Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
žao mi je što Tahirović neće kao igrač na veliko takmičenje, on nas je mnogo zadužio 
VELIKI, GIGANTSKI, FANTASTIČNI USPJEH NAŠE RUKOMETNE REPREZENTACIJE.
Veliki podvid, mnogi nisu ni svjesni u ovom trenutku koliko je ovo veliki uspjeh.
Šta smo mi večeras postigli, kao tako mala država i šta smo sve večeras nadvladali, to je ogromno.
I nemojte da bude neko lud i da zbraja medalje na Olimpijadi i da vodimo te diskusije.
Ja sam jednom rekao, kada se uz košarkašku reprezentaciju (koja nije otišla na SP, ali na par EP), fudbalsku reprezentaciju i rukometna repka BiH plasira na veliko takmičenje, onda možemo govoriti da smo dobra sportska nacija, sa svim solidnim , dobrim uspjesima. Mi smo neko u svijetu sporta i sada nas shvataju pogotovo ozbiljno.
Ovi momci, svi rukometni reprezentativci BiH su veliki giganti. Ne treba zaboraviti, koliko se teško plasirati na veliko takmičenje u rukometu, kada te uvijek u baražu bacaju kao zeca i lovinu među vukove (rukometne velesile) i kada nemaš naklonost sudija, što te velesile imaju. RESPEKT i veliko HVALAA za naše rukometne gigante.
VELIKI PONOS PREVLADAVA.....

Veliki podvid, mnogi nisu ni svjesni u ovom trenutku koliko je ovo veliki uspjeh.
Šta smo mi večeras postigli, kao tako mala država i šta smo sve večeras nadvladali, to je ogromno.
I nemojte da bude neko lud i da zbraja medalje na Olimpijadi i da vodimo te diskusije.
Ja sam jednom rekao, kada se uz košarkašku reprezentaciju (koja nije otišla na SP, ali na par EP), fudbalsku reprezentaciju i rukometna repka BiH plasira na veliko takmičenje, onda možemo govoriti da smo dobra sportska nacija, sa svim solidnim , dobrim uspjesima. Mi smo neko u svijetu sporta i sada nas shvataju pogotovo ozbiljno.
Ovi momci, svi rukometni reprezentativci BiH su veliki giganti. Ne treba zaboraviti, koliko se teško plasirati na veliko takmičenje u rukometu, kada te uvijek u baražu bacaju kao zeca i lovinu među vukove (rukometne velesile) i kada nemaš naklonost sudija, što te velesile imaju. RESPEKT i veliko HVALAA za naše rukometne gigante.
VELIKI PONOS PREVLADAVA.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Supcinu Sarica sto dalje od repke!! Harmandic
?!
Terzic bi nam mogao pomoci u odbrani,a niko drugi ne treba.Steta samo sto je utakmica u ovom terminu pa dosta ljudi nije ni svjesno da je ovo u rangu plasmana u Brazil. Jos jednom ponavljam,ovi momci zasluzuju docek dostojan sampiona.
Terzic bi nam mogao pomoci u odbrani,a niko drugi ne treba.Steta samo sto je utakmica u ovom terminu pa dosta ljudi nije ni svjesno da je ovo u rangu plasmana u Brazil. Jos jednom ponavljam,ovi momci zasluzuju docek dostojan sampiona.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- rob do bagro
- Kontakt:
Prce legende.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kao da je bez zuba.rob do bagro je napisao/la:Prce legende.
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Josip321, dana/u 15 jun 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Momče Hercegovče
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Od pretkvalifikacija (hej pretkvalifikacija covjece) za EP, do plasmana na SP !
Suvisno je ista dodati..
Suvisno je ista dodati..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Potpis! Ove pozvat i nikog više, kad nisu htjeli kad je trebalo repci e pa ne može ni kada vama treba.TRUST je napisao/la:Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
iMA LI IKO J**+.NI INFO KAD SE GIGANTI VRAĆAJU!
+1TRUST je napisao/la:Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
ne bi' se iznenadio da naši tokmaci pozovu ove koji su prije odbijali da igraju
@rammstein giganti se vracaju sutra u 21:30
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- slavko njegus
- Kontakt:
Sarajlije koji nisu bili na tekmi imaju priliku za popravni,,,, sutra u 21:30...
e pa pizda je ko god ne ode na aerodrom ili da im se napravi docek pred BBIKaunas je napisao/la:+1TRUST je napisao/la:Na SP pozvat ove momke sto su igrali protiv Islanda i onu 2,3 koje je seletor spominjao koji su povrijdeni a igrali su u barazu, na siri spisak pozvat kojeg mladog PL i nikog vise. Sad pred SP nikog ne vracat u repku ovi momci ginu imaju jedinstvo i niko im vise ne treba, poslije SP za neki novi braz ili kvalifikacije onda razmislit o kojim drugim igracima malo da se ojaca konkurencija, ali sad pred SP nikog ne zvat ma da se mole i da igraju u ne znam kakvoj formi mahanje.
ne bi' se iznenadio da naši tokmaci pozovu ove koji su prije odbijali da igraju
@rammstein giganti se vracaju sutra u 21:30
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nadam se da ce biti neki docek u gradu, sigurno bi bilo dosta ljudi i momcima treba dati podrsku...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sutra u 21.30h slijeću na aerodromrammstein je napisao/la:iMA LI IKO ****.NI INFO KAD SE GIGANTI VRAĆAJU!
Molio bih ove sto malo bolje poznaju rukomet da postave profile igraca visina tezina klub i sl. da ih malo bolje upoznamo to su nasi heroji unaprijed hvala..
- BurningLegion
- Kontakt:
Jel ovaj Karacic porijeklom iz Crnca? Znam da je rodjen u Mostaru, ali daleko najvise Karacica je iz ŠB, tocnije Crnac, ne vjerujem da je ovaj izuzetak.Kevin je napisao/la:svaka čast momcima, posebno Karačiću i Prci![]()
Inace cestitke BiH, veliki uspjeh!
http://www.eurohandball.com/wch/men/2015/match/2/013" onclick="window.open(this.href);return false;dacco je napisao/la:Molio bih ove sto malo bolje poznaju rukomet da postave profile igraca visina tezina klub i sl. da ih malo bolje upoznamo to su nasi heroji unaprijed hvala..
Imaš ovdje. Samo nešto vjerojatno rade sa stranicom pa nema visina, težina i klubova ima jedno mjesec dana.
Momče Hercegovče
- Contentissimo
- Kontakt:
znaci svaka cast, lavovi

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Doceka se i ovo ... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.