Pandža bi valjao...Bosniacum Lilium je napisao/la:Bicakci nije nista posebno, Vranjes je duplo losiji od njega, Sunjic u rangu sa Vranjesom samo sto ne moze igrati na desnom beku.ZahaKING je napisao/la:GangstaX je napisao/la:Pozdrav za forumske stručnjake koji su tvrdili da je Bičakčić bolji od Vranješa.tako je...mislim da bi i Šunjić bolje odigrao
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma dobri su, nego mene nerviraju ovi škutorski smećari.Head je napisao/la:Yebo majku svi pametni i svi selektori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Hattrick123
- Kontakt:
Pustite ovu djecu samo ignorisite i budite ponosni na nase momke
da izgube i 5-0 ostavljaju srce na terenu nisu skinuli gace
nego predstavili su nas u odlicnom svjetlu svijetu sto cete i vidjeti po komentarima i naslovima
Mi cemo svoje naplatiti protiv Nigerije i Irana
Mi cemo svoje naplatiti protiv Nigerije i Irana
FORZA MILAN
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
Eh moj dzeko...... Pa kad mi i vi ovdje spominjete stare zasluge
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne bi, nego Zukanovic... koliko si ti samo dosadan sa tom Hrvatskom... smijesna reprezentacija, a ovo nije njena tema
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
I titula uvrijeđenje mlade foruma za sezonu 2013-2014 pripada KevinomKevin je napisao/la:normala...al etofallen01 je napisao/la: jedino gdje su bolji od hrvatske je golman ...kakav pjanic,spahic ..rupetine teske
Hajd sad pod ruku sa ovim ovim svojim paćenikom pod ruku odvrnite Tomsona i drkajte na svoje obnažene virtuoze.
pa mozda i on al izradiše ga...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne bi, nego Zukanovic... koliko si ti samo dosadan sa tom Hrvatskom... smijesna reprezentacija, a ovo nije njena tema
za Pandžu znamo da je dobro igrao za repku
Mram ti odg.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Sta ce ba dobiti, 2,3 lopte dobio u cijeloj utakmici, non stop okruzen sa 3 igraca. Spaha dobar... pa bolan ovo je svjetsko, prva tekma, 40000 Argentinaca, messi, aguero, itd itd. Kako te nije sramota pametovati...
u 75 minuta nai JEDNU stvar koju je uo jedan trk, jedan skok da je dobio? eto nista vise
spaha dobar?
evo gledaj sam u 76-oj minuti visca ubacujje u 16 dzeko stoji na 35 metara od gola... ne kontam sta hoce da stojeci dobije loptu ? nece je tako nikad dobiti...
spahic pravi nepotrebne faulove u zoni suta, dribla i dodaje na vrhu 16 metara ne moze tako...
Kakav idiotHead je napisao/la:Popisam se na komplet Hrvatsku i njen narod.
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
drugo pol katastrofa, tri pasa ne možemo uvezat', ništa ni s čim
Onda nisi ništa bolji ..Head je napisao/la:Popisam se na komplet Hrvatsku i njen narod.
Nasa formacija je ****, s jedinim napadAčem igrat... BOZE SACUVAJ
Pokazali smo da smo druga najbolja ekipa u ovoj grupi i sa pravim pristupom Iran i Nigerija nece predstavljati problem i sa 6 bodova bi smo trebali biti drugi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
idi ubij seHead je napisao/la:Popisam se na komplet Hrvatsku i njen narod.
Head je napisao/la:Popisam se na komplet Hrvatsku i njen narod.
pa đes ba ti...dugo te nije bilo
Ne treba samo zaboravit da od 4 gola na utakmici Brazil - Hrvatska, Hrvatska nije dala niti jedan gol.fallen01 je napisao/la:jedino gdje su bolji od hrvatske je golman ...kakav pjanic,spahic ..rupetine teskeBaja_Zvjerka je napisao/la:Čović piše sa stadionaVirtu4l je napisao/la:
Marš sa teme.
Toliko o vasoj odbrani i vasem golmanu kojem ni dimije ne bi pomogle.
Pozdravio vas Japanski sudija.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Ma trebali smo igrati s peticom u odbrani i to je to...
ako smo već ciljali na remi kao najrealniji rezultat 
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Ljudi znate šta je meni čudno Sušić nikad ne viče sa klupe samo šuti i posmatra a ovaj ovamo argentinski selektor se slomi a vode 2:0 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Nije tebe spomenuo u postu.Kevin je napisao/la:Head je napisao/la:Popisam se na komplet Hrvatsku i njen narod.![]()
![]()
pa đes ba ti...dugo te nije bilo![]()
![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez obzira kako zavrsilo, ja sam ponosan na momke.
Ostavili su srce na terenu.
Bravo safete, bravo momci.
Ipak je to argentina.
Jedino ostaje zal sto onu terensku nadmoc nismo krunisali barem jednim golom
Ostavili su srce na terenu.
Bravo safete, bravo momci.
Ipak je to argentina.
Jedino ostaje zal sto onu terensku nadmoc nismo krunisali barem jednim golom
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.