FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Volim te Željo

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
ako dvojica postanu igrači, na konju smo. a tako su dobri da na to gledam k'o na najgori scenario.
jedva skontah da je ovo sablja do amara

jedva skontah da je ovo sablja do amara
Ovo je jedini pravi i ispravan put.
o ovom sam jucer pisao.nemam nikakve potrebe za dovodenjem igraca koja nece biti odmah pojacanje za prvi tim i koji ce odmah moci igrati na pozicijama na kojima nemamo igraca.mjesto popunjavati s ovim momcima koji su potpisivali ugovore i ubacivati u igru po malo.bolje njima dati neki dinar nego dovoditi pinjuha i slicne igrace.sto neko vec napisa nek se dvojica,trojica pokazu mi smo u debelom plusu.u svakom slucaju momcima cestitke na potpisanim ugovorima.
Zapamtite ime:Ajdin Mujagic!
Kadet, 98.god., tek napunio 16 godina.
ABD, u sljedećoj sezoni ga možemo očekivati u prvom timu!!!
Jel' u petak izvlačenje 1.pretkola ?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Dečko razvaljujeFKZ1921 je napisao/la:Zapamtite ime:Ajdin Mujagic!
Možeš li nam javiti na koliko su potpisali?
Mislim da je onaj tamo.FaraonTM je napisao/la:
Jel' u petak izvlačenje 1.pretkola ?
u današnji dan, 23.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
MAli je beton. Nego ko će igrati na ovom turniru u Bijeljini. Jbt svuda piše turnir a nigdje godišta. Nije mi logično da su to juniori jer evo pitari su u Italiji. Nije mi logično ni da su kadeti kad ima turniri ovdje u Saraejvu gdje dolaze i Zvezda i ostale ekipe iz regiona. Ko onda igra gore? Jedino mi je logično da igraju gore 97, u Sarajevu 98FKZ1921 je napisao/la:Zapamtite ime:Ajdin Mujagic!
Kazu da je ovaj mali bolji od Gojaka, nisam gledao nikada ali je ovo prica od ljudi koji zive od nogometa i prodaje igraca. Samo jedan od igraca koji su trebali potpisati nije sarnuo... Na ove momke se moze racunati tek za koju godinu ali lijepo je da razmisljamo unaprijed ako dobijemo i dva igraca za prvi tim na konju smo.FKZ1921 je napisao/la:Zapamtite ime:Ajdin Mujagic!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Igraju djeca koja su 2000. godište.zaboljisportuBiH je napisao/la:MAli je beton. Nego ko će igrati na ovom turniru u Bijeljini. Jbt svuda piše turnir a nigdje godišta. Nije mi logično da su to juniori jer evo pitari su u Italiji. Nije mi logično ni da su kadeti kad ima turniri ovdje u Saraejvu gdje dolaze i Zvezda i ostale ekipe iz regiona. Ko onda igra gore? Jedino mi je logično da igraju gore 97, u Sarajevu 98FKZ1921 je napisao/la:Zapamtite ime:Ajdin Mujagic!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- JosipBukal
- Kontakt:
Zna li neko ko od ovih što su potpisali još može igrati za juniore a ko ne.
može l' neko s lijeva na desno koji je koji na ovoj velikoj fotografiji?
Oke hvala.ChWilla je napisao/la:u današnji dan, 23.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
mukitmovac
- Kontakt:
Sad ce super sa nekom spektakularnom informacijom 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Ma šta vam je, ovo podmlađivanje je jedna velika ubleha, znaju to dobro naše kone
FORZA ŽELJO!
FORZA ŽELJO!
Ja te volim, volim Željo..
Problem je sto nije potpisao ugovor najbolji kadet Said Behram.. naprednija verzija Gojaka, samo sa jos boljom tehnikom... ne znam da li mu se nudio ugovor, al ako je odbi to nije dobro... Mujagic je buduci Dzeko... Ovo je dokaz da je bolje dovoditi kvalitet a ne kvantitet.. Doveli smo 5 igraca u ovim kadetima i juniorima i jos nekoliko u pionirima...i svi su najbolji igraci u svojim reprez selekcijama... i u buducnosti ce biti mnogo vise ovog..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- crozzer
- Kontakt:
Mujagic i Behram nisu blizu Gojaku.Jedini koji je bolji od Gojaka u omladinskom pogonu je Amir Hadziahmetović 97 godište što igra zadnjeg veznog.
Ma briga njega za ŽeljuMrMuscle je napisao/la:Problem je sto nije potpisao ugovor najbolji kadet Said Behram.. naprednija verzija Gojaka, samo sa jos boljom tehnikom... ne znam da li mu se nudio ugovor, al ako je odbi to nije dobro... Mujagic je buduci Dzeko... Ovo je dokaz da je bolje dovoditi kvalitet a ne kvantitet.. Doveli smo 5 igraca u ovim kadetima i juniorima i jos nekoliko u pionirima...i svi su najbolji igraci u svojim reprez selekcijama... i u buducnosti ce biti mnogo vise ovog..
Mi smo mu samo prolazna faza...odskocna daska
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arma00, berjan, bvsic, Cwirek, Ferroviere1987, Harinho97, Levin, Lokomotifa, Maestro^^, MostarNeretva, Pact1921, perodeformero, TETRAPAK i 94 gosta.