FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZOI1984
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZOI1984 » 08 jan 2009, 19:54

HOS je napisao/la:Jest, ali vise cijenim ovaj totalitarni bojkot TMa nego te sve semi-bojkote gdje se domace bojkotuju a ide se na gostovanja.

a hocel d manijaci prestati s bojkotom posto je grbavica dobila reflektore :?: :?:
ako neko zna hvala na odg :!:

robijas_tesanj
Kontakt:

Post Postao/la robijas_tesanj » 08 jan 2009, 19:58

prestat ce strajkat kad im tat štrumf kazhe da ne strajkuju :D :D :D :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jan 2009, 20:06

ovaj forum je krasila jedna zaista lijepa stvar,navijaci drugih klubova su se rijetko do nikako javljali na teme drugih klubova hajmo se potrudit da to tako ostane...
btw
jel nam ovo robijas nes prica il mi se cini....

hotic ce ekipu odvest na pipreme u njemacku krajem januara....
od pojacanja ili prinova ni traga ni glasa...
gradnja dvorane na grbavici je sigurna novac je vec obezbjeđen i ceka se malo toplije vrijeme...
pomocni teren(umj.trava) je uređen po standardima uefe iako su radnici napravili par kikseve sad je sve ispravljeno...
Željo dog tekmu sa VFR Aalenom njemackim treceligasem,tekma ce se igrat u njemackoj kad Željo bude na pripremama...
Allemania Aachen bi trebala u februaru u reprezentativnoj pauzi gostovat u dolini....
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 08 jan 2009, 23:06

Demir Hotic je bio dvostruki strijelac za kajzeslautern protiv barse u polufinalu lige prvaka 92,barsa u prvoj slavila 2:0 dok je u revansu njemacki tim bio bolji sa 3:1 ali nesretno ispao,evo i klip:
AMAR OSIM!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 08 jan 2009, 23:53

Hotic je bio super igrac, jako priznat u Njemackoj.
Na osnovu ovoga klipa reko bi covjek da mu je igra sa glavom bila glavna odlika, sto nije tacno...svestran igrac...bio. :idea:
Sa Zeljom mu zelim puno uspjeha. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 09 jan 2009, 11:11

jest macka bio, uvijek tu gdje treba :D

VELIKA molba onom robijasu da se vise ne javlja :| stvarno neznam kako pripadnik druge navijacke grupe moze odgovarat na pitanja kad cemo se mi vratit na tribinu :x
1942 1983 2001

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 jan 2009, 11:51

ko zna hocel ista bit od beslije....odgovorite

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 09 jan 2009, 13:22

Ivica Osim - Najbolji trener zadnjih 100 godina Sturma iz Graza il je Austrije uopste?! Ne razumim svabski, nego malkice pa.. :? evo pa neka nam neko prevede :mrgreen:

slika

http://www.laola1.at/429+M58d91c84e07.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 09 jan 2009, 19:17

Cocalić napušta Želju?

Edin Cocalić, povremeni kapiten Želje, trebao bi tokom dana napustiti Sarajevo i priključiti se pripremama jednog ruskog prvoligaša u Antaliji. Kako saznajemo, pregovori se bliže kraju i mladi stoper bi trebao potpisati ugovor do kraja naredne sedmice. Menadžer bivšeg mladog reprezentativca Aleksej Prudnjikov, vodi posao prema planu i nastoji Cocaliću ugovoriti što bolje uvjete. Visina obeštećenja koje će pripasti Željezničaru još je nepoznata, ali je jasno da se ne radi o nekoj spektakulranoj cifri. Odlazak ovog polivalentnog fudbalera Željezničar će vrlo teško nadoknaditi jer se radi o najstandardnijeg igraču u posljednje 3 godine.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jan 2009, 19:20

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 09 jan 2009, 19:21

Hotić dogovorio pripreme u Njemačkoj

Iako su igrači još uvijek na zimskoj pauzi, novi trener Željezničara, Demir Hotić radi punom parom. Nakon potpisa ugovora sa plavim timom, Hotić je otputovao za Njemačku gdje kuje planove za početak priprema.

Kako je rekao u razgovoru za Avazov "Sport", proteklih dana je gledao kasete utakmica i analizirao ekipu, a sada se posvetio i organizovanju priprema u Njemačkoj.

- Ma kakav odmor. Nemam vremena za to. Samo mi je Željo u glavi. Sve što radim proteklih dana i s kim god razgovaram samo je Željo u pitanju. Sada je već sigurno da ćemo jedan dio priprema obaviti u Njemačkoj, sve je dogovoreno.

Kada dolazite u Sarajevo?

- Doći ću na prozivku 13. januara, kada ću se upoznati sa igračima i popričati sa njima, o njihovim ambicijama, predstaviti se, otkriti svoje planove, a onda krećemo sa pripremama.

Znaći već Vam je poznatplan i program priprema?

- Da. Prvi dio ćemo raditi u Sarajevu, do kraja mjeseca, a onda idemo u Njemačku. Već smo dogovorili utakmicu sa Alenom (Vfr Aalenom), čiji je sportski direktor moj dobar prijatelj Jurgen Koler (Kohler). Organizovat ćemo još nekoliko utakmica, zu ću najbolje vidjeti sa kakvim igračkim kadrom ću ući u proljetni dio sezone. Već sam rekao, trebaju nam samo igrači koji će biti pojačanji. Polusezonu želim početi sa onim najspremnijim.

