Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2014, 01:09

Dajte nam i rukomet u Tuzlu, pa nek se Sarajlije ujedaju za guzicu. :mrgreen:

Momcima jos jednom sve cestitke i hvala im za od srca za ovaj historijski uspjeh. :tokralju:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 17 jun 2014, 01:10

Omerbavarac je napisao/la:Dajte nam i rukomet u Tuzlu, pa nek se Sarajlije ujedaju za guzicu. :mrgreen:

Momcima jos jednom sve cestitke i hvala im za od srca za ovaj historijski uspjeh. :tokralju:
Buduci da zivim na podrocju TK potajno se nadam da ce utakmica protiv danske u kvalifikacijama biti u Mejdanu :-/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 17 jun 2014, 01:10

Tacno zaobilaziti Sarajevo u sportskom smislu obavezno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 17 jun 2014, 01:17

masteRofPoker je napisao/la:Tacno zaobilaziti Sarajevo u sportskom smislu obavezno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije sandzaklijama do sporta očigledno :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 17 jun 2014, 01:27

Je li zna neko od upucenijih kako idu grupe za svjetsko,jakosne skupine i to??gdje bi mi trebali iti smjesteni,vidim dosta se renomiranih ekipa nije plasiralo.
Gdje ima lista ko se uopce sve kvalificirao za ovo prvenstvo iz svih zona u svijetu??
SLOBODA NAVIJAČIMA

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 17 jun 2014, 01:28

Smijesni ste ako mislite da je Sarajlije briga sto vi pricate o njima i gradu! Oni ce vam rado prepustiti odrzavanje svih sportskih takmicenja..... jer opet ce docek biti u Titovoj! U glavnom gradu, u glavoj ulici, na glavnom trgu! :!:
Ono ludilo poslije Kaunasa, pa sinoc za vrijeme utakmice s Argentinom, pa veceras na doceku rukometnih zmajeva! To ludilo se treba dozivjeti!
To vas puunooo boli! :wave:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 jun 2014, 01:28

HannahMontana je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Kao sto se od Zenice napravilo uporiste fudbalske reprezentacije, slicno treba uraditi sa nekim drugim gradom sto se rukometa tice... Sarajlije se samo sramote. :roll:
Sta se bolan od Zenice napravilo?? Ti uporiste od 10 hiljada navijaca po utakmici zoves uporiste??
Kakve veze ima kapacitet stadiona? Da je 50 000 bio bi pun svaku tekmu repke, za razliku od Koseva koje je nekoliko puta imalo posjetu od 2- 3000 na tekmama kvala, sto je stvarno fenomen :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 17 jun 2014, 01:30

Pojedincima bi bilo draze da niko nije dosao nego da je doslo pola miliona samo da mogu jos jednom ispoljiti svoje seljacke komplekse. Naravno standardno zna se iz koja dva grada je 99% njih. Ne sikirajte se klixovci docek je bio sjajan

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jun 2014, 01:38

vi ste, vi ste ponos države, ponos države :bih: :bih: :bih: :bih:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jun 2014, 02:06

ennis je napisao/la:Je li zna neko od upucenijih kako idu grupe za svjetsko,jakosne skupine i to??gdje bi mi trebali iti smjesteni,vidim dosta se renomiranih ekipa nije plasiralo.
Gdje ima lista ko se uopce sve kvalificirao za ovo prvenstvo iz svih zona u svijetu??
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_World ... ampionship" onclick="window.open(this.href);return false;

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2014, 10:34

Consigliere je napisao/la:Kao sto se od Zenice napravilo uporiste fudbalske reprezentacije, slicno treba uraditi sa nekim drugim gradom sto se rukometa tice... Sarajlije se samo sramote. :roll:

Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf. drugo je fudbal gdje svi igraju , rukomet realno igra 1/3 Europe i malo po sjevernoj africi (bivsim kolonijama Francuske) i Koreje.... Drago mi je ali gdje su sve bivse jugoslovenske republike "klase" za nas nije mi bas interesantno !
Ako osvojite medalju ima da se skupi ljudi puna Titova ;) :bih:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jun 2014, 10:37

Kobe Bryant je napisao/la:Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf.
stid i sram da te bude za ovo, fuj
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 jun 2014, 10:41

Kobe Bryant je napisao/la:

Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf. drugo je fudbal gdje svi igraju , rukomet realno igra 1/3 Europe i malo po sjevernoj africi (bivsim kolonijama Francuske) i Koreje.... Drago mi je ali gdje su sve bivse jugoslovenske republike "klase" za nas nije mi bas interesantno !
Ako osvojite medalju ima da se skupi ljudi puna Titova ;) :bih:
:damn:

evo bas zbog ovakvih mi dodje da ukinem internet,samo se dzaba nerviram,pritisak mi skoci zbog debilnih,glupih,nakaradnih stavova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 jun 2014, 10:43

Godinama smo trčali za repkom, punili dvorane, puno puta razočarani tako da je prirodno što je to malo opalo.
4-IN-A-ROW

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2014, 11:01

LenBias je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Žao mi je stvarno, ali da slavimo odlazak na SP u rukometu ??? wtf.
A sto ??? Izvini ali Kosarkasi su postigli 2x veci uspjeh pa nije bilo slavlja ???

Imas Spaniju , Njemacku , Francusku , Skandinaviju i bivsu Jugu , i sad to treba da bude historiski uspijeh ???

Kad osvoje medelju(e) kao Hrvatska , Slovenija , Srbija Crna Gora (zene olimpijada) , onda moze slavlje :bih:

Kada bi slavili svi bi nam se smijali :roll:

Ovo SP u fudbalu je teza konkurenicja jedno 5X i to je stvarno bio historijski uspijeh , a rukomet je naravno uspijeh ali stvarno sad pretjerujete :roll:

:bih: :bih: :bih:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 jun 2014, 11:06

frajer 'ladno koristeci fudbalere umanji ovaj ogroman podvig rukometasa, bravo momcino :clap:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 jun 2014, 11:09

LenBias je napisao/la:
A sto ??? Izvini ali Kosarkasi su postigli 2x veci uspjeh pa nije bilo slavlja ???

Imas Spaniju , Njemacku , Francusku , Skandinaviju i bivsu Jugu , i sad to treba da bude historiski uspijeh ???

Kad osvoje medelju(e) kao Hrvatska , Slovenija , Srbija Crna Gora (zene olimpijada) , onda moze slavlje :bih:

Ovo SP u fudbalu je teza konkurenicja jedno 5X i to je stvarno bio historijski uspijeh , a rukomet je naravno uspijeh ali stvarno sad pretjerujete :roll:

pojma ti nemas covjece boziji, blage veze
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 17 jun 2014, 11:12

BARNYCLE je napisao/la:Smijesni ste ako mislite da je Sarajlije briga sto vi pricate o njima i gradu! Oni ce vam rado prepustiti odrzavanje svih sportskih takmicenja..... jer opet ce docek biti u Titovoj! U glavnom gradu, u glavoj ulici, na glavnom trgu! :!:
Ono ludilo poslije Kaunasa, pa sinoc za vrijeme utakmice s Argentinom, pa veceras na doceku rukometnih zmajeva! To ludilo se treba dozivjeti!
To vas puunooo boli! :wave:
Ne boli care BGM,ali fakat 200 ljudi na doceku rukometasa? zar nije bilo bolje da ga uopste nije ni bilo.
BosnaE

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2014, 11:13

LenBias je napisao/la:

pojma ti nemas covjece boziji, blage veze
prosvjetli me , hajde napisi 2-3 suvisle recenice kako bi "pobio" moj argument , ako tvoj bude jaci svaka cast , naj lakse se vrijedjat ili se "praviti" budala :roll:

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.