Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

FaraonTM
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la FaraonTM » 16 jun 2014, 22:27

Da ne valja ne bi igrao u Bundesligi, kratko i jasno! ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 jun 2014, 23:30

Kakvo je to omaložavanje naših igrača? Nikako da iskorijenite te pogane navike.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 jun 2014, 23:33

Messi ga je prošao i dao mu go,NAPOLJE IZ SVETINJE! :facepalm:
A za prvi go ko ga kritikuje vjerovatno nije gledo fudbal prije ovog ciklusa reprezentacije.
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 jun 2014, 23:38

nije Ermin kriv, kako je nespreman i koliko dugo nije igrao da je Kijelini ne bi bolje odigrao protiv Argentine...dao je sve od sebe, ali na takvoj poziciji i u utakmici gdje moras 90 minuta biti 100% koncentrisan tesko je to rovitom i nespremnom igracu...dao je sve od sebe i nema mu se sta prigovoriti

tu nije kriv on nego Susic koji ga je gurnuo nespremnog, a Zukanovica koji je to mogao pokrpati 100% zdrav i spreman ostavio kuci radi 101 ofanzivnog veznog...nego ovako momak je poginuo na terenu koliko je mogao i sigurno je njemu najgore zbog gresaka...

nikad necu krivit rovitog i nespremnog igraca koji da 110% koliko moze nego selektora koji ga je stavio i koji se doveo u poziciju da nema 4 zdrava normalna defanzivca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 jun 2014, 23:41

Dobro ali Erminu je ova utakmica pomogla da se vrati u formu, ima jos dvije. Tako da u 1/8 utakmici imamo spremnog stopera iz Hoffeinheima, valja kalkulacija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jun 2014, 00:14

Ermin je svoj posao odradio dobro.

Jeste pogrijesio kod drugog gola, i to vrlo neozbiljno postavljanje "bloka" za jednog igraca iz lige 5. To nema veze sa formom ili kondicijom, onakav blok ne postavljaju profesionalni fudbaleri.

Ostalo je odlicno odigrao. U drugom poluvremenu je spasio i cist gol nakon njihove kontre. Sve u svemu dobra utakmica za Ermina. Protiv Nigerije ce biti u potpunosti spreman i jos bolji nego veceras, zajedno sa cijelom odbranom.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 17 jun 2014, 00:28

Mozambik je napisao/la:Ermin je svoj posao odradio dobro.

Jeste pogrijesio kod drugog gola, i to vrlo neozbiljno postavljanje "bloka" za jednog igraca iz lige 5. To nema veze sa formom ili kondicijom, onakav blok ne postavljaju profesionalni fudbaleri.

Ostalo je odlicno odigrao. U drugom poluvremenu je spasio i cist gol nakon njihove kontre. Sve u svemu dobra utakmica za Ermina. Protiv Nigerije ce biti u potpunosti spreman i jos bolji nego veceras, zajedno sa cijelom odbranom.
potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jun 2014, 01:53

Ja ne znam koja je furka ovdje na forumu izgleda da se ne moze realno napisati neki kriticki komentar.

Sto se tice Bicakcica. Momak ostavlja srce kao i svi drugi tu nema price . Momak ima kaliteta ni to nije problematicno.

Al, Bio je umijesan u obadvije situacije kod golova koje je trebao rijesiti bolje. Kiks. Ne kritikujem njega toliko kolko mogu slobodno reci amatersku gresku SUSICA (a u biti i SERIJSKU) kod izbora halfa.

Momak mjesec dana nije igrao i on ga stavlja u jednu supertesku utakmicu. Al i da je bio zdrav 100% Vranjes je bio bolje rjesenje ko puno brzi i agresivniji igrac.

Opet ponavljam kada sam vidio BIcakcica u postavi prepao sam se da cemo popusiti 4-5 preko njega , imao je par imponirajucih intervencija , poz iznenadio . AL da je pokosio svog igraca kod drugog gola amaterski i smijesno jeste , da je nekoncentrisano odigrao kod prvog gola isto i to. Na kraju nije ni kriv sto je ispalo da igra desno krilo zadnjih 15 minuta.

Dobar momak dobar igrac ... idemo dalje

Inace moram reci briljantna partija nase half linije i cijele odbrane osim ova dva ispada Bice... Steta je sto je sve to ostalo tako neprimijeceno i neizanalizirano u svoj ovoj euforiji i stresu pred sledece tekme .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 jun 2014, 02:03

Ranije je postavljena slika koja dokazuje da momak nema nista sa prvim golom.

Tu mozes kriviti Spahica, Mujdzu ili Kolasinca, Bicakcica nikako.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 17 jun 2014, 02:08

Čudna neka furka ovdje. Pravda se svaka moguca greska nekih igraca, a drugi se blate na svakom koraku.
Ermin je odigro sasvim korektno i smijesno je govorit da je kriv za 1vi gol.

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 17 jun 2014, 02:14

Mozambik je napisao/la:Ranije je postavljena slika koja dokazuje da momak nema nista sa prvim golom.

Ma slike lazu, Bicakcic je kriv sto se rodio!!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jun 2014, 02:17

Bičo bio među najboljim sinoc na terenu, spašavao golove, presjecao završne pasove, par puta korigovao Spahića i ispratio njegovog igraca, momak dao sve od sebe....ali eto, vazda se nađe neko cvrkutalo da nešto osporava i da kenja neviđeno.

pa jbt kralj, dok je Dodika i takvih ljudi, ova država ne može naprijed.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jun 2014, 02:20

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ranije je postavljena slika koja dokazuje da momak nema nista sa prvim golom.

