Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la bhsport » 16 jun 2014, 13:52

Kao Bek je klasa u odnosu na to sto je kao stoper!
Uostalom u Salkeu igra beka, pa defanzivnog veznog. Kod nas beka koji nam je trebao za lijeka (Salihovic nije niti ce ikada biti bek).
Rizicno bi bilo stavljati ga na stopera sada i uigravati jer je odigrao samo 1 poluvrijeme u repki kao stoper.
To je mjesto rezervisano za Ermina!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 jun 2014, 13:55

Losa partija , u jednu ruku sasvim razumljivo momak je prije 7 dana poceo da trenira punom snagom... Ocekujem puno vise i puno bolju partiju protiv nigerije , argentina je ipak svemirski brod kolko god smo mi dobro odigrali. Glupo je sada naskakat i govorit lose i bicakcicu do prije godinu dana ste plakali sta cemo ako ga izgubimo sad vam ni on ne valja. Jedino sto meni smeta je to sto nema zukanovica , siguran sam da bi on bio bolja opcija pored rovitog Ermina a u svakom slucaju kvalitetniji mi je stoper i od vranjesa i sunjica...

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 16 jun 2014, 14:07

Pa ja bih doživotno zabranio pristup sportskim forumima osobama koje tvrde da je Bičakčić mogao reagovati kod prvog gola. Pošteno recite, jeste li vi ikada igrali makar mali fudbal dječice? Pa on je svojom reakcijom prevenirao zabijanje autogola, nažalost samo ga je odgodio, ali niti je njegova reakcija loša( čak štaviše- sasvim logična i u redu), niti je Kolašinac mogao ispraviti, a ne možemo, uostalom, biti sitničavi niti bilo kome zamjeriti bilo šta, pa ni onima kojima je Aguero skočio. Drugi gol jeste uradio smješan potez, ali ništa nije mogao ni učiniti, Messi je u naletu, on stoji. Ma kome objašnjavati!
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 16 jun 2014, 14:16

stolica je napisao/la:Pa ja bih doživotno zabranio pristup sportskim forumima osobama koje tvrde da je Bičakčić mogao reagovati kod prvog gola. Pošteno recite, jeste li vi ikada igrali makar mali fudbal dječice? Pa on je svojom reakcijom prevenirao zabijanje autogola, nažalost samo ga je odgodio, ali niti je njegova reakcija loša( čak štaviše- sasvim logična i u redu), niti je Kolašinac mogao ispraviti, a ne možemo, uostalom, biti sitničavi niti bilo kome zamjeriti bilo šta, pa ni onima kojima je Aguero skočio. Drugi gol jeste uradio smješan potez, ali ništa nije mogao ni učiniti, Messi je u naletu, on stoji. Ma kome objašnjavati!
Jedina prava istina. Nego, imaju ljudi predrasude samo zato što je momak bio povrijeđen, što nije igrao mjesec dana i što protiv Santosa pored Šunjića, Vranješa, Hadžića nije izgledao toliko dobro koliko normalno izgleda u drugom poluvremenu. Automatski je zbog toga kriv za sve što se juče na terenu desilo, ali šta ćeš. Neki hoće samo da kažu da je Zukanović umjesto njega tu trebao biti i da se to ne bi desilo.

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 16 jun 2014, 14:31

imperator10 je napisao/la:
stolica je napisao/la:Pa ja bih doživotno zabranio pristup sportskim forumima osobama koje tvrde da je Bičakčić mogao reagovati kod prvog gola. Pošteno recite, jeste li vi ikada igrali makar mali fudbal dječice? Pa on je svojom reakcijom prevenirao zabijanje autogola, nažalost samo ga je odgodio, ali niti je njegova reakcija loša( čak štaviše- sasvim logična i u redu), niti je Kolašinac mogao ispraviti, a ne možemo, uostalom, biti sitničavi niti bilo kome zamjeriti bilo šta, pa ni onima kojima je Aguero skočio. Drugi gol jeste uradio smješan potez, ali ništa nije mogao ni učiniti, Messi je u naletu, on stoji. Ma kome objašnjavati!
Jedina prava istina. Nego, imaju ljudi predrasude samo zato što je momak bio povrijeđen, što nije igrao mjesec dana i što protiv Santosa pored Šunjića, Vranješa, Hadžića nije izgledao toliko dobro koliko normalno izgleda u drugom poluvremenu. Automatski je zbog toga kriv za sve što se juče na terenu desilo, ali šta ćeš. Neki hoće samo da kažu da je Zukanović umjesto njega tu trebao biti i da se to ne bi desilo.