Vi tražite i sponzore?

Već sam razgovarao sa određenim sponzorima, skoro sam i dogovorio smještaj u hotelu, tako da sve ide kako sam i planirao

U potrazi ste za pojačanjima?

- Obavio sam razgovor sa tri igrača koja su mi interesantna. Već sam im objasnio da oni u Željezničar ne dolaze da se obogate već da se afirmišu, a naš je klub pravi za to.

Utakmice i na Grbavici

- Nakon povratka iz Njemačke imat ćemo još vremena za pripreme. Ono što ja imam u planu da utakmicu koja će nam služiti kao neka generalka odigramo na našoj Grbavici protiv nekog Bundesligaša. Ne mogu vam još ovećati, ali ću se potruditi da to i ostvarimo - istakao je Hotić za Sport.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 10 jan 2009, 14:27

Pelak u Slaviji, Bešlija u Zvijezdi?

slika

I pored toga što još uvijek nema zvanične potvrde klubova, neki mediji su prenijeli informaciju da je Slavija zainteresovana da u svoje redove dovede Albina Pelaka, nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije BiH a danas jednog od najboljih fudbalera Željezničara. Njegovim odlaskom, vezni red bi bio dosta slabiji, s obzirom da je trenutno najbolji igrač Željezničara Samir Bekrić vrlo blizu odlaska. Iako zvuči pomalo nestvarno, eventualni odlazak Pelaka u Lukavicu ne bi trebao nikoga iznenaditi, jer je poznato da klub ima određena dugovanja prema ovom igraču.

U isto vrijeme, Haris Bešlija se našao na meti Zvijezde iz Gradačca koja je već duže vrijeme zainteresovana za njegove usluge. Spominje se i posudba, ali je teško očekivati da će se Hotić odreći usluga tek oporavljenog fudbalera, koji je prije teške povrede bio jedan od nosilaca igre Plavih.

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 10 jan 2009, 14:43

muamer_15 je napisao/la:dobar je zeljo valjda ce izboriti opstanak sa onakvim sastavom nisu spremni za prvu ligu federacije,al hajde doce im mirsad beslija on je igracina propo ko zeton hahahaha :D
hos da ti zabranim pristup internetu :?: :D
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 jan 2009, 15:16

Schwabo proglasen za najboljeg trenera sturma svih vremena 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm 87 2
Kontakt:

Post Postao/la tm 87 2 » 10 jan 2009, 15:46

zoi 1984 kako se zoves

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 10 jan 2009, 21:55

DinceManijak je napisao/la:Pelak u Slaviji, Bešlija u Zvijezdi?

slika

I pored toga što još uvijek nema zvanične potvrde klubova, neki mediji su prenijeli informaciju da je Slavija zainteresovana da u svoje redove dovede Albina Pelaka, nekadašnjeg kapitena mlade reprezentacije BiH a danas jednog od najboljih fudbalera Željezničara. Njegovim odlaskom, vezni red bi bio dosta slabiji, s obzirom da je trenutno najbolji igrač Željezničara Samir Bekrić vrlo blizu odlaska. Iako zvuči pomalo nestvarno, eventualni odlazak Pelaka u Lukavicu ne bi trebao nikoga iznenaditi, jer je poznato da klub ima određena dugovanja prema ovom igraču.

U isto vrijeme, Haris Bešlija se našao na meti Zvijezde iz Gradačca koja je već duže vrijeme zainteresovana za njegove usluge. Spominje se i posudba, ali je teško očekivati da će se Hotić odreći usluga tek oporavljenog fudbalera, koji je prije teške povrede bio jedan od nosilaca igre Plavih.
ne vjerujem da ce pelak otici, jer bekric odlazi 100% onda bi sredina ostala prazna, nece mi valjda jamak igru gradit :lol:
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 jan 2009, 00:19

Zašto nebi otišao? Kad su to naši klubovi odbijali prodati igrača, još ako su mu dužni!?
Važnije je davati igračima sigurnih 500KM, nego 5000KM pa kad bude. Zato i idu igrači u druge klubove i vani za sitan novac.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jan 2009, 09:01

Marin je napisao/la:Zašto nebi otišao? Kad su to naši klubovi odbijali prodati igrača, još ako su mu dužni!?
Važnije je davati igračima sigurnih 500KM, nego 5000KM pa kad bude. Zato i idu igrači u druge klubove i vani za sitan novac.
pelak ostaje,bekric ako zadovolji u belgiji ide,jamak je u splitu u nekom treceligasu :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 11 jan 2009, 14:04

Enes Dacic(fc eschborn)
Mirsad Beslija(bez kluba)
Damir Memisevic(bez kluba)....

prema pisanju oslobođenja novi igraci naseg kluba pored njih na prozivci ce biti jos dva mlada igraca iz Njemacke 8-)

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 11 jan 2009, 14:47

malo me strah kvaliteta ili potencijala tog dacica, ako ga uopste posjeduje... nama ne trebaju igraci koji ce bljesnuti za sezonu,dvije nego oni koji odmah mogu doprinijeti igri...
A nista me ne obradova kao vijest da se Damir vraca 8-) 8-) 8-) 8-)
Il regno del Diavolo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, bvsic, Cwirek, Edin TM87, Google [Bot], Hrasno15, tiagofaria25 i 51 gost.