FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za Jajala ce se znati u narednih par dana
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma ostat ce Dzadzalo, meni rek'oEvolution87 je napisao/la:Za Jajala ce se znati u narednih par dana

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U-19 FK Sarajevo-Atalanta BC 2:2 http://www.youtube.com/watch?v=KOY9sSoUrPQ
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakva vijest, ekskluziva mrtva! Bravo Aldine!HercegovinaBosna je napisao/la:Bandović se nije pojavio na prozivcisimon je napisao/la:Utorak
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
To sine moj.Poljubi te Aladin.Sarajlijc@ je napisao/la:Kakva vijest, ekskluziva mrtva! Bravo Aldine!HercegovinaBosna je napisao/la:Bandović se nije pojavio na prozivcisimon je napisao/la:Utorak

Zadnja izmjena: HercegovinaBosna, dana/u 17 jun 2014, 00:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Mićo je Fićo!
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Braca po Tanu 

ti baš naporan likHercegovinaBosna je napisao/la:
To sine moj.Poljubi te Aladin.Ma ko je meni naučio da ponavlja ko papagaj aladin, aladin. Duša draga

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ja baš nisam naporan lik nego ovi tvoji papagaji što su naučili jedno ime i ponavljaju ko da su .....uscuplic je napisao/la:ti baš naporan likHercegovinaBosna je napisao/la:
To sine moj.Poljubi te Aladin.Ma ko je meni naučio da ponavlja ko papagaj aladin, aladin. Duša draga
Mićo je Fićo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro Aldine nemoj se sekirati 

- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Nije sekirati, nego sikirati.Idi ući malo školu i pravopis pusti se Aladina više.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro Aldine nemoj se sekirati

Mićo je Fićo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Govori mi momak koji je nedavno napisao upuĆenHercegovinaBosna je napisao/la:Nije sekirati, nego sikirati.Idi ući malo školu i pravopis pusti se Aladina više.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro Aldine nemoj se sekiratiToliko vremena provedeš na forumu a nisi naučio osnove...pihh. Ali ti ponavljaj Aladin.....

Re: Odg: FK Sarajevo
Ne lupajHercegovinaBosna je napisao/la:Nije sekirati, nego sikirati.Idi ući malo školu i pravopis pusti se Aladina više.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro Aldine nemoj se sekiratiToliko vremena provedeš na forumu a nisi naučio osnove...pihh. Ali ti ponavljaj Aladin.....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
http://kakosepise.com/rec/sikirati-ili-sekirati/" onclick="window.open(this.href);return false;HercegovinaBosna je napisao/la:Nije sekirati, nego sikirati.Idi ući malo školu i pravopis pusti se Aladina više.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobro Aldine nemoj se sekiratiToliko vremena provedeš na forumu a nisi naučio osnove...pihh. Ali ti ponavljaj Aladin.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ja ne znam kakav ti kuršlus imaš u glavi ?! Oprosti načitani objasni mi , to je druga stvar što seljaci propagiiraju sikiranje pa se uvuče u narod . Eno ti pravopis Senahida puno hlopti,hudovica, hergela.HercegovinaBosna je napisao/la:Hahahah tobe jarabi pravopisi iz 1999. godine ...Ma hajd ne sEkirajte se ..inace sam siguran da niste pročitali knjige u životu, a o pravopisu da ne pišem. Šta bi ova današnja djeca da im nije wikipedije. Malo u školu, pustite se Aladina i čarobne lampe..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Re: Odg: FK Sarajevo
idi spavaj, zakasnit ces ujutro u ministarstvo.HercegovinaBosna je napisao/la:Hahahah tobe jarabi pravopisi iz 1999. godine ...Ma hajd ne sEkirajte se ..inace sam siguran da niste pročitali knjige u životu, a o pravopisu da ne pišem. Šta bi ova današnja djeca da im nije wikipedije. Malo u školu, pustite se Aladina i čarobne lampe..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.