Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Grandmaster
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Grandmaster » 07 feb 2010, 18:38

Bijeljinac je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:
Devil je napisao/la:Gledao sam malo statistiku medjusobnih duela izmedju nas i Italije te nas i Slovenije.
Italijane smo zadnji put pobedili 1979.godine i od tada je skor 0:5:2.
Sa Slovencima smo igrali 4 puta i uvek nereseno
Mislim da je Jugoslavija u pitanju bila. :)
Ali su slucajno u njoj dobrim dijelom igrali i srpski fudbaleri. Slucajnost... E' sada sto se mi ne odricemo tih fudbalera je nesto sasvim drugo (imas na prethodnim stranicama, vec smo diskutovali o ovome ekskursu na temi o fudbalskoj reprezentaciji Srbije) ;)
Normalno,ali igrali su i bosanskohercegovački,hrvatski i ostali pa zato i ne možeš baš taj skor računati.
Ni ja se ne odričem tih igrača niti one države,i nju i Bosnu i Hercegovinu smatram svojim domovinama ma koliko se to nekome čudno/ludo/glupo činilo.

Nikakve loše namjere s ovim postovima nemam,odmah da se razumijemo.
Grandmaster.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2010, 14:52

Pa dobro ako ce se tako gledati onda nismo ni jednom sa Italijanima igrali.Posto je zadnja utakmica bila 2005.kada smo se jos zvali SCG.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 08 feb 2010, 21:54

Sretno vam u grupi mislim da možete daleko, prof,Antić je tu, volila bih da vam se Janezi skupa pridruže da odu ,a ne Talijani, .Pa Hrvati i mi Bosanci. ;) gdje bi nam bio kraj.
Balkan partyada :lol: neka nas!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 feb 2010, 23:38

Već sam rekao da je Srbija dobro prošla u ovom žrijebu. Ipak, grupa bi bila idealna da nas je zaobišla Slovenija.Talijanima sigurno nije svejedno što ih je žrijeb spojio sa dvije ex-yu repke. Talijani nisu na nivou jedne Holandije ili Španije tako da smo imali dosta sreće kad je u pitanju prvi šešir. Oni više nemaju nekog igrača koji odskače, znači nemaju u ekipi neku extra zvijezdu, ali su naravno kao kolektiv izuzetno jaki i imaju Lippija na klupi. Srbija se sigurno može nositi sa njima, biće to spektakli u obje utakmice. S.Irska je repka po mjeri.Favoriti smo, ali Irci u Belfastu mogu svakoga pobijediti. Dokazali su to pobjedom protiv Španaca kad su ih dobili 3:2 u kvalifikacijama, Španci su poslije otišli na ep i prošetali se do titule. Kvaliteta imaju, u prethodnim ciklusima se uvijek motaju tu negdje oko vrha, u igri su za plasman na prva dva mjesta, ali nikad ne uspjevaju jer, prije svega igraju očajno u gostima. Kod Slovenaca me fascinira njihova fanatičnost i činjenica da su u zadnjih desetak godina bili na tri velika takmičenja, što nekim mnogo većim i jačim zemljama nije pošlo za nogom. Ne smiju se potcijeniti ni u kom slučaju i ako ih shvatimo ozbiljno favoriti smo. Sa Estoncima i Faranima ne bi trebalo biti problema. Uz malo sreće i pameti, mogli bi se prošetati i kroz ove kvalifikacije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 feb 2010, 18:54

slika

Ovo ce najverovatnije biti dres na Sp.Podsecaju na dresove Intera sa proslave 100.godisnjice,a mislim da ih je i Engleska imala na prolom Sp.Meni se iskreno ne svidjaju nesta narocito,ali je Nike opcenito zeznuo sa dresovima za SP sa ovim linijama na rukama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2010, 13:36

Dišljenković odlučio da više ne brani za "orlove"

Vladimir Dišljenković doneo je odluku da više ne brani za fudbalsku reprezentaciju Srbije.Razlog za iznenadni kraj reprezentativne karijere uoči Svetskog prvenstva leži u brojnim povredama koje su mu ugrozile nastavak karijere, prenosi "Sport".

