Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Pustani su dresovi na adidasovoj stranici u prodaju ima jos svi velicina.
Vec ih vise nema, prosto nevjerovatno da adidas dopusti da za manje od 8 sati stock nestane...da nije adidas rekao bih nasa posla...ali ovako gdje deutsche qualität ???
ostali samo jos bijelih!
Ovaj ugovor je jackpot za Adidas. Vrlo malo su potrosili, a dobili dosta toga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
To sam i ja vec davno rekao, koliko god se mi udarali u gujizu sto nosimo adidas, toliko se oni 10 puta udaraju jer su za dzabalamu dobili ekstra reprezentaciju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
+1_dreamer_ je napisao/la:To sam i ja vec davno rekao, koliko god se mi udarali u gujizu sto nosimo adidas, toliko se oni 10 puta udaraju jer su za dzabalamu dobili ekstra reprezentaciju...
Ako budu rezultati biti ce i unikatni dresovi 100%. U svakom slucaju meni je Adidas drazi nego Nike. A ovi ostali nisu ni blizu po kvalitetu. Jedino sto bi kod ovog bijelog nesto trebali pod hitno zamjeniti. Makar nijanse boja.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Sto ce se ljudi rjesit onih majica iz zaliha koje imaju, to je za ne povjerovat.. I onda ce kreirat nesto ekstra za nas i zaradit jos jednom 

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda su se naši ugradili nekim procentom od prodaje.Cartman je napisao/la:Ovaj ugovor je jackpot za Adidas. Vrlo malo su potrosili, a dobili dosta toga.
Kad kupiš dres s brojem 5 uz njeg i kilu ovčevine dobiješ, čisto da se nadjesoccerfan je napisao/la:
Stigao momcilukkkkk![]()
![]()
![]()

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Sta to ne valja kad napises da original dres je ujeban sa stampanjem neodgovarajuceg fonta na isti?
Ne mogu da vjerujem!

Ne mogu da vjerujem!

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Narucen preko worldsoccershopa valjda znaju sta radeIronMany je napisao/la:Sta to ne valja kad napises da original dres je ujeban sa stampanjem neodgovarajuceg fonta na isti?
Ne mogu da vjerujem!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Znaju moj qrac. Usrali su Ti originalan dres. Sad ce ljudi misliti da nosas kopiju radi fonta. To sam ti rekao i u prvom postu koji je izbrisan.
Font ti nije isti, cak nije ni priblizan. Dobar primjer si dao ostalima, da ne narucuju sa worldsoccershopa !
Sta Amerikanac zna sta je font i sta je slovo š
Zali Boze para. Al' ajd ako Ti nije zao para i tako lose izvedbe originalnog dresa, tvoj problem i ukus.

Font ti nije isti, cak nije ni priblizan. Dobar primjer si dao ostalima, da ne narucuju sa worldsoccershopa !
Sta Amerikanac zna sta je font i sta je slovo š

Zali Boze para. Al' ajd ako Ti nije zao para i tako lose izvedbe originalnog dresa, tvoj problem i ukus.

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
- samovasposmatram
- Kontakt:
Bila je opcija 'original font' il tako nekako, možda nije kliknuo na to
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
Gesendet von meinem C6906 mit Tapatalk
WHUFC
ajd da vidimo ko ce biti prva faca koja ce uzet dres Avdije Vrsajevica 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Avdija Vršajević.xinxee je napisao/la:ajd da vidimo ko ce biti prva faca koja ce uzet dres Avdije Vrsajevica
Jbte zar možeš biti toliki paćenik i da te zanima da li će neko reći da li je dres TVOJE DRŽAVE KOPIJA ILI NE. Pa nosiš ga radi sebe mozgu, radi ljubavi, a ne radi 150KM i fonta.
Nije stvar u tome zbog cega ga nosis.Zekoo je napisao/la:Jbte zar možeš biti toliki paćenik i da te zanima da li će neko reći da li je dres TVOJE DRŽAVE KOPIJA ILI NE. Pa nosiš ga radi sebe mozgu, radi ljubavi, a ne radi 150KM i fonta.
Ovo sto je platio 150 km i vise, moralo je biti sve potamam. Ovako je isto mogao dobiti i za 35 km na piku, ha ja.
Prodat ce se za onoliko koliko je neko spreman platiti. Pa kod sebilja debili za 50KM prodaju tzv ORIGINAL, a još veći debili kupuju vjerujući da je original. Ista takva kopija na piku 30KM 

Pa dok ima ovaca, bice i vuneZekoo je napisao/la:Prodat ce se za onoliko koliko je neko spreman platiti. Pa kod sebilja debili za 50KM prodaju tzv ORIGINAL, a još veći debili kupuju vjerujući da je original. Ista takva kopija na piku 30KM

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.