ma vidio sam ja na youtube pjesma je sa tekstom samo sto nije tacno tako nego "You'll ne-ever walk alone"redsforever je napisao/la:Mislim da bi trebalo provjeriti na onim lyrics stranicama kako ide,kada slušam pjesmu djeluje mi onako ako je napisano,no opet ? ? ! !
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma nemam veze kako ide!
gerrard slazem se s tobom sami je ove godine odlican, a i dobar je i u napadu,poslije kornera a to su nam najbolje prilike protiv ekipa koje se braneGerrard je napisao/la:Bas me zanima jesi li ove sezone gledao kako Hyypia igra na poziciji stopera ... i ja sam bio protiv njega da uopste igra , ali svaku tekmu koju je nastupao odlicno je obavio posaoTheScouser je napisao/la:Trebaju nam bekovi to je neminovno, pogotovo u tekmama protiv Chelsea i Uniteda (uzvrat), jer ako bude Carra igro beka a Hyypia stopera najebali smo, Hyypia je prespor...nadam se da ce Johnson potpisati..te da ce konacno Dossena proraditi a Aurelio ozdraviti..fera je napisao/la:iz ovog sastava se vidi da smo daleko najslabiji na bekovskim pozicijama jer aurelio je sklon povredama insua je jos mlad iako po meni igra odlicno za sad,dossena nije nista pokazao jedino arbeloa sto je odigrao jako dobro ove sezone al eto i njega stizu povredeVrijeme je i da Pennant dobije sansu, ali mislim da u pitanju nisu njegove kvalitete nego ponasanje
a protiv stoka ce nam biti potreban zbog delapa
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
A što se ja obradovah jutros,eno
izgubili od drugoligaša HAHAHAHAHAHA nejma mi draže informacije od onakve

i ja sam mislio da sam ove godine nece biti bas dobar na stoperskoj poziciji nakon povrede skrtela ali se dokazao i mislim smo trenutno na poziciji stopera vrlo jaki ali slabe su nam bekovske pozicije, da imamo nekoga na desnom beku a carraghera na stopera tad bi bili pravo jakiYNWA je napisao/la:gerrard slazem se s tobom sami je ove godine odlican, a i dobar je i u napadu,poslije kornera a to su nam najbolje prilike protiv ekipa koje se braneGerrard je napisao/la:Bas me zanima jesi li ove sezone gledao kako Hyypia igra na poziciji stopera ... i ja sam bio protiv njega da uopste igra , ali svaku tekmu koju je nastupao odlicno je obavio posaoTheScouser je napisao/la: Trebaju nam bekovi to je neminovno, pogotovo u tekmama protiv Chelsea i Uniteda (uzvrat), jer ako bude Carra igro beka a Hyypia stopera najebali smo, Hyypia je prespor...nadam se da ce Johnson potpisati..te da ce konacno Dossena proraditi a Aurelio ozdraviti..Vrijeme je i da Pennant dobije sansu, ali mislim da u pitanju nisu njegove kvalitete nego ponasanje
a protiv stoka ce nam biti potreban zbog delapa

- reds_forever
- Kontakt:
Znate li vi barem malo engleskiredsforever je napisao/la:Mislim da bi trebalo provjeriti na onim lyrics stranicama kako ide,kada slušam pjesmu djeluje mi onako ako je napisano,no opet ? ? ! !

Bekovske pozicije su skroz slabe,ako se pogledaju golovi koje je Liverpool primio onda se vidi da su protivnicki igraci dosta probijali po bekovima