+1 momci :thumbup: :clap:

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 16 jun 2014, 14:35

Dobro je ušao u blok Bešiću kod drugog gola Argentine :facepalm:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Rios

Post Postao/la Rios » 16 jun 2014, 15:17

imperator10 je napisao/la:
Djelomicno se slazem sa vama dvojicom..
Kod prvog gola je sigurno zelio da preventira autogol eventualni i tu ga razumijem..Medjutim,on je stoper i njegov zadatak jedini su defanzivni zadatci,tj. otklanjanje opasnosti ispred naseg gola..Da je ondje skocio a ne sageo,ko zna sta bi bilo..Ali dobro,nije realno kriviti ga nesto puno kod prvog gola..
Eh drugi gol..Reakcija kao na terminu zaista..Amaterski..Praviti onakva neka uklizavanja je bezveze..Onako ne reaguje stoper koji igra Bundesligu..
Momak mene nikad nije nesto odusevio posebno u repki,moram biti iskren..Nije ni podbacio do snoc takodjer,i to moram priznati..Trenutno nije spreman i to je ocito..Kako ce biti protiv Nigerije i Irana vidjet cemo,vrati ce se i Sejo pa cemo imati i opciju vise u toj zadnjoj liniji..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 jun 2014, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jun 2014, 15:21

Bico sinoc katastrofa . ne toliko koliko sam ocekivao al opet koban za nas . Mozemo se zahvalit Susicu sto onako tek oporavljenog igraca limitiranog brzinom stavlja pored najboljih napadaca svjeta. Dvije kobne intervencije kod oba gola ..

Vranjes je bio 5 x bolje rjesenje sinoc na toj poziciji ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jun 2014, 15:24

Ma prestanite više kritikovati naše fudbalere :oops: :x :x sram vas bilo :o pa odakle vam pravo za takav neodgojen bezobrazluk :shock: odakle vam drskost za teko nešto...da vam to neko dopušta na ovom svetom forumu. Stidite se :oops: puuuuu

Bičo sinoc odlican uprkos tome što je rovit i dalje, presjekao 4-5 ubitacnih pasova Messija koji bi vjerovatno bili golovi. Kasnije prebacen na desnog beka i trcao kao lud po toj strani. Dao je svoj maximum sinoc.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 jun 2014, 16:48

Zao mi ga je, bas je pravio pehovske stvari. Kod prvog gola izbjegava loptu umjesto da je izbije u pravcu iz kojeg je dosla. Onda potez koji se danas vidja samo u tekmama na ulici, istezanje pred Messijem to jest Besicem. Zao mi ga je pravo. Inace je bio solidan.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 16 jun 2014, 16:51

Kod Messijevog gola je pogriješio. Ono postavljanje sa kontra nogom ispruženom se radi na terminima kad ti se ne da trčati za igračem.. To ne pripada ozbiljnom fudbalu.
Ostatak utakmice dosta dobar s obzirom da momak nije bio u planu da započne utakmicu, odnosno tek se oporavljao od povrede. Generalno sam s odbranom jako zadovoljan. Ipak su igrali protiv vjerovatno najjačeg napada na prvenstvu.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 jun 2014, 16:54

Ljudi pa i nas Spaha je ispadao smijesan u Sevilji kad je igrao protiv Messija.