Dišljenković, rođen 2. jula 1981. godine, letos je potpisao ugovor sa Metalurgom iz Donjecka do 2012, a tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo često je bio pozivan u nacionalnu selekciju. Branio je na startu protiv Farskih Ostrva, a nekoliko puta je morao da se zahvali selektoru Antiću na pozivu i ostane u Ukrajini zbog povrede mišića. I tokom nastupa za mladu reprezentaciju naše zemlje Dišljenković je kuburio sa povredama, pa je na U-21 prvenstvu Evrope održanom 2004. u Nemačkoj napustio selekciju Srbije i Crne Gore posle meča sa Hrvatskom kako bi se vratio u Beograd i nastavio sa lečenjem.

Za prijateljski meč sa Alžirom, koji je na programu 3. marta, Radomir Antić saopštiće spisak igrača u petak, a pored Vladimira Stojkovića konkurenti za mesto među stativama biće Željko Brkić iz Vojvodine i Bojan Isailović, čuvar mreže Zagleblja.

Sada smo u pravom problemu Stojkovic nece verovatno zaigrati do Sp u Wiganu,a branice prvu postavu pa ce biti pitanje u kakvoj je formi,Brkic jeste talentovan ali ipak nije dovoljno iskusan posto brani u VOjvodini,a ISailovica jos nisam pratio ove sezone ali koliko sam cuo u solidnoj je formi.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 21 feb 2010, 16:36

Nisu nesta ovi dresovi, valjda ce biti nesta bolje
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 mar 2010, 18:57

Fudbaleri reprezentacije Srbije ocenili su da će predstojeći duel sa Alžirom biti odlična prilika da se srpska ekipa ponovo okupi, ali da to ne znači da je rezultat nebitan.

- Ovo je lep momenat da se družimo posle reprezentativne pauze, a pred početak priprema za Svetsko prvenstvo, da odigramo ozbiljnu utakmicu - kazao je novinarima na okupljanju fudbalera u Kovilovu napadač Ajaksa Marko Pantelić, a prenosi Beta.

Vezista moskovskog CSKA Miloš Krasić se nadovezao:

- Dobro će nam doći prilika da počnemo da se uigravamo za Mundijal. Ovakve utakmice nam zbog toga i znače mnogo, a naravno da idemo na pobedu i da očekujem da dokažemo kvalitet.
Levi bek Aleksandar Kolarov već je o predstojećem duelu razgovarao sa saigračem iz rimskog Lacija i reprezentativcem Alžira Muradom Megnijem.

- On neće igrati zbog povrede, ali mi je rekao da su Alžirci ludi za fudbalom, posebno pošto su se posle dugo vremena (posle 1986. godine) plasirali na Svetsko prvenstvo.
Do sličnih saznanja stigao je i Boško Janković, ali u razgovoru sa marokanskim članom Đenove Husinom Karjom.

- To je regionalni derbi tamo. Potvrdio mi je da nas očekuje pun stadion od 70.000 ljudi, euforična atmosfera. Rekao mi je da su zapaljeni za fudbal, mnogo bučni. Zato i ne treba da ovaj meč shvatimo kao prijateljski, već kao takmičarski. Da u velikom stilu krenemo ka Mundijalu - naveo je Janković, koji danas puni 26 godina. - Poželeo sam da me zaobiđu povrede zbog kojih nisam igrao prethodnih šest meseci. Zdravlje nam je svima i najbitnije. Mnogo mi je značio ovaj poziv selektora sada. Mundijal je veliki motiv. Sada samo želim da što više igram, kako bih se što pre vratio u ritam.

Reči hvale za selekciu Alžira imao je i štoper Čelsija Branislav Ivanović.

