može iskoristiti, ali samo ako se bude pametno i srčano... jedno bez drugog ne ide... i ne valja... ako si srčan a nisi pametan, dobićeš crveni, ispadaš iz formacije i sl... ako si pametan a nisi srčan izgubićeš svaki veći fizički kontakt a to znači otvaranje lakih situacija...
i da ona sranja bitno je učestvovati nek odyebu
i da ona sranja bitno je učestvovati nek odyebu
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.