Zasto bi? Pa pruzili smo solidnu partiju, da nije bilo nervoze i treme, i da nam krila nisu podbacila, jos bolju. A i poznavajuci Papeta, on ne mjenja tako lako jednu formaciju koju uigra.Batko je napisao/la:Znate sta, mene sada pravo strah da Pape ne vrati onaj stari sistem 4-4-2 sa Ibisevicem!!!!
Sent from my Home using fingers
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije to stvar uloge, nego nadam se da cemo svi biti zivi i zdravi i za 3-4 godine vidjeti vezni red Prcic- Besic- Pjanic u kojem ce Mire opet biti drugi igrac...ni u kojem slucaju ne umanjujem njegove kvalitete na ustrb Misketa nego jednostavno momak se "izgubi" kad treba da bude vodja, ustvari bolje receno kad se ekipa fokusira na njega...potrebna su mu 2 igraca da skinu teret s njega i onda on moze da igra svoju igru..cim je usao Medunjanin zivnuo je i on ponovo..a Miske ko Miske dok moze hodat imat ce najvise paznje od svih nasih veznih igraca..Rios je napisao/la:Ti cesto kritukujes Pjanica..Uz jos par formuasa..To sam zapazio..Kazes da gledas snimak,ne znam onda sta gledas majke mi..Pa Pjanic je sinoc pokazao kakva je klasa..I u defanzivi i u ofanzivi..Mirnoca u igri koja ostavlja bez daha,tacni pasovi,pozeti majstoriski,vezivanje igre..ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo gledaj snimak, u toku je, i vidjet ces pad u igri nakon izlaska Misketa pa do ulaska Medunjanina..
ne kaze niko da je Pjanic los igrac, mozda sam se i pogresno se izjasnio da je lose odigrao (ili lose shvacen)...ali nije prva violina ekipe i to se svaki put potvrdi kad mu ostavis da bude JEDINI i GLAVNI igrac na sredini terena..
Kazes igra pala nakon sto je izasao Miske..Buraz,reci mi sta je Misimovic uradio nakon 20-e minute?
Nije mi namjera da se svadjam s tobom da kazem unaprijed,samo niste realni uopste vi koji ( sto je sasvim razumljivo ) volite Misketa kad je u pitanju Pjanic i njegova uloga u nasem timu..
a za par godina taj igrac koji ce odvlaciti paznju i rasterecivati Pjanica ce abd biti Prcic
a s ovim bi se slozio, svaka varijanta sa 2 igraca u veznom redu, tipa 4-4-2 bi bila katastrofalna..ako ce vec biti Vedo i Dzeko u prvom timu, zrtvuj kao sinoc jedno krilo radije al ne diraj sistem od 3 vezna..tad smo najjaci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
glupo bi bilo imat isti taktiku protiv argentine i nigerije. U ove druge dvije utakmice bosna ce napadat a protivnici se branit. Prema vidjenom, ne znam zasto pjanic i taj besic ne bi mogli drzat sredinuGoalgetter je napisao/la:Zasto bi? Pa pruzili smo solidnu partiju, da nije bilo nervoze i treme, i da nam krila nisu podbacila, jos bolju. A i poznavajuci Papeta, on ne mjenja tako lako jednu formaciju koju uigra.Batko je napisao/la:Znate sta, mene sada pravo strah da Pape ne vrati onaj stari sistem 4-4-2 sa Ibisevicem!!!!
Bojim se da ce tražiti mjesto Ibisevicu!!! A Ibi u sistemu 4-2-3-1 bi bilo jos gore jer je na krilu katastrofa!!!!Goalgetter je napisao/la:Zasto bi? Pa pruzili smo solidnu partiju, da nije bilo nervoze i treme, i da nam krila nisu podbacila, jos bolju. A i poznavajuci Papeta, on ne mjenja tako lako jednu formaciju koju uigra.Batko je napisao/la:Znate sta, mene sada pravo strah da Pape ne vrati onaj stari sistem 4-4-2 sa Ibisevicem!!!!
MIRIS BOSANSKOG LONCA
Već viđeno.
Reminiscencija i slatka jeza, Pape Sušić koju deceniju stariji, na fudbalskom plakatu nekadašnje zajedničke države.
Bosna je upravo bila to, omaž umrloj Jugoslaviji, voljna i nesavršena, na pola koraka od ozbiljne stvari. Bilo je čast za njih navijati, makar kroz fudbalsku nostalgiju.
