Sportski komentatori

forman
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la forman » 16 jun 2014, 10:43

astra1922 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:konjić priča li priča i priča
ljudi stvarno mogu svakoga slusati ali sinoc me konjic ubio pricom.gledao sam utakmicu sam, zena spava dijete spava ja nervozan trema me spucala jos onaj go na pocetku a on pametuje objasnjava nesto sto mi svi znamo unosio mi je nervozu cijelu utakmicu
Nevjerovatno kako dosadan lik...

Ko da smo mi djeca, nešto objašnjava, priča pripovijetke, a ne zna povezat' dvije rečenice...bruka i sramota...
Kako me nervirao to je nevjerovatno.. Primamo drugi gol, čovjek brsti ko koza neke gluposti, da ga hoće samo ukloniti sa BHT, još će postati i Expert kao Arsene Wenger na Eurosportu :lol: :lol: :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 jun 2014, 10:43

Sta je vama jbt Konjic balansira, koliko je to moguce, s onim levatom Spahom i cini prijenos koliko toliko prihvatljivim za uho. A i prica ne da je nepovezana naprotiv covjek je rekao najvecu istinu, podcijenili smo se i moramo u buduce igrati s dva spica. I ostatak analize vrhunski odradio sem sto ga naglasak voza :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jun 2014, 11:06

brazzo je napisao/la:Sta je vama jbt Konjic balansira, koliko je to moguce, s onim levatom Spahom i cini prijenos koliko toliko prihvatljivim za uho. A i prica ne da je nepovezana naprotiv covjek je rekao najvecu istinu, podcijenili smo se i moramo u buduce igrati s dva spica. I ostatak analize vrhunski odradio sem sto ga naglasak voza :)

priča nepovezano,u 10 sekundi će reći dvije potpuno dijametralne stvari bez da trepne,priča mu većinom nema smisla

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 jun 2014, 11:36

Konjicu dabogda ti otekao jezik i ne mogao pricat do kraja SP...koji smor u pm :thumbdown:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 16 jun 2014, 12:26

brazzo je napisao/la:Sta je vama jbt Konjic balansira, koliko je to moguce, s onim levatom Spahom i cini prijenos koliko toliko prihvatljivim za uho. A i prica ne da je nepovezana naprotiv covjek je rekao najvecu istinu, podcijenili smo se i moramo u buduce igrati s dva spica. I ostatak analize vrhunski odradio sem sto ga naglasak voza :)

Ti si onda očigledno vidio, tj. čuo nešto što cijela nacija nije.

Hvalim te Bože što nisu zamračili HRT, inače bi totalno izludio slušajući nepismenog patriotu.
Vlaoviću i Ćosiću svaka čast na extremnoj profesionalnosti i podršci našoj reprezentaciji, (bila ih je milina slušati).
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 16 jun 2014, 15:08

Konjiću , hvala ti za sve što si uradio za reprezentaciju ali molim te nemoj više "glumit " komentatora.

filip13

Post Postao/la filip13 » 16 jun 2014, 16:14

NeverGiveUp je napisao/la:

Ti si onda očigledno vidio, tj. čuo nešto što cijela nacija nije.

Hvalim te Bože što nisu zamračili HRT, inače bi totalno izludio slušajući nepismenog patriotu.
Vlaoviću i Ćosiću svaka čast na extremnoj profesionalnosti i podršci našoj reprezentaciji, (bila ih je milina slušati).[/quote

gdje to nisu zatamnili HRT?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 jun 2014, 16:18

Kakva ste vi neizivljena balavurdija , Konjic za gosta sasvim regularno komentarise ,a vama pacenici samo da je pljuvati nekoga kuknjava

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 16 jun 2014, 17:05

evo pošto su prijemni ispiti u toku trk na žurnalistiku da upišete. taman za sljedece SP da imamo jedno 200, 300 vrhunskih komentatora, pa da uzivamo u vasim strucnim analizama, komentarisanju bez lapsusa, duhovitim komentarima itd, itd... :puke: :puke:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jun 2014, 18:13

HZ_ilidzaa je napisao/la:Konjic za gosta sasvim regularno komentarise

Slažem se. Jest da koristi neke smješne izraze poput centralnije umjesto više u sredinu itd, ali to su sitnice. Sasvim korektno radi svoj posao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 16 jun 2014, 18:16

Čekaj ba ljudi idu da se školuju da bi mogli da budu novinari i komentatori kakav njegov poso ? Lik fudbaler , druga je stvar što ga se forsira ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jun 2014, 18:19

GameFKS je napisao/la:Čekaj ba ljudi idu da se školuju da bi mogli da budu novinari i komentatori kakav njegov poso ? Lik fudbaler , druga je stvar što ga se forsira ...