- Dobra su ekipa, posebno kao kolektiv. Mnogo su opasni kada igraju kao domaćini. Ali zato ovo i jeste pravi izazov. Zato i treba da nastavimo tamo gde smo stali prošle godine - rekao je Ivanović pred duel u sredu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 mar 2010, 17:15

Vidic izgleda nije otputovao u Alzir, tako da bi postava vjerovatno trebala ovako izgledati:

..................Zigic........Pantelic................
...Jovanovic..............................Krasic.....
..................Milijas....Stankovic................
...Kolarov..................................Ivanovic..
......Dragutinovic(Lukovic)...Subotic..............
.......................Stojkovic........................
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 mar 2010, 17:33

Ja pre mislim da ce Ivanovic uci u sredinu mesto Draga a da ce Rukavina na desnog beka.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 02 mar 2010, 17:38

Lako ćemo za sastav, kakav ishod prognozirate? 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 mar 2010, 17:42

@ devil,

Ne vjerujem! Prije ce forsirat ove igrace koje vec planira na SP da ograju stopera (Subotica, Dragutinovica, Lukovica..), a Baneta ostavit na njegovoj poziciji...ali opet ne iskljucujem ni tu tvoju opciju.. ;)

@ Willy,

ja licno sumnjam da cemo izgubit', znaci neka x2-kica.. :)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 03 mar 2010, 13:08

Fino ste skočili na fifinoj ljestvici, za 6 mjesta ;) samo dva mjesta iza najdražih susjeda :mrgreen: :D ;)

Sretno s Alžircima
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 03 mar 2010, 14:07

Srbija je sada u stanju kao Hrvatska u ovo doba prije 2 godine. Mnogo se očekuje, igrači su dobri... sad sve zavisi o formi, i najviše fortuni (Hrvatska - Turska).
Samo se nadam se pojedinci iz naše države neće liječiti svoje komplekse i ovo ljeto i nositi Turske, Alžirske i sl. zastave i parole po gradovima. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2010, 18:36

Danko Lazovic potpisao za Zenit objavljeno je na sajtu PSV-a.Vrednost transfera je oko 5 miliona eura.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 03 mar 2010, 20:57

Lagano sa Alžircima.
Kuzmanović fenomenalan
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2010, 21:28

Odlicna utakmica Srbije sa gledista navijaca,dok je ja verujem za ostale bila veoma dosadna.Utakmica sa pored ovih golova veoma malo sansi,cak mi nismo mozda napravili jos samo 2 prilike,dok su Alzirci imali dve sjajne sanse ali je to samo bila prilika Stojketu da zapusi usta nevernim tomama sa dve velelepne odbrane.Sto se tice ostalih mislim da bi od sledecih tekmi Kuzmanovic trebao mesto Milijasa u prvu jer kada je Kuzma na terenu akcije idu mnogo brze.Odbrana sjajno nadomestila odsustvo Vidica koje se uopste nije ni osetilo.Tosic pored gola imao nekoliko odlicnih prodora i postigao gol i zasluzio je veliku ocenu.Uglavnom prva provera je uspela i sada se treba okrenuti jos boljim pripremama za Sp u Africi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 mar 2010, 00:17

Solidna tekma Orlova! Opet su na vidjelo izasle 2 bitne stvari! Prva je to da Kuzmanovic mora igrat prije Milijasa! S Kuzmom nam je sredina dosta pokretljivija i motoricki jaca, Milijas umrtvljuje igru...Druga stvar je ta, da nasa ekipa, tj odbrana nije ista s Vidicem i bez njega! Veceras je odbrana u par situacija izgledala tako konfuzno, da se onakvi izleti 1-1 na Stojkovica vise ne smiju dogadjati! Vidic ulijeva tu preko potrebnu sigurnost i odmah svi ostali igraju bolje i sigurnije... ;) Na kraju, pohvale Tosicu, 'mali' je strasno napredovao! Skoro svaki put kad igra za reprezentaciju uvalja neki gol i sto je jos vaznije, unese neku zivost u ekipu! Mislim da ce ga Antara na SP-u dosta koristiti kada se Lane i Krasa istrose... ;)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 04 mar 2010, 00:26

kakav je lane bio :?:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 04 mar 2010, 00:40

Lane onako solidan, asistirao Pantelicu za prvi gol...ali vidi se da jos nije u onoj svojoj ludjackoj formi... :)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.