Izgleda da je bas takoJackie_Chan je napisao/la:Znate šta sam primijetio?! Da Medunjanin kad ulazi pred kraj utakmice u igru, uvijek zabije, ili asistira, a kad igra čitavu utakmicu ne uradi ništa. To je razlog zašto je uvijek sjedio na klupi.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pokazuje se kao koker ubica. Nekad je ovako Zickler u Bayernu stalno ulazio sa klupe i zabijao, pa evo i Hare to isto radi. Iako bi bilo puno bolje da igra od pocetka. Mozda ga ovaj gol vrati u prvih 11.
Svaka cast majstore, samo tako nastavi.
Svaka cast majstore, samo tako nastavi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Udri Mudonja, jos jedan do kraja
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Al odma i primaju gol 1-1...ko ih hebe,nek ga je Hare zavalio 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma nema to veze...ipak je vise tekmi poceo sa klupe nego prvoj postavimiky_hz je napisao/la:Izgleda da je bas takoJackie_Chan je napisao/la:Znate šta sam primijetio?! Da Medunjanin kad ulazi pred kraj utakmice u igru, uvijek zabije, ili asistira, a kad igra čitavu utakmicu ne uradi ništa. To je razlog zašto je uvijek sjedio na klupi.
Hare me podsjeća na mene.
Bravo kralju, bravo!
Bravo kralju, bravo!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
golcina opet
treba da igra poluspica tu se najbolje snalazi
kakav zadnji vezni
Kakav gol s nekih 25 m u raslje golman ukopan ostade.... Ali dzaba primise i oni jedan 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Pa dajte taj gol da i mi vidimo 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Lagano skupljaju bodove. Bod po bod, 101 bod.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nevalja mi net hebemu sve nemogu da okacim pogodak koji vrijedi barem tri....miky_hz je napisao/la:Pa dajte taj gol da i mi vidimo
medonja tito !!!!!!!! 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Dajte videoooo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Usao u 70 a zabio u 80 taman kad mu je vec limit bio izlazio od 10 minuta.
Desetominutni Dzek Trbosjek
poslije toga ga mozes u Recycle Bin 
Desetominutni Dzek Trbosjek
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- jalehordas
- Kontakt:
nije gol
ali jesu zato majstorije protiv barce [youtube][/youtube]
ali jesu zato majstorije protiv barce [youtube][/youtube]
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
- Žil Kretenie
- Kontakt:
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
meni je on nekako buntovnik 
Majstor, mislim da bi on trebao u prvih 11 u repki igrat, taman mjesto salihovica ove 4 tekme suspenzije, ljevak je ko i sejo i mogo bi na toj lijevoj strani dobro odigrati
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
golcina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]