Kada vidite Balkanca na Mondijalu, ne treba vam mašta, zamislite najgoru stvar koja mu se može desiti, baš tako će se i odigrati. To nije Marfi za početnike već prirodni zakon, neizbežno, kao kad jelena zaslepe farovi kamiona.
Teško je zavesti ovakav poraz u katalog nesreće. Taj fatalizam loših stvari što pogađa nas slične, ma kako čupali zajedničko korenje, malo ima veze sa tim na koju će stranu pasti novčić. U tom čikanju sudbine što završi u suzama, mi ne bismo dobili čak ni da pokrijemo pismo i glavu, kovanica bi se nekako nakrivila na treću stranu, ma kako neverovatno zvučalo.
Bosanci su dobili taj gol kao surovu inicijaciju u društvo ozbiljnih fudbalskih timova, podsećanje na raspored u čoporu.
Kažu da kad jednom kreneš uz bedu, vađenje podrazumeva kontrolu štete, nikako ćar. I upravo je bilo tako. Jer, ma koliko Bosna delovala ravnopravno sa Argentincima, ona je vukla krvav trag tog nesrećnog autogola. Neke odluke fudbal donese kad počne, ostalo je popunjavanje vremena.
Kako Bosna može da nas uveri da je naučila lekcije osamdesetih (ranije ne pamtim, a ne verujem romansiranim porazima, svima gubitnici dodaju patinu)?
Tako što će Argentinu prihvatiti kao ukalkulisani gubitak, dobiti Nigeriju i Iran i otići tamo gde joj je mesto. Nema to veze sa taktikom, računskim operacijama, pijačarenjem u grupi na šta su nas navikle reprezentacije ovdašnje.
Bosanci su bolji od dva preostala rivala i njihov šampionat tek počinje. Alergičan sam na slavljenje poraza, ali ovaj se ima prihvatiti kao kusanje neizbežnog. Sada će morati da učine ono za šta su najsposobniji, da igraju fudbal bez zadnjih primisli.
Neću da seciram sinoćnji poraz iz dva razloga, jedan je respekt prema "Papetu", on je te momke okupio oko zajedničke ideje umesto ideologije. Bosna slavi fudbal umesto jeftinih parola. Drugi razlog je pomalo banalan, mi nešto stariji smo ovakve filmove već gledali, znali smo kraj, nema potrebe za jeftinim poentiranjem na nečemu što smo već videli pre par decenija.
Komšije, dodajte koju trunku samopouzdanja i moranja u taj vaš lonac i bićete tamo gde zaslužujete. Posle možete kako hoćete...
Semper Fidelis
Jah,Medunjanin je zamjenio Misketa,ne znam zasto si napisao da je bio pad u igri od izlaska Misketa pa do ulaska Medunjanina? Ili ja nisam dobro shvatio sta si htio da kazes..ultrasstyle_tz je napisao/la:nije to stvar uloge, nego nadam se da cemo svi biti zivi i zdravi i za 3-4 godine vidjeti vezni red Prcic- Besic- Pjanic u kojem ce Mire opet biti drugi igrac...ni u kojem slucaju ne umanjujem njegove kvalitete na ustrb Misketa nego jednostavno momak se "izgubi" kad treba da bude vodja, ustvari bolje receno kad se ekipa fokusira na njega...potrebna su mu 2 igraca da skinu teret s njega i onda on moze da igra svoju igru..cim je usao Medunjanin zivnuo je i on ponovo..a Miske ko Miske dok moze hodat imat ce najvise paznje od svih nasih veznih igraca..Rios je napisao/la:Ti cesto kritukujes Pjanica..Uz jos par formuasa..To sam zapazio..Kazes da gledas snimak,ne znam onda sta gledas majke mi..Pa Pjanic je sinoc pokazao kakva je klasa..I u defanzivi i u ofanzivi..Mirnoca u igri koja ostavlja bez daha,tacni pasovi,pozeti majstoriski,vezivanje igre..ultrasstyle_tz je napisao/la:upravo gledaj snimak, u toku je, i vidjet ces pad u igri nakon izlaska Misketa pa do ulaska Medunjanina..
ne kaze niko da je Pjanic los igrac, mozda sam se i pogresno se izjasnio da je lose odigrao (ili lose shvacen)...ali nije prva violina ekipe i to se svaki put potvrdi kad mu ostavis da bude JEDINI i GLAVNI igrac na sredini terena..
