Moderator/ica: Pasha
Buduci da zivim na podrocju TK potajno se nadam da ce utakmica protiv danske u kvalifikacijama biti u Mejdanu :-/Omerbavarac je napisao/la:Dajte nam i rukomet u Tuzlu, pa nek se Sarajlije ujedaju za guzicu.![]()
Momcima jos jednom sve cestitke i hvala im za od srca za ovaj historijski uspjeh.
Nije sandzaklijama do sporta očiglednomasteRofPoker je napisao/la:Tacno zaobilaziti Sarajevo u sportskom smislu obavezno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakve veze ima kapacitet stadiona? Da je 50 000 bio bi pun svaku tekmu repke, za razliku od Koseva koje je nekoliko puta imalo posjetu od 2- 3000 na tekmama kvala, sto je stvarno fenomenHannahMontana je napisao/la:Sta se bolan od Zenice napravilo?? Ti uporiste od 10 hiljada navijaca po utakmici zoves uporiste??Consigliere je napisao/la:Kao sto se od Zenice napravilo uporiste fudbalske reprezentacije, slicno treba uraditi sa nekim drugim gradom sto se rukometa tice... Sarajlije se samo sramote.
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_World ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false;ennis je napisao/la:Je li zna neko od upucenijih kako idu grupe za svjetsko,jakosne skupine i to??gdje bi mi trebali iti smjesteni,vidim dosta se renomiranih ekipa nije plasiralo.
Gdje ima lista ko se uopce sve kvalificirao za ovo prvenstvo iz svih zona u svijetu??
Consigliere je napisao/la:Kao sto se od Zenice napravilo uporiste fudbalske reprezentacije, slicno treba uraditi sa nekim drugim gradom sto se rukometa tice... Sarajlije se samo sramote.
stid i sram da te bude za ovo, fujKobe Bryant je napisao/la:Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf.
Kobe Bryant je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Kao sto se od Zenice napravilo uporiste fudbalske reprezentacije, slicno treba uraditi sa nekim drugim gradom sto se rukometa tice... Sarajlije se samo sramote.
Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf. drugo je fudbal gdje svi igraju , rukomet realno igra 1/3 Europe i malo po sjevernoj africi (bivsim kolonijama Francuske) i Koreje.... Drago mi je ali gdje su sve bivse jugoslovenske republike "klase" za nas nije mi bas interesantno !
Ako osvojite medalju ima da se skupi ljudi puna Titova![]()
A sto ??? Izvini ali Kosarkasi su postigli 2x veci uspjeh pa nije bilo slavlja ???LenBias je napisao/la:stid i sram da te bude za ovo, fujKobe Bryant je napisao/la:Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf.
pojma ti nemas covjece boziji, blage vezeKobe Bryant je napisao/la:A sto ??? Izvini ali Kosarkasi su postigli 2x veci uspjeh pa nije bilo slavlja ???LenBias je napisao/la:stid i sram da te bude za ovo, fujKobe Bryant je napisao/la:Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf.
Imas Spaniju , Njemacku , Francusku , Skandinaviju i bivsu Jugu , i sad to treba da bude historiski uspijeh ???
Kad osvoje medelju(e) kao Hrvatska , Slovenija , Srbija Crna Gora (zene olimpijada) , onda moze slavlje![]()
Kada bi slavili svi bi nam se smijali![]()
Ovo SP u fudbalu je teza konkurenicja jedno 5X i to je stvarno bio historijski uspijeh , a rukomet je naravno uspijeh ali stvarno sad pretjerujete![]()
![]()
![]()
Ne boli care BGM,ali fakat 200 ljudi na doceku rukometasa? zar nije bilo bolje da ga uopste nije ni bilo.BARNYCLE je napisao/la:Smijesni ste ako mislite da je Sarajlije briga sto vi pricate o njima i gradu! Oni ce vam rado prepustiti odrzavanje svih sportskih takmicenja..... jer opet ce docek biti u Titovoj! U glavnom gradu, u glavoj ulici, na glavnom trgu!![]()
Ono ludilo poslije Kaunasa, pa sinoc za vrijeme utakmice s Argentinom, pa veceras na doceku rukometnih zmajeva! To ludilo se treba dozivjeti!
To vas puunooo boli!
prosvjetli me , hajde napisi 2-3 suvisle recenice kako bi "pobio" moj argument , ako tvoj bude jaci svaka cast , naj lakse se vrijedjat ili se "praviti" budalaLenBias je napisao/la:pojma ti nemas covjece boziji, blage vezeKobe Bryant je napisao/la:
A sto ??? Izvini ali Kosarkasi su postigli 2x veci uspjeh pa nije bilo slavlja ???
Imas Spaniju , Njemacku , Francusku , Skandinaviju i bivsu Jugu , i sad to treba da bude historiski uspijeh ???
Kad osvoje medelju(e) kao Hrvatska , Slovenija , Srbija Crna Gora (zene olimpijada) , onda moze slavlje![]()
Kada bi slavili svi bi nam se smijali![]()
Ovo SP u fudbalu je teza konkurenicja jedno 5X i to je stvarno bio historijski uspijeh , a rukomet je naravno uspijeh ali stvarno sad pretjerujete![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.