Nemam ništa protiv Konjića lično, ali ga se eksponira previše šta jest jest. Uvijek, ali uvijek je tu. A svaka osoba koja izgovara preko 10 riječi u sekundi će eventualno postati brutalno iritantna. Činjenica.

bagrcavi
Kontakt:

Sportski komentatori

Post Postao/la bagrcavi » 16 jun 2014, 18:23

"Kevin Prince Boateng igra za Schalke i nastupa za Njemacku dok njegov brat Jerome nastupa za Njemacku." Šuko nenadjebivi

DRUG NEBI TI PUNCA

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jun 2014, 18:25

bagrcavi je napisao/la:"Kevin Prince Boateng igra za Schalke i nastupa za Njemacku dok njegov brat Jerome nastupa za Njemacku." Šuko nenadjebivi

Šukson pobrko stvari :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jun 2014, 18:34

Samo u BiH moraš završiti žurnalistiku da bi bio gost komentator na utakmici. :crazy: :lol:
Ma ne, bivši fudbaleri nigdje na svijetu nisu sukomentatori u prenosu. Važi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 16 jun 2014, 18:36

alan_kardec je napisao/la:Samo u BiH moraš završiti žurnalistiku da bi bio gost komentator na utakmici. :crazy: :lol:
Ma ne, bivši fudbaleri nigdje na svijetu nisu sukomentatori u prenosu. Nikako.
ja kažem da se ljudi školuju a i u svijetu dovode neke pismene i normalne ljude , koji sigurno vježbaju sa nekim prije nego što ih bace u vatru , konjica je degutantno slusati

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 16 jun 2014, 18:55

Suko je sampion :D al kakve nebuloze taj moze izbacit to treba zabiljezit i objavit ko zbirku..

A za Konjica nije nikakvo cudo taj je po zivota proveo van zemlje uostalom on kao i takav je daleko elokventniji od mnogih novinara koji rade cak i trenutno na SP (bilo dopisnici bilo komentatori). Ja stvarno ne razumijem sta vas toliko iritira, prica i analiza potpuno korektna i za razliku od invalida spahe koji bi pravdao i poraz od 16-0 konjic je dao jasan komentar i analizu kako bi (i smo) trebali igrat. Nije on kriv sto hamali amateri nisu dorasli zadatku.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 jun 2014, 19:02

GameFKS je napisao/la: ja kažem da se ljudi školuju a i u svijetu dovode neke pismene i normalne ljude , koji sigurno vježbaju sa nekim prije nego što ih bace u vatru , konjica je degutantno slusati
bez uvrede, ali druže i ti ga truniš samo tako.
Čovjek dvadeset godina trenirao fudbal (bez obzira, bio to Konjić, Bergomi, Lineker....) i sad mu treba nekakvo vježbanje da bi rekao svoje stručno mišljenje. :problem: Pa ne komentariše ortopedska pomagala, već svoju profesiju, fudbal.
RIP Adis Selmanović

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 jun 2014, 19:03

Konjic puno prica, ostalo nije lose, al smori covjek pricom citavo vrijeme, nije ni 20 sekundi usutio. Spaho je bio odlican.

Suko je najgori komentator kojeg sam ja u zivotu cuo.

Kad smo vec kod strucnih sukomentatora, pogledajte kraj utakmice Island - BiH. Sinoc sam plakao kad sam cuo Demirovica :lol: :lol: :lol:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 16 jun 2014, 19:13

Haha super nek komentarise a to sto ne moze da sastavi recenicu bez da pogrijesi skoro svaki put o nista , **** te kako mi dignes pritisak . Super tako lijepo prica tako tecno i njegov naglasak je muzika za moje usi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.