Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Muhamed Bešić
I sad ovo.
-
imperator10
- Kontakt:
- NoName
- Kontakt:
Volio bih ga vidjeti u nekom timu iz sredine tabele liga petice, neka se razvija još par godina, iako ove njegove igre ga svrstavaju u sami vrh po kvalitetu. Ali ipak neka ide korak po korak
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Inače, još uvijek ne mogu da vjerujem kakvog smo igrača dobili. Jednostavno, ne mogu. Očekivao sam da će biti pun pogodak, ali, ljudi moji, da će strpati u džep jednog Messija...
- madridiSta7
- Kontakt:
Svaka ti čast, aferim momčino. Srce ti je sinoć od ponosa pucalo. Ostavio si ga na terenu.
- Consigliere
- Kontakt:
The 21-year-old Besic, who in 2010 replaced Pjanic as the youngest player to represent Bosnia, had a fine game, both screening his defence and distributing sensibly. He often played the short pass to Pjanic, but occasionally looking long to Senad Lulic on the left flank. He was offloaded by Hamburg to Ferencvaros in 2012 after an incident that led to the manager Thorsten Fink grabbing him by the throat. The suggestion is that he has tamed the more turbulent part of his personality since then and certainly his performance was one of impressive maturity.
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- master1015
- Kontakt:
**** nas korak po korak vise, kako moze nemanja matic iz kosice u chelsea a nas besic mora kroz anderlehta, pa kroz gladbachaNoName je napisao/la:Naprosto fascinira. Tri utakmice odigrao i u sve tri najbolji, šta pričati dalje.
Volio bih ga vidjeti u nekom timu iz sredine tabele liga petice, neka se razvija još par godina, iako ove njegove igre ga svrstavaju u sami vrh po kvalitetu. Ali ipak neka ide korak po korak
- IlPrincipe
- Kontakt:
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ja-2343147" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ja vidim, samo su preuzeli njegov jučerašnji učinak sa fifa.comIlPrincipe je napisao/la:Mađari napravili članak o Bešiću .. kad bi neko znao prevesti bilo bi odlično. Članak izgleda detaljan.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ja-2343147" onclick="window.open(this.href);return false;
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tyler durden
- Kontakt:
Nahvalili ga, iznijeli statistiku po kojoj je bio najboljiIlPrincipe je napisao/la:Mađari napravili članak o Bešiću .. kad bi neko znao prevesti bilo bi odlično. Članak izgleda detaljan.

Pogledaj mu samo pogleda, boze sacuvaj
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- IlPrincipe
- Kontakt:
vidi se da misli da smo mogli boljetyler durden je napisao/la:Nahvalili ga, iznijeli statistiku po kojoj je bio najboljiIlPrincipe je napisao/la:Mađari napravili članak o Bešiću .. kad bi neko znao prevesti bilo bi odlično. Članak izgleda detaljan.
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... ja-2343147" onclick="window.open(this.href);return false;i kako su ga mnogi nahvalili za to sve. I dole na kraju postavili video , reakcija Besica poslije utakmice
Trenutno korisnika/ca: ajaca, AzRimiRzA, b00t, Bing [Bot], Bobadilla, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, dariolovrinovic00, deda, DeeWa, delko, eaglebvb09, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, FerdinandF, Frankie, Fudo, GrbavicaHrammm, greenwood, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hazre, Helemnejse, jasmin10, karajlo, KockarVicin007, lakilone, LeCoq, Lynx, Majstorinho, Marokanci58, MaroonBjelave, Mocvara1991, MostarNeretva, Muumii, Nakata, Paromlinac, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, rukometubih23, SanaBosna, Sarun, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, StevieG8, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wlad55, Zaxon i 347 gostiju.