Pogledaj Hajrovića i Mujdžu, biće ti malo jasnije, to je taj prosjek.floyd je napisao/la:Haha, 10 malo sutra, 9,300 makismalno.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pronicljivi koji gleda humoristicnu budalastinu iz potpisa.hurem je napisao/la:Ma pusti ga, vidis da je ogranicen i da mu fali pronicljivosti.Virtu4l je napisao/la:8,4 km za 75 minuta, dakle da je ostao do kraja išao bi preko 10, kao i svi ostalifloyd je napisao/la:8 km je najvazniji podatak.još jedan loš pokušaj, možete vi i bolje.
Jos jedan BUKVALAC u nizu.
Disao je na skrge, da nije izasao, morali bi mu bocu kisika dobacit.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Ni matematika ti ne ide,o majko moja mila,pa dobro,normalna stvar za besposličare i forumske filozofe.Virtu4l je napisao/la:8,4 km za 75 minuta, dakle da je ostao do kraja išao bi preko 10, kao i svi ostalifloyd je napisao/la:8 km je najvazniji podatak.još jedan loš pokušaj, možete vi i bolje.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Hajrovic je imao vise rezerve. Mujdza nije fit.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj Hajrovića i Mujdžu, biće ti malo jasnije, to je taj prosjek.floyd je napisao/la:Haha, 10 malo sutra, 9,300 makismalno.
Nemam ja nista protiv Misketa, imao je lucidnih poteza, ali fudbal na ovoj razinin igraju oni koji mogu trcat. Misketu je dosta pola sata.
U to ne ulazim, komentarišem samo statistiku, čista matematika.floyd je napisao/la:Hajrovic je imao vise rezerve. Mujdza nije fit.Virtu4l je napisao/la:Pogledaj Hajrovića i Mujdžu, biće ti malo jasnije, to je taj prosjek.floyd je napisao/la:Haha, 10 malo sutra, 9,300 makismalno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajrović i Mujdza su izasli zato nisu pretrcali ko Kolasinac i Lulic, a Miske je kod nas najmanje pretrco no to ne umanjuje njegovu genijalnost
floyd@
Na tvoju zalost, ne gledam niti jednu jedinu seriju, pogotov ne ovu iz potpisa...taj avatar je tek onako tu(jer su i prije neki slicno kao ti prebacivali, pa sam im na njihovo zadovoljstvo stavio taj avatar), a na forum sam se prijavio prije nego je i nastala ta serija...
zaista mi je zao sto nisi pronicljiviji, vec si opet pokazao da si i vise od bukvalnog
Na tvoju zalost, ne gledam niti jednu jedinu seriju, pogotov ne ovu iz potpisa...taj avatar je tek onako tu(jer su i prije neki slicno kao ti prebacivali, pa sam im na njihovo zadovoljstvo stavio taj avatar), a na forum sam se prijavio prije nego je i nastala ta serija...
zaista mi je zao sto nisi pronicljiviji, vec si opet pokazao da si i vise od bukvalnog
Netačno.lisander je napisao/la:Hajrović i Mujdza su izasli zato nisu pretrcali ko Kolasinac i Lulic, a Miske je kod nas najmanje pretrco no to ne umanjuje njegovu genijalnost
http://www.fifa.com/mm/document/tournam ... istics.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha, znaci one dame koje nose crvene haljine ipak nisu sljedbenice sotone ili sta vec
Sav si mi, onako,intriganatan. Ko raspalo g.ovno na putu.
Sav si mi, onako,intriganatan. Ko raspalo g.ovno na putu.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
floyd je napisao/la:U to ne ulazim, komentarišem samo statistiku, čista matematika.Virtu4l je napisao/la:Hajrovic je imao vise rezerve. Mujdza nije fit.floyd je napisao/la:
Pogledaj Hajrovića i Mujdžu, biće ti malo jasnije, to je taj prosjek.
Odigrao je 5/6 utakmice,pretrčao je 8,4 km za 5/6 što nam govori da je nastavio sa istim prosjekom(a jel na kraju se trči manje zbog umora),ali opet da se pretvorio u Yayu Tourea i nastavio istim tempom i u zadnjoj šestini utakmice,prema tvojoj matematici,pretrčao bi još 1,4 km čime ne dolazimo do brojke od ''preko 10'' kako si se ti stručno matematički izrazio.
Ako imaš preko 200 kila,onda za tebe važi ona '' glup si koliko si težak''.
- DonCorleone
- Kontakt:
Svi eksperti sirom cijele Europe su juce izjavili da Misimovic usporava strasno igru BiH. Kad sam presaltao na HTV, ponovo svi govore da Misimovi ne moze meda, da je tranzicija lopte prespora.