Kazes igra pala nakon sto je izasao Miske..Buraz,reci mi sta je Misimovic uradio nakon 20-e minute?
Nije mi namjera da se svadjam s tobom da kazem unaprijed,samo niste realni uopste vi koji ( sto je sasvim razumljivo ) volite Misketa kad je u pitanju Pjanic i njegova uloga u nasem timu..
a za par godina taj igrac koji ce odvlaciti paznju i rasterecivati Pjanica ce abd biti Prcic
a s ovim bi se slozio, svaka varijanta sa 2 igraca u veznom redu, tipa 4-4-2 bi bila katastrofalna..ako ce vec biti Vedo i Dzeko u prvom timu, zrtvuj kao sinoc jedno krilo radije al ne diraj sistem od 3 vezna..tad smo najjaci
Miralem je tipicni vezni igrac..Mirnoca u igri,kontrola sredine terena,tacni pasovi..Uz to je jos prebacen na def. veznog gdje ima i odbrambenih zadataka koji oduzimaju i snagu i vrijeme da se napravi nesto u ofanzivi..Dok Miske recimo to nije imao..Reci mi sta bi bio Pirlo da nije imao Gatusa,Xavi da nema Busqetsa,itd..Sasvim prirodno je da play ima nekog ko ce ga rasteretiti malo..Najveca odlika veznih igraca je tacnost u predaji lopte,jer je lopta najvise u njihovim nogama a Pjanic je tu gotovo pa savrsen..Sad sto bi neko zelio da je Mire ko Messi,uzme loptu i sam prodje 4 igraca i zabije to je druga stvar,jbg..Tandem Besic-Pjanic je zlata vrijedan za nas i to cemo vidjeti tek u buducnosti..Kad dodje i mali Prcic to ce biti jos bolje..
Ali dobro,o ukusima se ne treba raspravljati..Meni je Mire sjajan vezni igrac i ne znam sta bih jos vise od njega mogao traziti a da vec nije pruzio,tebi fali jos nesto i nisi zadovljan do kraja i to postujem..Samo treba biti odmjeren i realan i u kritikama i u pohvalama..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Al zasto cekati par godina kad vec sad moze igrati neko ko ce ga rasteretiti. I sejo i medunjanin mogu pokriti vise terena od misketa i odigrati defanzivno bolje . Sinoc je odigrao odlicno 20ak min,al nakon toga postaje igrac manje,i pjana i besic moraju pokrivati njegov prostor i raditi za njega defanzivno.ultrasstyle_tz je napisao/la: ni u kojem slucaju ne umanjujem njegove kvalitete na ustrb Misketa nego jednostavno momak se "izgubi" kad treba da bude vodja, ustvari bolje receno kad se ekipa fokusira na njega...potrebna su mu 2 igraca da skinu teret s njega i onda on moze da igra svoju igru..cim je usao Medunjanin zivnuo je i on ponovo..a Miske ko Miske dok moze hodat imat ce najvise paznje od svih nasih veznih igraca..
Drugo poluvreme 2 izmjene argentine koje su dodatno opteretile pjanica i besica,dok pape nije nista poduzeo tad.
Jednostavno miske puno vise moze dati ulaskom s klupe,kad je protivnicka ekipa vec izmorena dosta i potrosena,ovako ako ne iskoristimo tih njegovih 20ak min dominacije dok ne padne fizicki ostatak igramo s igracem manje trkacki gledano i defanzivno.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zadovoljan, sretan, ponosan. Nemam zamjerke nijednom igraču, niti treneru. Igrali smo fudbala sa Argentinom, pokušavali, borili se.. Potpuno smo zaslužili taj jedan gol, a po nekima možda i više.
Sada je najbitnije okrenuti se odmah Nigerijcima, skautirati ih večeras i dobro se spremiti za taj presudni meč. Oni neće igrati sa 3 stopera i biće to potpuno drugačija bitka. Ako odigramo kao sinoć i budemo na nivou možemo ih dobiti.
Sada je najbitnije okrenuti se odmah Nigerijcima, skautirati ih večeras i dobro se spremiti za taj presudni meč. Oni neće igrati sa 3 stopera i biće to potpuno drugačija bitka. Ako odigramo kao sinoć i budemo na nivou možemo ih dobiti.
