Ja govorim ozbiljno za ovo moje.Lillard je napisao/la:Samo se vi zayebavajte..
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mrzim kad me neko pita:
1. U kolk'o je utakmica, a Liga prvaka.
2. S kim igramo i u kolk'o je utakmica kad BiH igra.
Mrzim kad neko uđe u sobu, gleda direktno u TV i pita me koliki je rezultat.
Ja mrzim kad nesto radim, npr gledam utakmnicu i neko stane vise mene i gleda ili tipkam nesto na racunaru i neko dodje i zabulji se u ekran.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
uvijek liznem cigaru prije paljenja
moj kolega je oblize od filtera do vrha, šatro sporije gorigojzerica je napisao/la:uvijek liznem cigaru prije paljenja

kad pijem vodu popijem casu vode, osjetim da nisam dovoljno popio, onda naspem opet, popijem jedan gutljaj i ostalo prospem, tako iznova i iznova 
kad idem u trgovinu uvijek siću poredam po velicini, ono kao kula hahaha
kada idem negdje pokusavam da zapamtim semafore gdje se nalaze i raspored kada se pali zeleno, tako da uvijek idem istim putem hahaha

kad idem u trgovinu uvijek siću poredam po velicini, ono kao kula hahaha
kada idem negdje pokusavam da zapamtim semafore gdje se nalaze i raspored kada se pali zeleno, tako da uvijek idem istim putem hahaha
Evo da malo oživim ovu temu. Naime veoma često mi se dešava " Deja vu". Da pojasnim onima koji ne znaju o čemu pričam. Naime u čestim situacijama imam osjećaj da se to što se trenutno događa desilo nekada davno. Ne mogu vam opisati taj osjećaj, brutalno pravo.
Zanima me ima li iko takvih iskustava 

At the end of the storm there's a golden sky..
- Consigliere
- Kontakt:
Ja mrzim kad se neko nasu reprezentaciju naziva samo Bosna.. Kad igra Bosna? Koliko je dao za Bosnu? Nekako mi tudjinski, kao da me stranac pita....BelminM23 je napisao/la:Mrzim kad me neko pita:
Ili reci puno ime: Bosna i Hercegovina, ili nasi, ili reprezentacija...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Re: $: Naše čudne sitnice
Prekjucer mi se to desilo nakon duzeg vremena.. kazu da je to posljedica pada koncentracije i 'usporenog' rada mozdanih celija. Mada ja bi tu dodao i svih stresnih i neprirodnih uticaja na organizam
meni je opet fascinantno kako refleksno zijevnem kad vidim nekoga ko to takodje cini u tom momentu

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
prije nego udjem u tus kabinu, obavezno otvorim toplu vodu da ugrijem "pod"
Ja neki dan u kafiću sjedim, prilazi mi jaran sa nekom curom , cura mi poznata nenormalno a prvi put je vidim. Reko Lejla? Kaze ona kako znas. Najezio sam se bio od glave do pete. Neopisiv osjećaj, neko ko je doživio to sigurno me razumijebrazzo je napisao/la:Prekjucer mi se to desilo nakon duzeg vremena.. kazu da je to posljedica pada koncentracije i 'usporenog' rada mozdanih celija. Mada ja bi tu dodao i svih stresnih i neprirodnih uticaja na organizammeni je opet fascinantno kako refleksno zijevnem kad vidim nekoga ko to takodje cini u tom momentu

Ps. kad' uključujem USB u komp, UVIJEK pogodim iz 2. puta

At the end of the storm there's a golden sky..
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zijevanje je dokazano zarazno, tj čim vidiš nesvjesno nekoga da zijeva odma se i tebi zijeva.
a ovo za tuš i grijanje poda

a ovo za tuš i grijanje poda

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
To cu sutra proguglat, kako i zasto.
A to da si 'pogodio' ime :/ to je puka slucajnost jer 'deja vu' je privid ponovnog prozivljavanja iste stvari.. osim ako fakat ne poznajes curu (bio si pijan
)
A to da si 'pogodio' ime :/ to je puka slucajnost jer 'deja vu' je privid ponovnog prozivljavanja iste stvari.. osim ako fakat ne poznajes curu (bio si pijan

It was turned around so that right looked wrong
preko deja vu-a sigurno nećeš znati nečije ime
inače, ne zna se tačno šta prouzrokuje deja vu, međutim ima par teorija, ovaj video to dobro objašnjava:
[youtube][/youtube]

inače, ne zna se tačno šta prouzrokuje deja vu, međutim ima par teorija, ovaj video to dobro objašnjava:
[youtube][/youtube]
Ovo se meni vec cesto pocelo dogadjati,treba li traziti lijecnicku pomocEDO299 je napisao/la:Evo da malo oživim ovu temu. Naime veoma često mi se dešava " Deja vu". Da pojasnim onima koji ne znaju o čemu pričam. Naime u čestim situacijama imam osjećaj da se to što se trenutno događa desilo nekada davno. Ne mogu vam opisati taj osjećaj, brutalno pravo.![]()
Zanima me ima li iko takvih iskustava

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- JackTheStripper
- Kontakt:
EDO299 je napisao/la:Ja neki dan u kafiću sjedim, prilazi mi jaran sa nekom curom , cura mi poznata nenormalno a prvi put je vidim. Reko Lejla? Kaze ona kako znas. Najezio sam se bio od glave do pete. Neopisiv osjećaj, neko ko je doživio to sigurno me razumijebrazzo je napisao/la:Prekjucer mi se to desilo nakon duzeg vremena.. kazu da je to posljedica pada koncentracije i 'usporenog' rada mozdanih celija. Mada ja bi tu dodao i svih stresnih i neprirodnih uticaja na organizammeni je opet fascinantno kako refleksno zijevnem kad vidim nekoga ko to takodje cini u tom momentu
![]()
Ps. kad' uključujem USB u komp, UVIJEK pogodim iz 2. puta
Je li te ta Lejla upoznala s svojom drugaricom?

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Kad popijem postanem bas ono Emotivan,dok trijezan sam totalno hladan,poznato nekom ? 

- Cautinho
- Kontakt:
Kad se napijem,kaotično se javljam ženskom rodu na facebooku i whatsapu. Ako imam uza se internet.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.