Ma slike lazu, Bicakcic je kriv sto se rodio!!!
Tek sam sada pogledao sliku (zahvaljujem se autoru slike na trudu) i iskreno drago mi je zbog momka sto sam pogrijesio .. Ostaje samo onda jedna situacija sto je manjeneko breme za njega....

Inace obadva gola bizarna primismo ... pogotovo drugi koja serija malera .. jel iko primijetio osim mene i HTV studija da je lopta isla van gola al zakacila malo Mujdzu i onda teka jedva od stativu ..in
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 17 jun 2014, 02:30

kimbo je napisao/la: Tek sam sada pogledao sliku (zahvaljujem se autoru slike na trudu) i iskreno drago mi je zbog momka sto sam pogrijesio .. Ostaje samo onda jedna situacija sto je manjeneko breme za njega....

Inace obadva gola bizarna primismo ... pogotovo drugi koja serija malera .. jel iko primijetio osim mene i HTV studija da je lopta isla van gola al zakacila malo Mujdzu i onda teka jedva od stativu ..in
Spahu, Njemacki ZDF je odmah to spomenuo.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 jun 2014, 06:26

Ermin, jedna greska, a sve ostalo solidno.
To reci stoperu nakon Argentine je velika stvar.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 17 jun 2014, 07:24

Smijesno je stavljati jednostavno Vranješa i Zukanovica u isti koš sa ovim igračem.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 jun 2014, 09:16

grgr je napisao/la:Losa partija , u jednu ruku sasvim razumljivo momak je prije 7 dana poceo da trenira punom snagom... Ocekujem puno vise i puno bolju partiju protiv nigerije , argentina je ipak svemirski brod kolko god smo mi dobro odigrali. Glupo je sada naskakat i govorit lose i bicakcicu do prije godinu dana ste plakali sta cemo ako ga izgubimo sad vam ni on ne valja. Jedino sto meni smeta je to sto nema zukanovica , siguran sam da bi on bio bolja opcija pored rovitog Ermina a u svakom slucaju kvalitetniji mi je stoper i od vranjesa i sunjica...
+1

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 17 jun 2014, 09:49

prvi gol moze biti samo kolektivna greska krenuvsi od mujdze koji je napravio prekrsaj (iako je pape upozoravao kako ne smijemo raditi prekrsaje oko 16erca jerbo lose branimo prekide) preko spahe koji je prerano skocio i dozvolio njihovom igracu da skrene loptu do momciluka koji je iz nekog razloga preduboko stajao u odnosu na ostatak postavljenih saigraca. kao sto i sama slika pokazuje bicakcic je u svemu ovome ponajmanje kriv, iako je definitivno i on mogao bolje odreagovati ali s obzirom da se radi o djelicu sekunde ne mogu i ne zelim mu nista zamjeriti, kao ni ostatku ekipe. realno gledano da igramo jos 10 utakmica i da argentini dozvolimo 20 ovakvih prekida ova situacija tj autogol se ne bi ponovio niti jednom. dakle, nismo imali srece i to je to. kod drugog gola mogao je samo srusiti messija nakon cega bi dobio karton i namjestio argentini jos jedan dobar slobodnjak a dalje ko zna sta bi bilo. jednostavno, taj jedan uspjesan prodor messija je bio dovoljan da covjek zabije gol i to vise govori o njegovom kvalitetnu nego o nedostatku istog u nasoj odbrani, tacnije kod bicakcica. okanite se corava posla - momak je odigrao sasvim solidno.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 17 jun 2014, 10:22

Bicakcic je odlican igrac koji nam treba, ne samo na ovom SP vec u narednih 10-ak godina. Greske prave svi, to je nesto sasvim normalno, medjutim samo ortodoksni kreten moze optuzivati nekog poslije utakmice s Argentinom.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 17 jun 2014, 14:42

Prvi gol je jednostavno nesrećno primljen i to je to, dešava se. Jedino kod drugog gola je Bičo pogriješio kada je izletio i pružio nogu, te tako zeznuo Bešića koji je do tog trenutka odlično pratio Mesija i nije mu dao da šutira.
imperator10 je napisao/la:Smijesno je stavljati jednostavno Vranješa i Zukanovica u isti koš sa ovim igračem.
A šta je to Bičakčić uradio u karijeri da ga možeš tek tako svrstati u neku višu klasu u odnosu na Vranješa, a pogotovo Zukanovića? Nisu ni ova dvojica napravili Bog zna šta do sada u karijerama, ali nije ni Bičakčić neki skroz pouzdan štoper. Po meni je Zukanović najbolji od njih trojice. Kada je lopta na zemlji, tu je Bičakčić daleko ispred Vranješa, ali kad je u pitanju skok igra, tu je Vranješ isto toliko ispred Bičakčića. Vranješa može izdriblati svaki prosječan igrač, ali u skoku je dominantan, to je dokazao i u repki a pogotovo u Elazigu. Vranješ ima minimalne šanse da uopšte zaigra na ovom SP, ali po meni možda ne bi bilo loše da zaigra protiv Nigerije jer će vjerovatno u njihovom napadu igrati Emenike i Ameobi, obojica odlični u vazduhu. Ogi sigurno može Ameobia savladati u skoku, a Emenikea je već čuvao kad je igrao protiv Fenera i doslovno ga je strpao u džep.
Ne vidim čemu to služi omaložavanje nekih naših igrača, svi su oni na SP da bi bili od koristi ako to bude potrebno, nije niko turistički došao.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Goalgetter i 54 gosta.