Kad bih rekao da sam juce pre utakmice i sad , posle nje, mislio isto o BIH reprezentaciji lagao bih,ali realno ! Nikako da se otmem utisku da su Argentinci uz Spance i Brazilce najvece p*cke ovog prvenstva, a da ce reprezentacija BIH biti najvece iznenadjenje ovog prvenstva. Jedan sam od onih koji ne prihvataju kritike na racun BIH , kako selektora tako i samih igraca ( ovde mozda izuzmemo Bicakcica ) , Susic je postavio taktiku kakvu bi postavio i svaki drugi trener ciji ucenici izlaze na megdan gaucosima , nije igrao bunker a nije se ni otvorio previse do tog primljenog gola koji je dosao veoma brzo spletom okolnosti . Nakon tog treceg minuta, do izrazaja dolazi psihicka stabilnost vasih igraca kao i tvrdoglavost .
Po sistemu " Sto smo vas uvazavali, uvazavali smo" ! Ubedjen da kojim slucajem Maskerano nije onako zatvorio Pjanica, koji je cini mi se imao nesto defanzivniji zadatak sinoc, da bi na kraju meca rezultat bio ili izjednacen ili jedan gol prednosti za BIH, koja je ako nista drugo zasluzila barem bod iz ove utakmice. Po meni vise nije upitno da li ce BIH proci ovu grupu, pitanje je samo sa kojom ce gol razlikom Susicevi izabranici nastaviti takmicenje u osmini finala.
p.s. Miske dodji u Zvezdu !!!
Nekoliko komentara sa zvezdaskog foruma , napisanih u toku i posle sinocne utakmice.U anketama u Srbiji, BiH je pobedila kao reprezentacija za koju će Srbi najviše navijati. Šta kažete na tu podršku?
”Šta reći osim: Komšije, hvala vam! Ja imam baš mnogo prijatelja u Srbiji i često boravim u vašoj zemlji. Ovih dana dobijam mnogo poruka podrške iz Srbije i ovom putem bih im zahvalio. Jer ti ljudi znaju da i mi navijamo za Srbiju kada igra na nekom takmičenju na kojem mi ne učestvujemo”, istakao je kapiten Zmajeva.
Resava Misimovic iz nekog sumnjivog slobodnjaka na ivici sesnesterca
Tole duvaj ga!
" - $ " ¥
$ ", % $. " ? " све за $, % за ?.
" пут $ $ " " - $ " ' на терену.
Elem, Kolasinac preslikani Milivoje Vitakić, to je taj stil sa dve leve noge.
Koordinacija pokreta nidjeveze
Ја ' згранут & " " ? $ ". & $ " по 40 $ " " 5 " првенстава " &.
Miske majstor na petoparcu!
" ? у &.
Ovaj Bišća samo smeta od kada je ušao. Isti Bišća(n).
Odlicna Bosna sinoc....hrabro i otvoreno igrali lopte sa gaucosima...falio je Pjanic tu za nesto vise...doktorski ga zatvorio Maskerano....Misimovic doktor fudbala sa Peca Kodzo stomak stylom....a Pape velika legenda, sa tresom na mec u Riju, na Marakani, na Svetskom prvenstvu....ne ferma on to dva posto...klace se Bosancerosi za prolaz dalje....
p.s. Miske dodji u Zvezdu !!!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ja sam zadovoljan igrom nasih momaka, nista nisu gaucosi pokazali iskren da budem, u sljedece dvije utakmice idemo na pobjedu abd i onda u osmini finala se osvetit francuzima za onaj penal. 
04.10.2009 !!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Vrlo dobra predstava nasih, svaka cast.. Ovaj minimalni poraz, protiv ovakve fudbalske velesile je dokaz da je nasa reprezentacija napredovala. Sa istim sastavom napasti Nigeriju. Uvjeren sam u prolaz dalje. Nema potrebe bacati neke analize, kada je dobrim djelom sve receno. Sinoc navijanje odlicno, otisao sam specijalno u Mostar, te sam zadovoljan atmosferom.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ljudi, nabili smo jednu od najofanzivnijih reprezentacija na njihovu polovinu 3/4 utakmice.. Puno više šuteva u okvir gola od njih. Zahvaljujući nekim nesretnim okolnostima smo izgubili. Mogli smo i do 3 boda, garantujem to, samo da su naši malo stisli muda i krenuli zajedno naprijed, ali imamo slabu tranziciju iz odbrane u napad i obrnuto tako da je bolje bilo, da ne bi doživjeli katastrofu, da pola naših igrača ostaje na našoj polovici.
