A jbg. na SP sitnice odlučuju i Bičo je baš imao te 2 ključne greške, jeste spasio nekoliko golova ali se može reći da je velikim dijelom krivac za oba primljena.nut_shell je napisao/la:Imao je par gresaka, ali nas je isto tako cesto spasavao. Dobro cita igru, sto ovaj iznad mene napisa.
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Ermin Bičakčić
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
i njemu je ovo prvi meč na velikom takmičenju, sve večerašnje greške pripisujem tremi ( posebno ove u prvom poluvremenu) i onoj povredi koju je vukao, da je Salihović bio spreman, sumnjam da bio Ermin bio u početnih 11BeyKopites je napisao/la:A jbg. na SP sitnice odlučuju i Bičo je baš imao te 2 ključne greške, jeste spasio nekoliko golova ali se može reći da je velikim dijelom krivac za oba primljena.nut_shell je napisao/la:Imao je par gresaka, ali nas je isto tako cesto spasavao. Dobro cita igru, sto ovaj iznad mene napisa.
popravit će se Bićo do Nigerije aBd

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja iskreno nemam srca bilo koga kritikovati. Svi su ostavili posljednje atome snage na terenu. Ponosan sam na ove momke. Od prvog do posljednjeg ukljucujuci i one koji su usli sa klupe. Mozda je imao par greskica ali trema cini svoje. Boze moj. Logicno je da ce neki igraci imati vise treme od ostalih. Ja im svima pa i Erminu kapu skidam i znam da ce nakon ove tekme biti samo bolji.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kako je samo pocistio Besica (koji bi Messia vjerovatno do kraja ispratio)

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Al bas ocisti put Messiju 

To bi Mozambicari zatrli put,sad pa sadMozambik je napisao/la:Al bas ocisti put Messiju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odlijepi se od mene. Nisam ja kriv sto ti je nestalo struje u selu, pa nisi mogao gledati utakmicu 

Mozambicar o seluMozambik je napisao/la:Odlijepi se od mene. Nisam ja kriv sto ti je nestalo struje u selu, pa nisi mogao gledati utakmicu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bicak nije nita bolji stoper od Pandze i Sunje..U 5 deka je to sve 

Fakat ,Bico propade a ove kupise klubcine.BABADZO je napisao/la:Bicak nije nita bolji stoper od Pandze i Sunje..U 5 deka je to sve
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eto nek je Hoffenhajm,tim koji je primio daleko najvise golove prosle sezone u Bundesu, neka klubcina..
Budi realan malo,nit ima brzine,nit postavljanje,po meni ni po cemu ne odskace od ove dvojice,izvlaci ga spaha.Ne KAZEM da je katastrofalan ili tako nestso,upotrebljiv stoper definitvno.Da nam je prva zamjena ne bi rijeci rekao...
Budi realan malo,nit ima brzine,nit postavljanje,po meni ni po cemu ne odskace od ove dvojice,izvlaci ga spaha.Ne KAZEM da je katastrofalan ili tako nestso,upotrebljiv stoper definitvno.Da nam je prva zamjena ne bi rijeci rekao...
Decku tek druga tekma u zadnjih 2 mjeseca. Onu prvu protiv Santosa, pardon U-21 Santosa ja ni brojao ne bi, e onda prva u zadnja 2 mjeseca. Jeste zabrljao par puta ali nas je i izvukao par puta tako da po meni je ok. Bico moze biti samo bolji. BTW jesam li ja bio toliko puko ili je Bico otisao na desnog beka kad je Mujdza izasao?BABADZO je napisao/la:Bicak nije nita bolji stoper od Pandze i Sunje..U 5 deka je to sve
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kriv je za obadva gola, neshvatam kod prvog umjesto da izbije loptu on se saginjee ...nadam se slijedecu tekmu da ce OGNJEN igrat...Hvala ti Bico na zalaganju !!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
cudna akcija covjeka umjesto da izbije on se saginje nema smisla da bica igra s prove protiv nigerije
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Neekenja NIKO ..kriv je za dva gola i tacka...Idemo daljelet3 je napisao/la:Bičo veceras presjekao Messijeva 3 pasa koja bi bili golovi![]()
...odlicno cita igru.
samo vi kenjajte sad po Erminu...valja kasije popapati sav taj drek

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Sa obzirom da je rovit solidna partija.
Prvi go nije njegova greska, nego onoga koga je Aguero nadskocio.
Prvi go nije njegova greska, nego onoga koga je Aguero nadskocio.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Tako nekako, ali pripisat ćemo taj gol lošoj reakciji kompletne odbrane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobra utakmica Bicakcica,njegov povratak na teren ulijeva dodatni optimizam da u naredne dvije utakmice mozemo do dobrog rezultata. Protiv Argentine Bicakcic je odigrao skoro bez greske,onaj drugi gol Mesija,nije njegova krivica,citava odbrana je ispala pred saloomom velemajistora! Samo naprijed Zmaju.
nije odigrao losu utakmicu ali kad bi birao naseg najgoreg igraca sinoc onda bi to bio on
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Bičakčić dobar i stabilan sinoć, par dobrih dubinskih lopti i dobijenih duela, u odnosu na Spahića juče sigurniji. Prvi gol je Spahićev izgubljen zračni, drugi je Bešić morao faulirat Messija i ne dat mu da dodje na 16, ispratiti ga ni u jednoj kombinaciji nije mogao, nalazio se il ne nalazio se Ermin ondje juče.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 26 gostiju.