Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
E jbg ti baš uzmeš svkai detalj i odeš u negativnu krajnost. Ja ti pokušavam reći da nije sve tako crno. Ko je to bolji trener iz RS-a? Eto hajd mi reci. Takva smo država mora biti tako nemoj zezat. nEMOJ PRETJERIVATI. Čovjek je osvojio regularni dio sezone sa ekipom kojoj se nisu davale šanse ni za play off i fakat ne znam kako to možeš degradirati ali eto hajd.
Osvojio je jer je imao kvalitetne igrace igrace koji znaju, ja te opet pitam sto nije iduce uzeo to isto makar regularni dio ? A kvalitetan za rad sa mladima ovako na prvu Dragoljub Vidacic momak koji ima znanje veliko i zna sa mladima, dok Baja veze nema nikada nije ni radio sa njimazaboljisportuBiH je napisao/la:E jbg ti baš uzmeš svkai detalj i odeš u negativnu krajnost. Ja ti pokušavam reći da nije sve tako crno. Ko je to bolji trener iz RS-a? Eto hajd mi reci. Takva smo država mora biti tako nemoj zezat. nEMOJ PRETJERIVATI. Čovjek je osvojio regularni dio sezone sa ekipom kojoj se nisu davale šanse ni za play off i fakat ne znam kako to možeš degradirati ali eto hajd.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Dobro LJuba je bio prijedlog ali nije prošao zbog saveza RS-a i ti to dobro znaš. Dario je super i sve to ali on ne može još uvijek biti nikakv autoritet juniorima niti je imao nekog iskustva sa seniorima, a ovim juniorima treba seniorski trener. Nemoj biti nerealan. Volio bi i ja da se Dariu da šansa. Imaš još trenera mladjih kategorija kojima se treba dati šansa, ali juniorima i U20 treba seniorski trener. Čovjek sa iskustvom, autoritet. TO je bio Neno a to je i Baja. Lošiji od Nene ali ipak ispred drugih. Vida bi bio bolje rješenje ali jbg opet kažem država nam tkava, a i u drugim državama imaš svega. Evo zar ne misliš da sada u Njemačkoj mnogi misle da ima boljih od Mutapčića. DA kažu što nije ovaj ili onaj.TaRgEt_ je napisao/la:Osvojio je jer je imao kvalitetne igrace igrace koji znaju, ja te opet pitam sto nije iduce uzeo to isto makar regularni dio ? A kvalitetan za rad sa mladima ovako na prvu Dragoljub Vidacic momak koji ima znanje veliko i zna sa mladima, dok Baja veze nema nikada nije ni radio sa njimazaboljisportuBiH je napisao/la:E jbg ti baš uzmeš svkai detalj i odeš u negativnu krajnost. Ja ti pokušavam reći da nije sve tako crno. Ko je to bolji trener iz RS-a? Eto hajd mi reci. Takva smo država mora biti tako nemoj zezat. nEMOJ PRETJERIVATI. Čovjek je osvojio regularni dio sezone sa ekipom kojoj se nisu davale šanse ni za play off i fakat ne znam kako to možeš degradirati ali eto hajd.Na drugu Dario Cojic momak koji je stvorio Sikirasa Simanica i ostale... da krenem dalje ... Baja je samo tu jer ni jedan klub ga nece da uzme od kako je Mile ga sutnuo iz Potkozarja, prava ubleha ...
zaboljisportuBiH je napisao/la:Dobro LJuba je bio prijedlog ali nije prošao zbog saveza RS-a i ti to dobro znaš. Dario je super i sve to ali on ne može još uvijek biti nikakv autoritet juniorima niti je imao nekog iskustva sa seniorima, a ovim juniorima treba seniorski trener. Nemoj biti nerealan. Volio bi i ja da se Dariu da šansa. Imaš još trenera mladjih kategorija kojima se treba dati šansa, ali juniorima i U20 treba seniorski trener. Čovjek sa iskustvom, autoritet. TO je bio Neno a to je i Baja. Lošiji od Nene ali ipak ispred drugih. Vida bi bio bolje rješenje ali jbg opet kažem država nam tkava, a i u drugim državama imaš svega. Evo zar ne misliš da sada u Njemačkoj mnogi misle da ima boljih od Mutapčića. DA kažu što nije ovaj ili onaj.TaRgEt_ je napisao/la:Osvojio je jer je imao kvalitetne igrace igrace koji znaju, ja te opet pitam sto nije iduce uzeo to isto makar regularni dio ? A kvalitetan za rad sa mladima ovako na prvu Dragoljub Vidacic momak koji ima znanje veliko i zna sa mladima, dok Baja veze nema nikada nije ni radio sa njimazaboljisportuBiH je napisao/la:E jbg ti baš uzmeš svkai detalj i odeš u negativnu krajnost. Ja ti pokušavam reći da nije sve tako crno. Ko je to bolji trener iz RS-a? Eto hajd mi reci. Takva smo država mora biti tako nemoj zezat. nEMOJ PRETJERIVATI. Čovjek je osvojio regularni dio sezone sa ekipom kojoj se nisu davale šanse ni za play off i fakat ne znam kako to možeš degradirati ali eto hajd.Na drugu Dario Cojic momak koji je stvorio Sikirasa Simanica i ostale... da krenem dalje ... Baja je samo tu jer ni jedan klub ga nece da uzme od kako je Mile ga sutnuo iz Potkozarja, prava ubleha ...