Nemojte dusu grijesiti, Bicakcic je odigrao koliko je mogao, jeste njegova je greska, ali greske se desavaju.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 16 jun 2014, 21:20

Sinoć smo tek počeli uviđati pogreške Safeta Sušića njegovo prikrivanje ozljede Bičakčića i njegova nespremnost neiskustvo igranja velikih utakmica,a pogotovo što je pored sebe imao isto tako nespremnog Mujdžu,Na žalost ne bi dobro bilo da nam zafali taj bod protiv sinoć očajne Argentine i pod hitno smanjiti nepotrebnu euforiju.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 jun 2014, 21:40

Po meni je kriv za oba gola, ali je odigrao ekstra, možda i najbolje od kako je u timu. Mislim da je bolje što je igrao on nego da je Salihović bio spreman, bili bi preofanzivni na lijevoj strani. Ovako je dobro zatvarano sve.
Jbg koliko smo sreće imali sinoć u rukometu da onaj ne uhvati loptu za SP, toliko nam se odužilo sinoć autogolom.

Ponoviti sastav kao protiv Argentine, ako bude problema isto izmijeniti ofanzivnije.
Sve u svemu Bičakčić 8 od 10. :bih:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2014, 21:54

Ziko je napisao/la:Sinoć smo tek počeli uviđati pogreške Safeta Sušića njegovo prikrivanje ozljede Bičakčića i njegova nespremnost neiskustvo igranja velikih utakmica,a pogotovo što je pored sebe imao isto tako nespremnog Mujdžu,Na žalost ne bi dobro bilo da nam zafali taj bod protiv sinoć očajne Argentine i pod hitno smanjiti nepotrebnu euforiju.
Cuj ovog Zhikana.Argentina je bila onakva kako joj je sinoc BIH repka dozvolila da bude.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 16 jun 2014, 22:00

Pa prilikom autogola nije htio da izbije loptu jer se bojao da ne pokvari frizuru.
A to sto je okrenuo guzu Mesiju to je pitanje za psihologe.Ispo je amater al valjda ce se uozbiljiti, nije kasno.Uh kako bi ga Ciro ispickaro :D kuknjava :mrgreen: :twisted:

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 jun 2014, 22:17

Za prvi gol nije kriv, prenosim sa jednog drugogo foruma
valjda je jasno ko je izgubio duel u skoku sa LIJEVIM BEKOM:

slika

nastavak akcije:

slika

ovdje sam zaokruzio bicakcica i pravac lopte:

slika

da ne bi bilo sada da izmisljam pravac lopte, evo tacno gdje je pala - gdje sam i nacrtao:

slika

dakle, jasno je kao dan da bicakcic nije bio ni blizu te lopte i da se nije sageo i pustio je,spahica je preskocila lopta, iznenadila kolasinca i to je to..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jun 2014, 22:20

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Za prvi gol nije kriv, prenosim sa jednog drugogo foruma

slika

nastavak akcije:

slika

slika

da ne bi bilo sada da izmisljam pravac lopte, evo tacno gdje je pala - gdje sam i nacrtao:

slika

dakle, jasno je kao dan da bicakcic nije bio ni blizu te lopte i da se nije sageo i pustio je,spahica je preskocila lopta, iznenadila kolasinca i to je to..
+1

Dobro pa se neko sjetio da odradi ove ss-ove.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 jun 2014, 22:24

FaraonTM je napisao/la:
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Za prvi gol nije kriv, prenosim sa jednog drugogo foruma

slika

nastavak akcije:

slika

slika

slika

+1

Meni je nevjerovatno da Bicu bilo ko za bilo sta krivi. Dobro kad je Besica prevrno malo jest kriv. Ali momak 2 mjeseca tekme nije odigrao kako treba i prva protiv velike Argentine. Em treme, em svega se skupilo. Bico je uz Spahu nas najbolji stoper i to ce vec u iducoj utakmici dokazati.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 16 jun 2014, 22:25

FaraonTM je napisao/la:
+1

Ma druze ni ovo nece biti dovoljno.
Nasi ljudi jednostavno vole da pljuju, imaju potrebu za tim.
Uvijek je neko zrtveno janje. Istina Bicakcic ima velike krivice kod drugog gola, ali to mu je jedina veca greska prtotiv najjace navale na ovom prvenstvu.

Ljudi nisu svjesni da smo igrali protiv MESSIJA, DI MARIE, AGUERA, IGUAINA. Znate vi koji su to igraci, ni mnogo bolje odbrane nebi bolje od nase prosle.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, Proximic, zikerrz21 i 59 gostiju.