I u drugom trebamo samo nastaviti igrati polako i ne natrcavati se sa Islandom.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
30 minuta nas dijeli od svjetskog prvenstva u rukometu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Je li Tahirović otputovao tj. je li on uopće u stručnom štabu?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- sigurnoable
- Kontakt:
Ljudi moji pa evo ovo moze biti aBd motivacija vise za nase Zmajeve u Brazilu. ABd da pobjedimo Island veliki Island rukometa koji su bili drugi na olimpijadi.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ali kakvi komentatori 
Lijepi Velid, pa kakve samo emocije iznosi ovaj Dario, pu..
Ali yebo to, nadam se da ce momci nastaviti ovako..za ovo do sada mogu samo reci "aferim"..
Ali yebo to, nadam se da ce momci nastaviti ovako..za ovo do sada mogu samo reci "aferim"..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
on u je u mladoj reprezentaciji u strucnom stabuHigh je napisao/la:Je li Tahirović otputovao tj. je li on uopće u stručnom štabu?
Ajmoooooooooo 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
druže, ti si pogrešno protumačio moj prvi post .. nisam napisao da ne trebamo trčati kontre, ne mješam se u trenerski posao, nego sam napisao da ne smijemo fulati kontre jer su to najlakši golovi, a igramo protiv Islanda, a ne protiv neke repke koja je slabija od naše, pa da smijemo priušiti taj luksuz
ove četiri kontre što smo zajebali, da smo barem dvije iskoristili, umjesto pet razlike, vodili bismo sedam razlike jebga .. Island je ovo, mogu se vratit' u igru jako brzo, zbog toga je svaki gol dragocjen, a naša prednost iz prvog meča je samo jedan gol
ne smije nas zavarat' ovih pet golova prednosti, tako da, kontri će sigurno biti u drugom pol, tako da ih moramo koristit'
[/quote]
Ma druze razumio sam ja , samo sto su prve dvije kontre bile fakat teske i nije nitko kriv sto nisu iskoristene, jedino ona kada Ovcina istrcava kontru i one cudne korake pravi (folirantske) gdje pogada golmana u ruke! Tako da fakat nije bilo mijesta za neku kritiku!!!!! Izvini , ali cisto mi je krivo kad stalno kritikujemo za sitnice , i da se ne plasiraju sada meni je srce ispunjeno! Nadam se da cu ih ako bog da ponovo gledati u svom Cazinu , jer ekipa su

Ma druze razumio sam ja , samo sto su prve dvije kontre bile fakat teske i nije nitko kriv sto nisu iskoristene, jedino ona kada Ovcina istrcava kontru i one cudne korake pravi (folirantske) gdje pogada golmana u ruke! Tako da fakat nije bilo mijesta za neku kritiku!!!!! Izvini , ali cisto mi je krivo kad stalno kritikujemo za sitnice , i da se ne plasiraju sada meni je srce ispunjeno! Nadam se da cu ih ako bog da ponovo gledati u svom Cazinu , jer ekipa su
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
=
Ako bude ipak golijada i vise od 32 gola,onda +6 vrijedi.
Samo kako Madzari padose i prosuse protiv Slovenaca,treba biti oprezan.
+5,posto vjerovatno necemo zabiti vise od 32 gola,na ovoj tekmi.Yucca je napisao/la:Svaka cast za poluvrijeme![]()
![]()
![]()
Nije +5 nego +6 zaboravljate gol prednosti iz prve utakmice![]()
![]()
![]()
Ako bude ipak golijada i vise od 32 gola,onda +6 vrijedi.
Samo kako Madzari padose i prosuse protiv Slovenaca,treba biti oprezan.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Buric zacarao mrezu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' mi imamo mozda prvi napad u drugom dijelu?
Nisam stigao na sami pocetak utakmice pa ne znam ko je imao prvi napad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
POMOZI BOZE!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- HannahMontana
- Kontakt:
Ma brate i komentatori su mi ko i nasa igra. Saburli. Neka tako ostane, **** i dernjavu. Nek se deru kad prodjemo.Papastathopoulos je napisao/la:Ali kakvi komentatori
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Samo izbjeći trku, mirno, svaki napad do pasivnog i to je to, što više umrtviti igru.legenda reala je napisao/la:božeeeeeee pomoziiiiii![]()
![]()
ovo sanjam čitav život, ali danas ni ja nisam vjerovo u njih, znao sam šta moraju uraditi da bi se mogli nadati pobjedi, ali nisam vjerovo da oni to mogu uraditi, ali evo momci igraju vrhunsku utakmicu, na nivou najvećih, i deru jednu od najboljih svjetskih ekipa, hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
![]()
Omere imamo prvi napad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Demirovic jako pametne stvari prica,sto je i za ocekivati od rukometnog strucnjaka.Drugi par rukava je sto su umrtvili prijenos,on i ovaj nekomentator s njim,kao da sahranu prenose,a vi navikli deranje od Marijana.
Inace odbrana je strasna,ovakvo limitiranje protivnika nisam gledao jos od vremena Didiera Dinara i francuskih dvometrasa oko njega.
Nadam se da ce se vratit i Karacic,koji je ultra ekplozivan i ide maksimalno u svakom napadu,iako je i ovaj momak koji ga mijenja(broj 10) strasan!
Idemoooo sacuvat' ovo do krajaa!
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Inace odbrana je strasna,ovakvo limitiranje protivnika nisam gledao jos od vremena Didiera Dinara i francuskih dvometrasa oko njega.
Nadam se da ce se vratit i Karacic,koji je ultra ekplozivan i ide maksimalno u svakom napadu,iako je i ovaj momak koji ga mijenja(broj 10) strasan!
Idemoooo sacuvat' ovo do krajaa!
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Zadnja izmjena: KiaKaha, dana/u 15 jun 2014, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Buric, Prce ,Vrazalic, Toromanovic i ostali

Danas lik u kladionici kaze dvije reprezentacije danas za dobru lovu,mislim da je uplatio nesto
Nadam se da ce mu dzepovi sutra biti puni para

Nadam se da ce mu dzepovi sutra biti puni para
SLOBODA NAVIJAČIMA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da prijatelju, naš je prvi napad u drugom dijeluOmerbavarac je napisao/la:Jel' mi imamo mozda prvi napad u drugom dijelu?
075
Sudija poj'o pišću 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.