Jbga problem i jeste sto Ljuba nije prosao zbog R.S saveza a vise zna sa mladjima od Baje, Dario ce biti odlican trener ja bih sada potpisao da on bude dozivitno selektor bilo koje selekcije, autoritet itekako ima vjeruj mi, slazem se mozda da treba usavrsavanja. Baja je covjek koji nema iskustva sa mladima covjek koji BiH ne priznaje ko drzavu, sjeti se onih ispada kako je prijetio tom istom KSBIH o pravilu s mladim igracima. Jednostavno ubleha, pokazace vrijeme a i on sam ovdje je jer KSRS ga podrzava. Kao sto ti kazes takva nam drzava, okay on je selektor slagao se ja ili ne, ali da mi neko kaze da je on strucnjak neki e to vala ne mogu prihvatiti nikako .
Ja kazem Ljubo je rijesenje bio za 10, Dario jos bolje drago mi je sto je npr. Pandza pomocni u U 20 trener jer pokazuje sve odlike da ce biti odlican trener. On i Dario po meni su jedni od najtalentovanijih mladjih trenera u BiH.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
MOžda će biti dobar a možda i jeste autoritet sada ali ovim dečkima što igraju sad je nepoznat i teško bi im nametnuo autoritet. Evo Pandža jeste pomoćni a trebao je možda biti i Dario. TO bi bilo super da kao mlad napreduje pa da onda nekad preuzme repku, ali eto nema veze sad je tako i hajd pustite Baju da radi. Da vidimo šta će biti od svega.
@Vlade, oprosti, ali ne kontamvladedivac je napisao/la:Neko napiše prvi post tako što se lijepo predstavi, pozdravi one koji su tu puno duže od njega, a neko odmah zatroluje i glumi većeg katolika od pape.
12.6.2014.
CSU Ploiesti 100 - 94 CSM Oradea / Filip Adamović - 43 minute, 6 poena, 2 asistencije, index 2
Filip Adamović je postao prvak Rumunije sa Ploiestijem.
CSU Ploiesti 100 - 94 CSM Oradea / Filip Adamović - 43 minute, 6 poena, 2 asistencije, index 2
Filip Adamović je postao prvak Rumunije sa Ploiestijem.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/c ... /arti.html
dobar tekst, ali bi izdvojio:
dobar tekst, ali bi izdvojio:
Ivanovic, who took over the coaching duties in January, has clearly recognized that his country is developing some uber-elite young prospects.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
eno wright opet postira slike s dzekom u dresu BiH.
da se ipak nece predomislit i odazvat pozivu?
mozda bi trebo razmislit, s obzirom da je ivanovic preuzeo klub u kojem je igro proslu sezonu. samo ne znam da li mu je ugovor vec isteko..
da se ipak nece predomislit i odazvat pozivu?
mozda bi trebo razmislit, s obzirom da je ivanovic preuzeo klub u kojem je igro proslu sezonu. samo ne znam da li mu je ugovor vec isteko..
S obzirom da vodi jedan od najvecih Evropskih klubova, nisam siguran koliko ce vremena ostati Ivanovicu za reprezentaciju. Bojim se da bi umjesto njega neke od kljucnih poteza mogli vuci ljudi nedovoljno kompetentni...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Pa sigurno. Trenercina kakav je Dusko ce sigurno pustiti da mu neko 'kroji' ekipu dok on stoji i ceka sa strane.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam rekao da ce stajati sa strane i gledati, vec da zbog obaveza u klubu nece imati vremena da misli o tome...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Pa ja koliko znam on je potpisao ugovor na 2 mjeseca ili tako slicno,nije ovo bas kao u fudbalu situacija,ovde selektor odradi taj period preko ljeta prodje pripreme i ako uspijemo uspijemo.
To sto ti pricas rade neozbiljni selektori. Dusko nije jedan od njih i ne bi se prihvatio toga sigurno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kao aco?neno#4 je napisao/la:To sto ti pricas rade neozbiljni selektori
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Adin Vrabac potpisao za Trier (Njemačka).
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
18.7 prvi turnir naši momci igraju. Iskreno, malo sam se zaželio kosarkaša. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Još malo,jedva čekam stvarnoUnofficialpage je napisao/la:18.7 prvi turnir naši momci igraju. Iskreno, malo sam se zaželio kosarkaša.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ethel je napisao/la:Adin Vrabac potpisao za Trier (Njemačka).
to je to! konačno nešto konkretno i realno. stepenica za napredak.Ethel je napisao/la:Adin Vrabac potpisao za Trier (Njemačka).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.