FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako zavrsi Iskra-Sarajevo?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
0-0SemPer_fi je napisao/la:Kako zavrsi Iskra-Sarajevo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- jalehordas
- Kontakt:
vala bi dobro dosla neka slikabordo_momak je napisao/la:jel moze neko reci ako zna sta bi danas na utakmici dresdena a jos bolje ako ima neke slike hvala
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
http://www.dynamo-dresden.de/foto/detai ... e_id=30985jalehordas je napisao/la:vala bi dobro dosla neka slikabordo_momak je napisao/la:jel moze neko reci ako zna sta bi danas na utakmici dresdena a jos bolje ako ima neke slike hvala
smara me informacija da ce Olimpik igrati na Kosevu ccc 

Ko ih hebe...Keno_95 je napisao/la:smara me informacija da ce Olimpik igrati na Kosevu ccc
Zadnje tri utakmice ce morati traziti novi stadion...jel se zadnja tri kola moraju igrati u istom terminu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
to znammiky_hz je napisao/la:Ko ih hebe...Keno_95 je napisao/la:smara me informacija da ce Olimpik igrati na Kosevu ccc
Zadnje tri utakmice ce morati traziti novi stadion...jel se zadnja tri kola moraju igrati u istom terminu

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije provokacija,samo za Horde pitanje,sta njih veze za prijateljski odnos sa navijacima Dresdena? 

Jesam li jedini kojem fksinfo ne radi?
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Nisi.
a ko su sad ovi red chaos??
ovaj dresden super izgleda
ovaj dresden super izgleda

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
E djeco to su vam HORDE ZLA ...
A za Red Kaos, to je grupa koja je isto u bratskim odnosima sa Ultras Dynamo ! I njihov glavni trans je na tribini!bordo_momak je napisao/la:a i mene zanima ko su red chaos i ni meni ne radi fksinfo

Ni mni ne radi FKSinfo !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Molio bi nekog nadleznog da pobrise postove oko ultras dynamo,dovoljna je slika.
- Nordkurve_Mg
- Kontakt:
Ozvaniceno...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta je sa fksinfom

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- prijeratni mangup
- Kontakt:
http://ud-fotos.de/2009-2010/25-erfurt/ ... php?idx=51 evo jos jedna slika sa jucersanje utakmice Dynamo Dresden 1 - 0 RW Erfurt ...ULTRAS DYNAMO DRESDE-HORDE ZLA ....