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ozbiljno! Koliko?redsforever je napisao/la:A što se ja obradovah jutros,enoizgubili od drugoligaša HAHAHAHAHAHA nejma mi draže informacije od onakve
![]()
![]()
![]()
- reds_forever
- Kontakt:
1-0 su izgubili,totalno su podbacili u utakmiciKenchy_Liverpool je napisao/la:Ozbiljno! Koliko?redsforever je napisao/la:A što se ja obradovah jutros,enoizgubili od drugoligaša HAHAHAHAHAHA nejma mi draže informacije od onakve
![]()
![]()
![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
ispravio sam tu gresku i meni je bilo malo cudno pa kad sam shvatio sjetio sam se kako idereds_forever je napisao/la:Znate li vi barem malo engleskiredsforever je napisao/la:Mislim da bi trebalo provjeriti na onim lyrics stranicama kako ide,kada slušam pjesmu djeluje mi onako ako je napisano,no opet ? ? ! !![]()
Kako ce vam NEVER = NIKADA i EVER = IKADA stajat zajedno u recenici,nema smisla,a osim toga EVER se iskljucivo koristi u UPITNIM RECENICAMA,jeste li ikad slusali You'll never walk alone,na kraju je You'll ne-ver walk alone,nemojte ubuduce traziti tekstove na stranicama na kojima cause pisu coz i what pisu wot
![]()
Bekovske pozicije su skroz slabe,ako se pogledaju golovi koje je Liverpool primio onda se vidi da su protivnicki igraci dosta probijali po bekovima

- reds_forever
- Kontakt:
sjeca li se iko onog bosanca sto je dosao u LFC 2008.
koliko ja znam on je napadac,bas me zanima hoce li mu benitez nekad pruziti priliku

mozda i on dobije nekad priliku, nije valjda džaba benitez otisao po njega, al prije njega bi trebao sansu dobiti nemethreds_forever je napisao/la:sjeca li se iko onog bosanca sto je dosao u LFC 2008.koliko ja znam on je napadac,bas me zanima hoce li mu benitez nekad pruziti priliku
![]()
Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
ljudi ba kakav sad naš u LFC ja za to nisam nikad čuo ;jal nam nesuđeni ili se pak možemo nadati najboljem . . .kada je repka u pitanju, : ?:
stvarno odakle se pojavi i taj bosanac u LFC pratim liverpool i sva zbivanja i transfer ali mi je to izgleda promaklo ako iko ima informacija nek javi...
momak se zove nikola saric, rođen je u sarajevu, al igra za dansku, i ne smatra se bosancem nego jugoslovenom, prosle godine je dosao u liverpul, igra za rezerveStevie-G je napisao/la:stvarno odakle se pojavi i taj bosanac u LFC pratim liverpool i sva zbivanja i transfer ali mi je to izgleda promaklo ako iko ima informacija nek javi...
Sarajevo i Liverpool
ja samo mogu reci MIGHTY REDS FOREVER,YNWA,i ako iko zna kako bi se moglo otici na anfield na tekmu MOLIM neka mi javi
nista od njega...nazalost ali imamo mi mladih napadaca al opet bi dobro dosoYNWA je napisao/la:momak se zove nikola saric, rođen je u sarajevu, al igra za dansku, i ne smatra se bosancem nego jugoslovenom, prosle godine je dosao u liverpul, igra za rezerveStevie-G je napisao/la:stvarno odakle se pojavi i taj bosanac u LFC pratim liverpool i sva zbivanja i transfer ali mi je to izgleda promaklo ako iko ima informacija nek javi...
Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Moj bi plan bio da napravimo pravo udruženje navijača LFC-a i da se kao takvi najavimo TZV "MATICI" tj orginalnim navijačima da nas oni ugoste,skromnog sam mišljenja da bi se to moglo izvesti,a jedini problem bi možda bile vize i finansije,isaynwa je napisao/la:ja samo mogu reci MIGHTY REDS FOREVER,YNWA,i ako iko zna kako bi se moglo otici na anfield na tekmu MOLIM neka mi javi

http://www.dailystar.co.uk/posts/view/6 ... -Hypp-away
jos jedan dokaz da sami igra odlicno,al on ostaje i aBd kad zavrsi karijeru ostat ce uz liverpool, jer je to zasluzio
jos jedan dokaz da sami igra odlicno,al on ostaje i aBd kad zavrsi karijeru ostat ce uz liverpool, jer je to zasluzio
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
Naravno da je zasluzio,tolike godine u klubu...YNWA je napisao/la:http://www.dailystar.co.uk/posts/view/6 ... -Hypp-away

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.