Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Sto neko rece, nisam se radovao ovako odlasku u Brazil. Stvarno im svaka svaka cast. Zasluzili su veliki docek. Ispraceni bez pompe, novinara, sponzora i ostalog vracaju se sa velikim rezultatom. A sto je bilo najljepse vidjeti, stvarno su klapa, ginu jedan za drugoga. Prce za predsjednika - majstorcina 
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
potpis ko kucaChinaglia je napisao/la:još ne vjerujem šta se desilo .. prvo promašismo u napadu, zatim Ovčina napravi glupost za dvije minute, igrač manje, zadnji napad, Island može držat' loptu do kraja, gol ih vodi na SP i onda .. BUUUM, poslaše loptu u outkako nas je Bog pogledao, pa vratilo nam se za sve silne nepravde, za sve naše gluposti zbog kojih smo ostajali bez velikih takmičenja u svim sportovima, za svaki put kad smo zaslužili da negdje odemo, a sreća nas unakazi, sve nam se vratilo i neka je .. malo je reći da smo zaslužili, Fortnuna nam još mnoooogo duguje
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
- samo_lijevo
- Kontakt:
zaboravi na Sarica,on igra za Qatar.Unofficialpage je napisao/la:Upravo sam ovo krenuo da napišem. Sad će se svo otimat da igraju, vidjet ćeš da će i Šarić htjeti da igra.samo_lijevo je napisao/la:Kako Pedja skide penal,care nas lijepi.
Bravo selektore!!!
sada neka pljuju i prave probleme.
ja i sada cemo vidjeti hoce li se ko povrijediti pred okupljanje.Sada ce mnogi moliti da dobiju poziv.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
svaka čast momci
pokazali ste kako se bori i gine za dres
ja sam bio, maltene, odustao od praćenja rukometa prije koju god. kad nije bilo niti trunke volje i želje za igranjem u reprezentativnom dresu, a u ove dvije tekme, momci, pokazali ste obrnuto i svaka vam čast na tome
Još večeras da mlatnemo Argentince, pa da bude 3 od 3

pokazali ste kako se bori i gine za dres
ja sam bio, maltene, odustao od praćenja rukometa prije koju god. kad nije bilo niti trunke volje i želje za igranjem u reprezentativnom dresu, a u ove dvije tekme, momci, pokazali ste obrnuto i svaka vam čast na tome
Još večeras da mlatnemo Argentince, pa da bude 3 od 3
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Momcima svaka cast na prolazu
... Ovo je definitivno u rangu prolaza u barem cetvrtfinala na SP u fudbalu, s obzirom kakvi smo liliputanci u rukometu, i kakvi su nam uslovi za razvoj istog... To kazem iz razloga jer u fudbalu imamo super zvijezdu imamo par odlicnih evropskih igraca, par solidnih itd.. A u rukometu imamo prosjek repku u evro okvirima, i zato naklon do poda zbog borbe.. I da nisu prosli sa ovakvom partijom jednostavno bi im se morali nakloniti...
I sad definitivno zabraniti nastupe i Saricu i Basicu i sl. koji su nas ignorisali godinama... Terzic mora ici jer je on barem igrao kvalifikacije i odazove se cesto... Dozvoliti da idu oni samo koji su igrali ove kvalifikacije.. Ostali

I sad definitivno zabraniti nastupe i Saricu i Basicu i sl. koji su nas ignorisali godinama... Terzic mora ici jer je on barem igrao kvalifikacije i odazove se cesto... Dozvoliti da idu oni samo koji su igrali ove kvalifikacije.. Ostali
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- _forzamilan_
- Kontakt:
Šta je ovo braćo mila jes' nas krenulo
Svaka čast momcima
Svaka čast momcima
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Oduševljen sam. Nisam gledao i zbog svjetskog i zbog popriličnog broja razočaranja koje sam doživio prateći bosanskohercegovački rukomet - i pokaza se dobrim
Naklon momcima do poda.
Hayley <3
možda i Harmandića vratit', a?
Ne znam razloge i kakvi su to talovi, ali valjda je vrijeme da se sjedne i da jedan Bašić opet zaigra, da se još neki momci pozovu i da se to riješi. Što se mene tiče neka na SP igraju ovi isti momci koji su i ostvarili historijski uspjeh. Šarića ne treba zvati i to je to.

- 1988risha
- Kontakt:
Ovo je prvi put od kad igramo ove usrane baraže,da je sudija bio u drugom planu većim tokom utakmice... prije su nas bukvalno znali unakazit... Izgleda da je savjest napokon proradila kod goooovana iz EHF...

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Mađar je odsudio za desetku mozda je bilo 2-3 diskutabilne odluke al to je normalno u rukometu. Svaka im čast 
- bistrikboy
- Kontakt:
Gledao sam obje i daklje ne vjerujem,cudo nad cudima,bravo!Da vidim hocel' sad imat' svadbe prije okupljanja!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nogometasi na svjetskom , Rukometasi isto, Kosarkasi predpostavljam idu na EP? Sijedim i razmisljam pa sta sad , nisam ja na to navikao, nema onog psovanja sudija i srece, baksuza itd itd. Neznam ni kao da ovo ispratim kako da se ponasam i sta da ocekujem

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
je li zasluzio pored ovih momaka koji ginu za svaku loptu?Chinaglia je napisao/la:možda i Harmandića vratit', a?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
NE!samo_lijevo je napisao/la:je li zasluzio pored ovih momaka koji ginu za svaku loptu?Chinaglia je napisao/la:možda i Harmandića vratit', a?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ljudi skontali da od ovih beznoćnih Islandđana nema ništa, rukomet kao sport generalno stagnira jer ga igraju isti i samo isti. Sad idemo na medalju kod braće.1988risha je napisao/la:Ovo je prvi put od kad igramo ove usrane baraže,da je sudija bio u drugom planu većim tokom utakmice... prije su nas bukvalno znali unakazit... Izgleda da je savjest napokon proradila kod goooovana iz EHF...![]()
4-IN-A-ROW
emir_ je napisao/la:Sutra svi na doček, ko ne dođe Tino Sven Sušić.
A imamo i tenisera koji se probija na 2 grand slam-a. Jednostavno uzivati, procvat i ekspanzija naseg sporta u punom jeku.vrebac86 je napisao/la:Nogometasi na svjetskom , Rukometasi isto, Kosarkasi predpostavljam idu na EP? Sijedim i razmisljam pa sta sad , nisam ja na to navikao, nema onog psovanja sudija i srece, baksuza itd itd. Neznam ni kao da ovo ispratim kako da se ponasam i sta da ocekujem![]()
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- skyisthelimit
Vi ste vi ste ponos drzave, ponos drzave, ponos drzave...
Svaka cast selektoru na optimizmu i njemu pripadaju najvece zasluge

Svaka cast selektoru na optimizmu i njemu pripadaju najvece zasluge
15.10 - 15.06 ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.