Nerminovic je napisao/la:https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/th ... 17534.html
Chinese fan dies after staying up to watch the World Cup
SP 2014 - Generalno
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP 2014 - Generalno
nama se ovo ne moze desit, mi smo se ocelicili gledajuci mirzuNerminovic je napisao/la:https://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/th ... 17534.html
Chinese fan dies after staying up to watch the World Cup
U 12 utakmica postignut 41 gol. Jel može neko uporediti ovo sa JAR-om?

- Donnie Darko
- Kontakt:
16Krokodil je napisao/la:U 12 utakmica postignut 41 gol. Jel može neko uporediti ovo sa JAR-om?![]()
Od toga 4 zabili švabe popularnim Sokerosima.
21 gol je pao u čitavoj prvoj rundi.
Nigerija - Iran : pun stadion

Kvalitet travnjaka na stadionima je izuzetno loš, ne znam kako je FIFA dopustila odigravanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kako na kojem stadionu, ako se sjetimo utakmice Meksiko - Kamerun na stadionu u Natalu onda se sjećamo da izuzetno jaka kiša nije napravila nikakav problem, teren je cijelo vrijeme izgledao savršeno. Ovo je do sada najlošiji teren uz onaj u Manausu kada su igrali Engleska i Italija.Saurman je napisao/la:Kvalitet travnjaka na stadionima je izuzetno loš, ne znam kako je FIFA dopustila odigravanje.
Men'se učinilo da sam čuo onog komentatora na HRT-u da je rek'o 12, izgleda da je ipak 16.Donnie Darko je napisao/la:16Krokodil je napisao/la:U 12 utakmica postignut 41 gol. Jel može neko uporediti ovo sa JAR-om?![]()
![]()
Od toga 4 zabili švabe popularnim Sokerosima.
21 gol je pao u čitavoj prvoj rundi.
Opet strašan podatak.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Predstava na terenu (dosad daleko najlošija) i kvaliteta momčadi ne zaslužuju ni polupun stadion. Šteta.mirzatele je napisao/la:Nigerija - Iran : pun stadion![]()
Hayley <3
- Consigliere
- Kontakt:
Zao mi publike u Curitibi, stvarno nisu imali srece sa mecevima: osim Iran- Nigerija ovdje igraju jos Honduras- Ekvador, Australija- Spanija i Alzir- Rusija... Osim Spanije, poprilicno neatraktivno.badblueboylivno je napisao/la:Predstava na terenu (dosad daleko najlošija) i kvaliteta momčadi ne zaslužuju ni polupun stadion. Šteta.mirzatele je napisao/la:Nigerija - Iran : pun stadion![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Dempseeeeeeey 
- Consigliere
- Kontakt:
Oprema koja ce se koristiti u svim tekmama grupne faze... ako nekog interesuje

- badblueboylivno
- Kontakt:
Šta ti je nesreća.Consigliere je napisao/la:Zao mi publike u Curitibi, stvarno nisu imali srece sa mecevima: osim Iran- Nigerija ovdje igraju jos Honduras- Ekvador, Australija- Spanija i Alzir- Rusija... Osim Spanije, poprilicno neatraktivno.badblueboylivno je napisao/la:Predstava na terenu (dosad daleko najlošija) i kvaliteta momčadi ne zaslužuju ni polupun stadion. Šteta.mirzatele je napisao/la:Nigerija - Iran : pun stadion![]()
Hayley <3

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
44 gola sa 3 tekme od jucer, Iran i Nigerija su pokvarili mogucih 50 golova (da su makar postigli 1 gol, danas bi se nadali da Rusi i Belgijanci mogu do petice ali tesko da ce postici 5 a treba im 6 golova )Consigliere je napisao/la:37 golova do sada, 3.36 po mecu. Jos pet meceva ostalo do kraja prvog kruga i postoji realna sansa da se dodje do 50 golova u prvom krugu sto bi bilo...
No definitivno oni koji su igrali ukupni zbroj golova u overu trljaju ruke
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Consigliere
- Kontakt:
47 za sada... Trebaju 3 na Rusija- Koreja da se to zaokruzi na 50 u samo 16 tekmi! Vec sada apsolutni rekord od kada se igra u ovom formatuOtelo je napisao/la:44 gola sa 3 tekme od jucer, Iran i Nigerija su pokvarili mogucih 50 golova (da su makar postigli 1 gol, danas bi se nadali da Rusi i Belgijanci mogu do petice ali tesko da ce postici 5 a treba im 6 golova )Consigliere je napisao/la:37 golova do sada, 3.36 po mecu. Jos pet meceva ostalo do kraja prvog kruga i postoji realna sansa da se dodje do 50 golova u prvom krugu sto bi bilo...
No definitivno oni koji su igrali ukupni zbroj golova u overu trljaju ruke
Uzdam se u Ruse, ali mi je smijesno ovo da se otvara druga faza sa nekompletiranom prvom 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Onako generalno meni ova sa BHTa dobra! 
Gdje nadjose samo onog lika da komentarise sto recenice ne moze da sastavi kako treba!?!?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje nadjose samo onog lika da komentarise sto recenice ne moze da sastavi kako treba!?!?!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
sad ovo drugo kolo 0-2gola skoro svih ce da budu. 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.