ma mislim da je to laz. kad cemo se mi vise kutarisat ovog Belusconija? unisti nas cigan!leonardo je napisao/la:izvinite na izrazima,al debili je** mi se ciji je on igrac!!!!imas tamo temu i pricaj,il predlozi otvaranje nove teme ''dje je fabregas ucio lopte igrat''..nego,Leonardo ponudio ostavku zbog berlusconijeve izjave!?!?
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sutra gostovanje u bariju, neće biti nimalo lako, ozljeđenih koliko hoćeš, zambrota, onjevu, antonini, sedorf,mancini plus pipo izgleda gripa, al pozvan je prvi put i mladi ganac adiyah, uzeo je dres sa brojem 40,
pobjeda je imperativ, forza ragazzi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- vajza_fcbm
- Kontakt:
mozete dobiti barija , jedno 1:0 ili 2:0tony-mortale je napisao/la:sutra gostovanje u bariju, neće biti nimalo lako, ozljeđenih koliko hoćeš, zambrota, onjevu, antonini, sedorf,mancini plus pipo izgleda gripa, al pozvan je prvi put i mladi ganac adiyah, uzeo je dres sa brojem 40,
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!
evo Inter ima 2 crvena protiv sampdorie na poluvremenu 2 stopera!!! u jbt ako oni zijane mi sutra dobijemo,6 bodova + utakmica manje znaci ako dobijemo i tu utakmicu 3 boda! auu... zakuha se...valjda se nece izvuc...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Evo gledam intera,jer ih cekam na kladioniciA_d_0 je napisao/la:evo Inter ima 2 crvena protiv sampdorie na poluvremenu 2 stopera!!! u jbt ako oni zijane mi sutra dobijemo,6 bodova + utakmica manje znaci ako dobijemo i tu utakmicu 3 boda! auu... zakuha se...valjda se nece izvuc...
Prvi crveni cist ko suza,dok je drugi u krajnju ruku dosudjen preostro.
Isto onaj Pazzini trebao dobiti crveni kad je Luciu uletio,al dobi samo zuti.
Cini mi se da je Na Etou penal bio,al me malo stream zezao. Ugl Etoo dobio zuti za simuliranje.
Sampdoria kako igra,tesko da im moze dati gol do kraja.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
ja nesposobne ekipe ove sampdorije citavu utakmicu imaju 2 igraca manje i retardi nemogu gola dat.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma katastrofa je doria, nije napravila pravu šansu za 95 minuta, s tim da su više od pola utakmice imali 2 igrača više, svi kartoni zasluženi, samuel prvi za faul drugi za udaranje laktom u lice, cordoba prvi zbog toga što se prilikom izvođenja slobodnjaka primakao na 3-4 metra, drugi na centri faulirao igrača koji je išao u kontru, pacini isto zasluženo za dva faula i to oba pred protivničkim golom, etoo trebao dobiti crveni jer je prvo žuti dobio zbog očiglednog simuliranja, a onda se još unio sudiji u facu, da već nije ranije podjelio 3 crvena za ovo bi ga dao 100%. da se do sutra igralo nebi doria pobjedila, inter imao najbolju šansu etoo sam pred golmanom, šutira jako ali mi storari brani, sutra će prvenstveno u rimu biti ludnica, pobjeda rome nebi trebala doći u pitanje, milanova već i nije tako sigurna, ali bilo bi lijepo dobiti barija i fiorentinu u zaostaloj, al idemo step by step
Danas protiv Barija nece biti nimalo lahko ocekuje se njihova defanziva od samog pocetka. Trebali bi iskoristiti donekle kiks Intera i primaci se koliko toliko. Moguci sastavi:
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Pato-Huntelaar-Ronaldinho. SRETNO MOMCI!
Dida-Abate-Nesta-T.Silva-Jankulovski-Pirlo-Ambrosini-Seedorf-Pato-Huntelaar-Ronaldinho. SRETNO MOMCI!
- el_fenomeno
- Kontakt:
ocekujem danas tricu u golu Barija ... Koliko god oni bili neugodni,Milan mora dobiti veceras. Treba jos istaci da bari u zadnjih sest utakmica ima samo jednu pobjedu ...A_d_0 je napisao/la:Danas protiv Barija nece biti nimalo lahko ocekuje se njihova defanziva od samog pocetka. Trebali bi iskoristiti donekle kiks Intera i primaci se koliko toliko. Moguci sastavi:
-
Red or Dead
- Kontakt:
BARI-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI 21/02/2010 BARI: Gillet; Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donaiti, Rivas; Meggiorini, Barreto
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho
- el_fenomeno
- Kontakt:
Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo
..Siamo l'armata Rossonera..
eh, sad ga pretjeraleonardo je napisao/la:Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- tony-mortale
- Kontakt:
gol je extra stvarno, al ronaldinho nije normalan nikako pa kakve on lopte djeli to je strašno, inače nije baš neka utakmica, milan kao napada al nisu imali baš nešto previše šansi, prije gola jest ambrosini jednu šutirao sa 17 m malo preko prečke, bonera je kriminalno loš na beku kao da ga i nema, a stream mi kasni bar 5 min. heheh, ma flešu upisali gol, a ga vidio tek nako 4-5 minuta 
sta ti cikcanga dodje?leonardo je napisao/la:Marco Borriello,inace jedan od 3 najbolja napadaca svijeta dovodi milan u vodstvo,4.golom skaricama ove sezone...prelijepo
nema potpisa
momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
- tony-mortale
- Kontakt:
mislim da ima više od 26, neda mi se sad provjeravati, al ja bi više volio da je dao 12 golova sa pola metra nego 4 prelijepa škaricama, mada on nije loš definitivno, al ja bi volio još jednu extra klasu u napadu, naravno bekove i još jednog stopera pod hitno, krilo može al i ne moraleonardo je napisao/la:momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
tony-mortale je napisao/la:mislim da ima više od 26, neda mi se sad provjeravati, al ja bi više volio da je dao 12 golova sa pola metra nego 4 prelijepa škaricama, mada on nije loš definitivno, al ja bi volio još jednu extra klasu u napadu, naravno bekove i još jednog stopera pod hitno, krilo može al i ne moraleonardo je napisao/la:momak da nije imao toliko problema u svojoj karijeri,bio bi sigurno u top 3,sto ne garantujem da nece bit,jer 26 god,nije mnogo star...a 4 gol skaricama,jedan je postigao parmi,jedan sampdoriji ako se ne varam i jos je jedan postigao kojem sam se divio
Po meni napadaca ne treba,bekove se slazem,al stoper nije tolika ''hića'',treba polako trazit zamijenu za nestu..al po meni je prioritet pirla nekako zamjenit..po meni je borriello najbolji igrac u milanu,znam da se ne slazete,al moj izbor
ma Boriello jednu odigra pa ga nema nigdje 5 utakmica al smijesno je reci da je Boriello bolji od Ronaldinha i pata
. Kako igramo nemam limita pa nek neko rezimira ukratko.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma hajmo reći i da jest(mada po meni nije najbolji al je među boljima) šta kad se ozlijedi il bude imao kartone, da igra pipo od 50 godina??? Napadač nam je više nego potreban i to pravi klasni već dokazani nikakve mlade nade,stoper ista priča ozlijedio se ove sezone i nesta i silva pa vidjeli smo kako je to izgledalo sa favalijem, mada je s bonerom bilo relativno dobro, treba još jedan, a veznjak je flamini nije mi jasno što mu ne daju šansu jer zadnju sezonu u arsenalu im je bio najbolji igrač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.