Dobili smo velikog igrača, Muhameda Bešića. Ovo je bio moral boost za svakog našeg igrača, vidjeli su da mogu, vidjeli su da je samo nebo granica. Sad sa respektom protiv Nigerije ali ne tolikim kao protiv Argentine. Treba tu malo biti i bezobrazan, baš kao što je bio Bešić sinoć.
I još nešto, igramo fudbal, cijenimo ovu igru, nismo krkani, što je dokaz samo jedan žuti karton protiv ekipe koja je uvijek bila zicer na kladionici za više žutih kartona
Iako mi ostaje žal jer smo mogli izvući pozitivan rezultat, opet sam ponosan na ove momke. Jao kako su mi se samo noge odsjekle sinoć kad sam ih vidio u tunelu pred izlazak na teren, kako sam zadrhtao kad je krenula himna.. Hvala vam
Dobili smo velikog igrača, Muhameda Bešića. Ovo je bio moral boost za svakog našeg igrača, vidjeli su da mogu, vidjeli su da je samo nebo granica. Sad sa respektom protiv Nigerije ali ne tolikim kao protiv Argentine. Treba tu malo biti i bezobrazan, baš kao što je bio Bešić sinoć.
I još nešto, igramo fudbal, cijenimo ovu igru, nismo krkani, što je dokaz samo jedan žuti karton protiv ekipe koja je uvijek bila zicer na kladionici za više žutih kartona
Iako mi ostaje žal jer smo mogli izvući pozitivan rezultat, opet sam ponosan na ove momke. Jao kako su mi se samo noge odsjekle sinoć kad sam ih vidio u tunelu pred izlazak na teren, kako sam zadrhtao kad je krenula himna.. Hvala vam
Ja te volim, volim Željo..
Poslije odgledanog snimka moram reci da je Pape malo prekasno ubacio svježe igrace u igru... Bili smo pali poslije 55 min i tada je morao izvaditi Misketa, upravo u toj periodi su Argentinci preuzeli inicijativu i zabili!!!
Pregledah snimak jos jednom na miru i tisini,lisen emocija kojima sam sinoc bio preplavljen..Jos vise ponosan i jos vise zadovoljan nasim debijem na SP-u i to protiv Argentine koja je igrala kuci prakticno..Svaka cast momcima..Utakmicu su rijesile dvije stvari-nesreca i kvalitet Messija plus sreca ( od stativu pa u gol hebeni
)..Imamo potencijal da prodjemo u drugi krug,nadam se da cemo ga znati i iskoristiti aBd..Sad neki kratki osvrti na ucinke igraca..
Begovic- odradio posao dobro,kod golova nije mogao nista.. 7
Mujdza- pozitivno sam iznenadjen obzirom da Mujdza nije igrao haman cijelu sezonu..Dobro odigrao u oba pravca..Ne zamjeram mu faul nad Agerom prije gola,faul je zadnja opcija kad branis svoj gol,ali je opcija..7
Kolasinac- tacno smo ga urekli..Kad zabijes autogol u 3 min na SP-u cijeli svijet ti se srusi..Ali Seo se uspio vratiti,odigrao do kraja solidno..6.5
Spahic- odigrao dobro..Imao par gresaka u predaji lopte na srecu bez posljednica po nas..Spasio cist gol u 2 pol. ,nesto nisam vidio da je to ko spomenuo..Zadovoljan sam igrom kapitena 7
Bicakcic- svi se slazemo da momak nije spreman i da je bio najslabija karika sinoc..Reakcija kod drugog gola ko ja na terminu,amaterski..6
Besic- kapa dole.Tacka. 8
Pjanic- mene je nakon ovog snimak jos vise odusevio..Kakva mirnoca u igri kad navise treba,sjajno..I u defanzivi odlican,kontrolisao igru.. U ofanzivi izostao ucinak istina,ali tacni pasovi su i dalje bili tu.. 7.5
Hajrovic- trudio se,imao nekoliko suteva,finih poteza..Ok je to..7
Lulic- uh kod njega je bilo svega..I sjajna asistencija,i sjajan sut glavom,i prodori,ali i greske u predaji lopte,zaboravljanje Messija u 1 pol.,slabo dopunjavanje sa Seom..Zlatna sredina rekao bih..7
Misimovic- brilijantan prvih 20 min,zaista je tako izgledao..Ali onda nazalost nestao sa radara..Nema snage i tacka.. 7
Dzeko- borio se koliko je mogao,nosio po 2 igraca na ledjima,trudio se..Nemam mu sta zamejriti 7
Ibisevic- opet historijski gol..
