Jesi se uvezo na forumuGoalgetter je napisao/la:Ovo je Hrvat napisao. Misli sarkasticno ovo, ismijava ih.HariTz je napisao/la:
Jao koji bolidi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Jesi se uvezo na forumuGoalgetter je napisao/la:Ovo je Hrvat napisao. Misli sarkasticno ovo, ismijava ih.HariTz je napisao/la:
Jao koji bolidi
U pravu si, ne viđoh ko je napisaoGoalgetter je napisao/la:Ovo je Hrvat napisao. Misli sarkasticno ovo, ismijava ih.HariTz je napisao/la:
Jao koji bolidi
Pa covjece mi nismo pretjerivali, cak smo i pisali da bismo bili zadovoljni minimalnim porazom, a odigrali smo ipak maestralno, a po meni i nadigrali jedne od favorita. Na osnovu cega su oni ovako optimisticni, pored onako lose prikazane igre veceras, kakve to oni igrace imaju u odnosu na nas ?BABADZO je napisao/la:Pustite ljude,normalno da su u euforiji,isto kao sto smo se mi OPRAVDANO nadali necemu protiv Argentine.Eh sad,stvar je u tome sto mi za ove Argentina.
A jel? Sta su to Iranci generalno vise civilizovani i bolje edukovani nego Ameri?darker10 je napisao/la:Lik bi reko da su ono Amerikanci,ne Iranci.IlPrincipe je napisao/la:Kažu da smo se obrukali na debitantskoj utakmici, da Sead Kolasinac vrijedi vise od cijelog Irana a sam sebi daje gol. Zivotom su ubjedjeni da ce nas i Nigerija i njihov Iran dobit. Kazu da im je odbrana granitna![]()
![]()
Jesu ljudi zaslijepljeni nemos vjerovat.
Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu
odma ces dobit ban, a haj bujrum svimaGoalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
Obavezno se regaj.Goalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
Pa vidis da sam stavio OPRAVDANO brate.A normalno da ce se ljudi nadati necemu kao i svi cija drzava igra na svjetskom.Eto Portugal popase 4 komada,a jel realno Njemacka bolja za 4 gola od njih?MP8 je napisao/la:Pa covjece mi nismo pretjerivali, cak smo i pisali da bismo bili zadovoljni minimalnim porazom, a odigrali smo ipak maestralno, a po meni i nadigrali jedne od favorita. Na osnovu cega su oni ovako optimisticni, pored onako lose prikazane igre veceras, kakve to oni igrace imaju u odnosu na nas ?BABADZO je napisao/la:Pustite ljude,normalno da su u euforiji,isto kao sto smo se mi OPRAVDANO nadali necemu protiv Argentine.Eh sad,stvar je u tome sto mi za ove Argentina.
pa kad te njihov @monolog banujeGoalgetter je napisao/la:Nisam jos, zasad sam citam. Ali planiram se reggati, da malo trollam.pinoglavi je napisao/la: Jesi se uvezo na forumu![]()
Kralju na kojem si forumu ?Goalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
daj ziv bio,reci koji je to forum? xDnedim93 je napisao/la:
http://forums.bigsoccer.com/threads/wor ... 6/page-149" onclick="window.open(this.href);return false;MP8 je napisao/la:Kralju na kojem si forumu ?Goalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
Trebamo uletit i krenut se raspravljat medjusobno o našoj reprezentaciji,ko bi trebo startat,kolko ćemo ih razlike dobit i toGoalgetter je napisao/la:E mogli smo uletiti malo im poremetiti planove.. Dobio sam od rodjaka nick upravo, on ne pise vise, nick je Golazzo, da me prepoznate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.