Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
HVALA TI ALLAHU DRAGI!
Momci, svaka vam cast, plakao sam kao malo dijete, tek sam se sad malo pribrao. Ovo je samo od Boga, pa kako onako lopta da im ode hvala Ti Allahuu!
Sent from my ST18i using Tapatalk
Momci, svaka vam cast, plakao sam kao malo dijete, tek sam se sad malo pribrao. Ovo je samo od Boga, pa kako onako lopta da im ode hvala Ti Allahuu!
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Napokon smo na SP
- alan_kardec
- Kontakt:
povratakotpisanih je napisao/la:Markoviću majstore svaka ti čast!
Čestitke selektoru i igračima na fantastičnom uspjehu, napravili su pravo čudo. nakon što su se od nastupa na sp oprostili Njemačka, Srbija, Mađarska, najveće iznenađenje je ipak Island.
Fantastično prvo poluvrijeme i početak drugog. U jednom momentu su momci pogubili glavu, bilo je svega u tim momentima, srećom dobro je završilo. Toromanovićev promašaj
Daj Bože neke lakše grupe u Qataru.
Gdje su oni koji su govorili da repki treba bolji selektor za baraž?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ali od +5 do -1 i onda nestvarnih 8min iz srce u tugu iz tuge u ocaj i onda oni gol za gol periodi gdje nas golman skida dvije lopte i dovodi nas u +1 situaciju i onda gol prstima i ispustanje lopte Islandjana

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bice nas u Qataru pravo, dole mi je rodbina, barem 300 po tekmi !!

4-IN-A-ROW
reci rodbini da šalje para u Bosnu, dole su puni k'o brodoviemir_ je napisao/la:Bice nas u Qataru pravo, dole mi je rodbina, barem 300 po tekmi !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nakon petog pokušaja na prvenstvu, zaslužili smo.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
E ovo sam mislio da nikada dozivjet' necu.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUBIM VAS IN D PEDU
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO LJUBIM VAS IN D PEDU
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Poziv za godišnji u Januaru u Dohi je već stigao. ide se aBdKaunas je napisao/la:reci rodbini da šalje para u Bosnu, dole su puni k'o brodoviemir_ je napisao/la:Bice nas u Qataru pravo, dole mi je rodbina, barem 300 po tekmi !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4-IN-A-ROW
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
hahahha,ne mogu da vjerujem da smo i mi imali srece u ovakvim situacijama
,da li momci odma putuju za Bosnu??
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ide se u Qatar aBd , imamo dobrih havera tamo i svog nekadasnjeg trenera koji vodim njihovu mladu košarkašku repku 
Sudije

Sudije
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jeste li vidjeli da ne možete bez Hrvata!!
Bravo momci.
Bravo momci.
Momče Hercegovče
- legenda reala
- Kontakt:
Napokonnnnnnnnn
Ovako nisam bio sretan kad smo se plasirali u Brazil ma ni blizu, ovo je nešto nestvarno
Svaka čast momcima, napokon su srcem odigrali jednu bitnu utakmicu, dali su zadnji atom snage i to im se vratilo, ono sve što su trebali uraditi su uradili, mogli smo na kraju sami sebe pobjediti ali nismo i idemo na SP
Odlično pripremljena utakmica Markovića, iako nisam njegov ljubitelj moram priznati da raste uz ovu ekipu i on, prava su klapa ginu jedan za drugoga i rezultat je morao doći kad tad
Ovdje sam pisao, da moraju odigrati na Islandu cijeli meč kao u Sarajevu zadnjih desetak minuta i oni su baš tako i odigrali, odlična odbrana, pametno u napadu, odličan golman, za svakom loptom na glavu, nisam vjerovo da mogu, al sam sad presretan

Ovako nisam bio sretan kad smo se plasirali u Brazil ma ni blizu, ovo je nešto nestvarno
Svaka čast momcima, napokon su srcem odigrali jednu bitnu utakmicu, dali su zadnji atom snage i to im se vratilo, ono sve što su trebali uraditi su uradili, mogli smo na kraju sami sebe pobjediti ali nismo i idemo na SP
Odlično pripremljena utakmica Markovića, iako nisam njegov ljubitelj moram priznati da raste uz ovu ekipu i on, prava su klapa ginu jedan za drugoga i rezultat je morao doći kad tad
Ovdje sam pisao, da moraju odigrati na Islandu cijeli meč kao u Sarajevu zadnjih desetak minuta i oni su baš tako i odigrali, odlična odbrana, pametno u napadu, odličan golman, za svakom loptom na glavu, nisam vjerovo da mogu, al sam sad presretan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kojih Hrvata?Josip321 je napisao/la:Jeste li vidjeli da ne možete bez Hrvata!!![]()
Bravo momci.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ima nas oko 600 trenutno u Qatru,odmah po zavrsetku meca dosta prijatelja vec me pita za rezervaciju smejstaja .Zmajevi ce imati veliku podrsku od nas sledece godine.
BosnaE
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakav uspjeeeeeeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Da su Hrvati,igrali bi za'' kauboje ''Josip321 je napisao/la:Jeste li vidjeli da ne možete bez Hrvata!!![]()
Bravo momci.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jun 2014, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- elninho_resTO
- Kontakt:
Nikola hvalaaa tiii
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.