hodža je napisao/la:10 kilometara pretrč'o![]()
kakva kontrola lopte, kakva smirenost
nije tačno, njegova statistika je sljedeća:
Misimović - provedeno vrijeme na terenu 74’54″ – pretrčao 8,397 m – najveća brzina 25,60 km/h – sprintova 14
hodža je napisao/la:10 kilometara pretrč'o![]()
kakva kontrola lopte, kakva smirenost
stolica je napisao/la:Naš najbolji igrač, posebniji od drugih, može čuvati loptu koliko god hoće i u svakom trenu dati ključni pas. Preciznije, naš najbolji igrač svih vremena.
Miske = Reprezentacija BiH.krmpotich je napisao/la:Miske je top igrac za 30-35 minuta. Sve preko je![]()
Ti nikada ništa nisi mislio loše? Dozovi se,provociraš sa slikom agencije,Tina Sušića,i tako dalje,i tako dalje,i ti ništa ne kontaš? Ili se praviš naivan? Ako se ne možeš sam dozvati,zovi mene,rado ću te ja dozvati zbog tih šovinističkih ideja koje imaš u glavi mutavoj,seljačino odvratna.Virtu4l je napisao/la:Nisam rekao ništa loše. Post prijavljen naravno.
Mozda, ali malom fudbalu.gringobih je napisao/la:Miske = Reprezentacija BiH.krmpotich je napisao/la:Miske je top igrac za 30-35 minuta. Sve preko je![]()
Odgovaraš na provokacije? Kome? Meni? Mene ne možeš isprovocirati,niti ja pokušavam ikoga provocirati,opće je poznato da je Pape izbacio Zukanovića iz repke,poznato je da u reprezentaciji vlada nepotizam i ja opet sinoć gledam Papeta i sve ostale i srce mi ko planina,a ti opet poslije onoga sinoć dođeš i blatiš određenu vrstu navijača.Virtu4l je napisao/la:Samo odgovaram na provokacije.
Jbg, shvatam te, sve je palo u vodu, izgubila vam Obala Slonovače, Meksiko, Argentina bila na koljenima, sad ste svjesni da će Ljiljani ponovo procvati...
Tvoje mlado srce nije izdržalo, Bosna je opet u modi, a frustrirani kvazi navijači kao ti u suzama
8,4 km za 75 minuta, dakle da je ostao do kraja išao bi preko 10, kao i svi ostalifloyd je napisao/la:8 km je najvazniji podatak.
Haha, 10 malo sutra, 9,300 makismalno.Virtu4l je napisao/la:8,4 km za 75 minuta, dakle da je ostao do kraja išao bi preko 10, kao i svi ostalifloyd je napisao/la:8 km je najvazniji podatak.još jedan loš pokušaj, možete vi i bolje.
Što se ovog gore kvazi navijača tiče, rekao sam ti šta sam imao. Vjerovatno ćeš morati registrovati još jedan nick, deseti, petnaesti po redu?
Ma pusti ga, vidis da je ogranicen i da mu fali pronicljivosti.Virtu4l je napisao/la:8,4 km za 75 minuta, dakle da je ostao do kraja išao bi preko 10, kao i svi ostalifloyd je napisao/la:8 km je najvazniji podatak.još jedan loš pokušaj, možete vi i bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.