Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
eh tek sam malo došao sebi
malo su se strasti smirile
zar mi uvijek moramo igrati egal završnicu u svim sportovima, nije ni čudo što raja umire u četrdesetim

malo su se strasti smirile
zar mi uvijek moramo igrati egal završnicu u svim sportovima, nije ni čudo što raja umire u četrdesetim
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kakav ce ljudi biti uzitak pratiti SP, a nasi zmajevi se kvalifikovali. Kakav ce biti uzitak gledati nabijanje reprezentacija poput Australije, Angole i ostalih, a i ravnopravno nadmetanje sa rukometnim velesilama. Ja sam ubijedjen da mi to mozemo, jer i Island je jedna od njih. Samo da svi, ako Bog da, budu zdravi za prvenstvo i da imamo na raspolaganju sto vise kvalitetnih igraca.
Kako trebamo biti ponosni na nase momke i naseg selektora. Bukvalno su svi ginuli za pobjedu, i Bosnjak, i Srbin i Hrvat. Karacic je bio sav crn, glavu su mu razbijali vise puta, ali je taj momak ostavio srce na terenu, pogadjao kad je najvise trebalo. Naklon do poda za sve njih!
Ja sam ljudi plakao kao malo dijete, jos uvijek se tresem i nije me stid! Hvala Bogu Dragom pa imam razlog za to!
P. S. Sjeca li se neko, jesu li nas ono islandske sudije zakinule u dvomecu sa Madjarima? Nesto mi to prolazi kroz glavu, pa je ovo mozda i jedan vid osvete...
Kako trebamo biti ponosni na nase momke i naseg selektora. Bukvalno su svi ginuli za pobjedu, i Bosnjak, i Srbin i Hrvat. Karacic je bio sav crn, glavu su mu razbijali vise puta, ali je taj momak ostavio srce na terenu, pogadjao kad je najvise trebalo. Naklon do poda za sve njih!
Ja sam ljudi plakao kao malo dijete, jos uvijek se tresem i nije me stid! Hvala Bogu Dragom pa imam razlog za to!
P. S. Sjeca li se neko, jesu li nas ono islandske sudije zakinule u dvomecu sa Madjarima? Nesto mi to prolazi kroz glavu, pa je ovo mozda i jedan vid osvete...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Potpis!!!TRUST je napisao/la:Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
Ovi što bi zvali Haramandića ili Šarića. Pa jeste li vi svjesni što pišete??????
I vidite što je rukomet. U Izviđaču Prce bio zamjena Terziću. Sada Terzić igra samo odbranu i u klubu i u reprezentaciji.
I vidite što je rukomet. U Izviđaču Prce bio zamjena Terziću. Sada Terzić igra samo odbranu i u klubu i u reprezentaciji.
Momče Hercegovče
- legenda reala
- Kontakt:
Adnan je završio s ozbiljnim rukometom, imamo Karačića,Perića i Čakića odlična rješenja na srednjem + Panić to može odigratisamo_lijevo je napisao/la:je li zasluzio pored ovih momaka koji ginu za svaku loptu?Chinaglia je napisao/la:možda i Harmandića vratit', a?
razmisliti i pozivu Terzića, jer nam on može puno dati u odbrani, inače ništa novo ne ubacivati, dati ovoj djeci što su iznjela kvale šansu i to je to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od pocetka sam pisao da vjerujem u njih ne mogu opisat kolko sam sretan ne postoje rijeci kojim mogu opisat ponos koji osjecam u ovom trenutku. I **** vam i haramandic i saric mater niko ne ide
To je toTRUST je napisao/la:Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
Peric,Delic plus Terzic i jos neki mladji i mjera
Ima na SP levata,bit ce i tamburanja sa nase strane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gledao sam momke u Cazinu i pisao ovdje nakon utakmice da ova ekipa mi je prirasla srcu jer imaju to nesto?? Jedinstvo , slogu i Trenera koji drzi sve pod kontrolom a kada to imas uspijeh mora doci

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ja bih volio vidjeti Eresa, sta je sa njim ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- samo_lijevo
- Kontakt:
slazes se ja u potpunosti.Sada je prilika da se omladina malo privuce rukometu,mozda i ovi sto se dvoume dobiju odgovor da nismo izgubljen slucaj.legenda reala je napisao/la:Adnan je završio s ozbiljnim rukometom, imamo Karačića,Perića i Čakića odlična rješenja na srednjem + Panić to može odigratisamo_lijevo je napisao/la:je li zasluzio pored ovih momaka koji ginu za svaku loptu?Chinaglia je napisao/la:možda i Harmandića vratit', a?
razmisliti i pozivu Terzića, jer nam on može puno dati u odbrani, inače ništa novo ne ubacivati, dati ovoj djeci što su iznjela kvale šansu i to je to
Kako su se stvari poklopile,prvo se repka podmladila i odmah ti isti idu na SP.Kakva sansa da se uvalis u dobre klubove.
Valjda jos ovim u savezu dodje u glavu,ali nije to tema,sada se slavi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa Terzić igra u ovoj reprezentaciji.legenda reala je napisao/la: razmisliti i pozivu Terzića
Momče Hercegovče
Samo povrijeden!Josip321 je napisao/la:Pa Terzić igra u ovoj reprezentaciji.legenda reala je napisao/la: razmisliti i pozivu Terzića
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da je ono i drugog brata Karacica nagovoriti da zaigra za nas, to bi nam bilo extra pojacanje..
Volim te Bosno!!!
- 1988risha
- Kontakt:
HALID DEMIROVIC bi mogao djecu uspavljivat
Kako lik priča,uspavao je Islanđane u ovom zadnjem napadu
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Cestitam nasim rukometasima na najvecem uspjehu BH rukometa.Stajao sam ispred TV u zadnjim sekundama tekme i govorio pa Bosna ide na svjetsko prvenstvo .SVAKA CAST KAPA DO PODA !!!

Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 15 jun 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
svaka čast momcima, posebno Karačiću i Prci

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Terzica se mora zvati (jer je nas najbolji igrac, al' to je manje bitno), to nam je duznost i obaveza jer ipak je on dolazio i igrao kad niko nije htio igrati za BiH (e zbog ovog potenciram da ga se zove a ne zbog kvaliteta koje ima)....... A ove hinjake kao sto je Basa i Saric koji ce se sad nuditi i davati guzi.ce samo najuriti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.