Ali kako objasniti ljudima koji sjede citav dan i gledaju youtube videa kako Misimovic rijesava utakmice iz 2009te godine. A najodgovornija osoba za najsporiji vezni red u historiji fudbala i jeste Safet Susic.
Koja ironija da upravo oni koji najvise podrzavaju Susica, podrzavaju i Misimovica u prvih II.
Ali kako objasniti ljudima koji sjede citav dan i gledaju youtube videa kako Misimovic rijesava utakmice iz 2009te godine. A najodgovornija osoba za najsporiji vezni red u historiji fudbala i jeste Safet Susic.
Koja ironija da upravo oni koji najvise podrzavaju Susica, podrzavaju i Misimovica u prvih II.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Sinoć se jasno vidjelo ko jedini ima muda i ko ne gura loptu prvom do sebe, vođen parolom 'samo da nije kod mene'.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Smiju ti se Xavi i Iniesta u lice, a Kroos ti porucuje da nemas pojma o nogometu. Hajde malo na youtube jedan Wolfsburgov video da pogledas, ima stvarno dobrih.
Pjanic duplo bolji igrac od Misimovica po svim statistikama a statistika ne laze.
Pjanic duplo bolji igrac od Misimovica po svim statistikama a statistika ne laze.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Uopšte ne upoređujem Pjanića i Misimovića, ne volim upoređivati Zmajeve i minimizirati jednog da bi veličao drugog. To prepuštam vama, eksperti ste u tome.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jest' ali u tvojim prljavim snovimaDonCorleone je napisao/la:Smiju ti se Xavi i Iniesta u lice, a Kroos ti porucuje da nemas pojma o nogometu. Hajde malo na youtube jedan Wolfsburgov video da pogledas, ima stvarno dobrih.
On Misketu moze samo vodu donositi...
Ili da ide u zonglere jer on u ozbiljnom tvrdom-muskom fudbalu nema sta traziti...
LLLLLLLLLL mozda Iran....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno da si ti baljezgao sve i svasta na temi Pjanica, zato post ide ciljano ka tebi. Tvoj gornji post upravo cilja na provokaciju Pjanica i "dodavanju prvom do sebe"
.
Bas steta sto tebe i Misimovica statistika odpuha.
Postujem svacije misljenje,postujem i misljenje nekih da Miske treba na klupu u nekim utakicama,sve postujem.
Ali kad nakon toga kazu da je igrac koji treba da uskoci umjesto njega Medunjanin,nebitno na koju poziciju,e takve,bez ljutnje ne shvatam ozbiljno i nislim da o fudbalu ne znaju puno.
Mi nemamo alternativu za Misimovica trenutno ,jedina je Sejo Salihovic ali tek kad bi ga uigrali u veznom redu.
Eventualno poslije Prcic ili Vrancic a da se pozicije vezznog reda ispromijesaju ali Medunjanin....dajte ljudi,budite ozbiljni,jel vidite vi u kakvu smo mi reprezentaciju izrasli,tu nema mjesta za polovna rjesenja.
Ali kad nakon toga kazu da je igrac koji treba da uskoci umjesto njega Medunjanin,nebitno na koju poziciju,e takve,bez ljutnje ne shvatam ozbiljno i nislim da o fudbalu ne znaju puno.
Mi nemamo alternativu za Misimovica trenutno ,jedina je Sejo Salihovic ali tek kad bi ga uigrali u veznom redu.
Eventualno poslije Prcic ili Vrancic a da se pozicije vezznog reda ispromijesaju ali Medunjanin....dajte ljudi,budite ozbiljni,jel vidite vi u kakvu smo mi reprezentaciju izrasli,tu nema mjesta za polovna rjesenja.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Nemam ništa protiv Misketa,ali to što ga ameba podržava mu loše stoji.
DonCorleone je napisao/la:Naravno da si ti baljezgao sve i svasta na temi Pjanica, zato post ide ciljano ka tebi. Tvoj gornji post upravo cilja na provokaciju Pjanica i "dodavanju prvom do sebe".
Pa gdje sve nema interneta
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 16 jun 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DonCorleone
- Kontakt:
Gringo ne moras me postati, ponajvise iz razloga sto ti blage veze o fudbalu nemas i tebi vise ne odgovoram uopste niti citam postove.
Savjetujem ti da pocnes prvo razlikovati izmedju ofanzivnog veznog i centralnog veznog, jer su ti postovi glam blam.
Savjetujem ti da pocnes prvo razlikovati izmedju ofanzivnog veznog i centralnog veznog, jer su ti postovi glam blam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.