Drago mi je zbog Vede..7.5
Medunjani i Visca..Ne znam sta bih rekao,Medo odigrao ok sto bi se reklo,Visca me malo razocarao,ali vjerovatno treba ucinila svoje..
Sve u svemu,trebamo biti ponosni i zadovoljni svi..Idemo sad Nigerija pa Iran aBd i onda da slavimo prolaz dalje..
Begovic- odradio posao dobro,kod golova nije mogao nista.. 7
Mujdza- pozitivno sam iznenadjen obzirom da Mujdza nije igrao haman cijelu sezonu..Dobro odigrao u oba pravca..Ne zamjeram mu faul nad Agerom prije gola,faul je zadnja opcija kad branis svoj gol,ali je opcija..7
Kolasinac- tacno smo ga urekli..Kad zabijes autogol u 3 min na SP-u cijeli svijet ti se srusi..Ali Seo se uspio vratiti,odigrao do kraja solidno..6.5
Spahic- odigrao dobro..Imao par gresaka u predaji lopte na srecu bez posljednica po nas..Spasio cist gol u 2 pol. ,nesto nisam vidio da je to ko spomenuo..Zadovoljan sam igrom kapitena 7
Bicakcic- svi se slazemo da momak nije spreman i da je bio najslabija karika sinoc..Reakcija kod drugog gola ko ja na terminu,amaterski..6
Besic- kapa dole.Tacka. 8
Pjanic- mene je nakon ovog snimak jos vise odusevio..Kakva mirnoca u igri kad navise treba,sjajno..I u defanzivi odlican,kontrolisao igru.. U ofanzivi izostao ucinak istina,ali tacni pasovi su i dalje bili tu.. 7.5
Hajrovic- trudio se,imao nekoliko suteva,finih poteza..Ok je to..7
Lulic- uh kod njega je bilo svega..I sjajna asistencija,i sjajan sut glavom,i prodori,ali i greske u predaji lopte,zaboravljanje Messija u 1 pol.,slabo dopunjavanje sa Seom..Zlatna sredina rekao bih..7
Misimovic- brilijantan prvih 20 min,zaista je tako izgledao..Ali onda nazalost nestao sa radara..Nema snage i tacka.. 7
Dzeko- borio se koliko je mogao,nosio po 2 igraca na ledjima,trudio se..Nemam mu sta zamejriti 7
Ibisevic- opet historijski gol..
Medunjani i Visca..Ne znam sta bih rekao,Medo odigrao ok sto bi se reklo,Visca me malo razocarao,ali vjerovatno treba ucinila svoje..
Sve u svemu,trebamo biti ponosni i zadovoljni svi..Idemo sad Nigerija pa Iran aBd i onda da slavimo prolaz dalje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Maskerano deluje zabrinuto i dekocentrisano. Proveravamo upravo cenu bakra na sajtu buenosajreške berze… I da, to je to, pala je drastično.
Brazuka ojacana duplom postavom zbog igre glavom reprezentativaca Bosne.
Brazuka ojacana duplom postavom zbog igre glavom reprezentativaca Bosne.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ne bih puno, sve je već viđeno i napisano ...
Ja sam ponosan na sve momke sinoć, ostavili su srce na terenu i na lijep na nas način prezentirali u utakmici koju je gledao čitav svijet ...
Pjanić i Bešić sinoć najbolje odigrali
Ja sam ponosan na sve momke sinoć, ostavili su srce na terenu i na lijep na nas način prezentirali u utakmici koju je gledao čitav svijet ...
Pjanić i Bešić sinoć najbolje odigrali
Agieren statt reagieren
Srce na teren, a rezultat će doći.
Hvala vam za ono sinoć.
VOLIM TE BOSNO !
Hvala vam za ono sinoć.
VOLIM TE BOSNO !
Tek sad ovo vidim
" onclick="window.open(this.href);return false;
I kako onda ocekivati da ti Hrvati i Srbi iz BIH igraju za reprezentaciju
- Principatus
- Kontakt:
Davno prezvakano, pogresna tema.andro234 je napisao/la:Tek sad ovo vidim
![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.