Samo nek se kali. Doci ce on gdje treba.harishp je napisao/la:Sto bi ih zaustavljali.Osvaja titulu ko najvise bodova bude imao na kraju.Vazda bilo.omerbavarac je napisao/la:Ukopa nas nas igrac.![]()
![]()
Ide mi vise ovo na k****. Hoce li ih iko zaustaviti?
Uostalom odlicno momci igraju.
Vi Gomeze,Rodrigose,Olice,Folice dovodite a Krosonja igra ko curica.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Bundesliga
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako Bayo osvoji titulu hoce klinac.Nije budala iz sampiona da ide,a i ovi da ga vrate pa opet da ga handre na klupi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Tu se on nista ne pita, nego "crvena paprika" i Rummenige. Ako mu oni kazu da se vrati on samo moze spakovati kofere i nazad u Minhen.harishp je napisao/la:Ako Bayo osvoji titulu hoce klinac.Nije budala iz sampiona da ide,a i ovi da ga vrate pa opet da ga handre na klupi![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Zato Bajern i vazda gleda drugim u ledja na tabeli sto se titula tice.I Sto se crvenpaprikica pita.amerosm je napisao/la:Tu se on nista ne pita, nego "crvena paprika" i Rummenige. Ako mu oni kazu da se vrati on samo moze spakovati kofere i nazad u Minhen.harishp je napisao/la:Ako Bayo osvoji titulu hoce klinac.Nije budala iz sampiona da ide,a i ovi da ga vrate pa opet da ga handre na klupi![]()
Trci,trci pa osvoje nesto
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Mertesackeru castim te cevapima
2:2
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- roy_makaay
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Mertesackeru castim te cevapima![]()
![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- sarajlija89
- Kontakt:
Jbg...nema srece ovaj NEVERkusen...dzaba
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neka ide u **** materinu...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlika velikih, gol u posljednjim minutama.
Ovako su ako se ne varam i protiv Vukova dosli do remija.
Ali ne moze se reci nezasluzeno, jer su bili podjednaki u igri sa L'kusenom. Steta sto nisu prije onakav pritisak stvorili, mozda bi do kraja i pobijedili.
Ali ne moze se reci nezasluzeno, jer su bili podjednaki u igri sa L'kusenom. Steta sto nisu prije onakav pritisak stvorili, mozda bi do kraja i pobijedili.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jelde stetaomerbavarac je napisao/la:Odlika velikih, gol u posljednjim minutama.![]()
![]()
![]()
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- rob do bagro
- Kontakt:
Pasteta stvarno, u pravu je cojkharishp je napisao/la:Jelde stetaomerbavarac je napisao/la:Odlika velikih, gol u posljednjim minutama.![]()
![]()
![]()
Ali ne moze se reci nezasluzeno, jer su bili podjednaki u igri sa L'kusenom. Steta sto nisu prije onakav pritisak stvorili, mozda bi do kraja i pobijedili.Eh grdne rane
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest vala neg steta. Mogao je Bayern ostati usamljen na vrhu, a Bgm sam i ja mogao klepiti dobre love.harishp je napisao/la:Jelde stetaomerbavarac je napisao/la:Odlika velikih, gol u posljednjim minutama.![]()
![]()
![]()
Ali ne moze se reci nezasluzeno, jer su bili podjednaki u igri sa L'kusenom. Steta sto nisu prije onakav pritisak stvorili, mozda bi do kraja i pobijedili.Eh grdne rane
Ma prvo kolo ove sezone i vidio sam da imamo ekipu sa glavom i repom...Nisam očekivao da će biti baš ovako,ali se ni sada ne nadam previše...Bio bih sretan i sa 3.-im mjestom,a sve više toga je super...
fino, bas sam te upratio. svi mi ostali "poznavaoci" bundeslige smo predvidjali lagani pad u proljecnom dijelu sezone, za sto si se i ti slozio. Bio je jos jedan, mislim da je imao nick @booboty, koji je jedini predvidjao visok plasman farmaceuta.bayer 04 je napisao/la:Ma prvo kolo ove sezone i vidio sam da imamo ekipu sa glavom i repom...Nisam očekivao da će biti baš ovako,ali se ni sada ne nadam previše...Bio bih sretan i sa 3.-im mjestom,a sve više toga je super...
ostajem pri svome, titula se rijesava u zadnjem kolu. razlog vise, dok se ostali budu ponovo znojili u toku sedmice, werkself planduje i sa iskusnim jupom ponovo mijesa karte i sprema se u miru za narednog protivnika.
admireeeee, jel ti krivo?
Vom Jäger zum Gejagten
Joj kako volim kad vidim ove kako se nerviraju hahahahaha
U sudiskoj nadoknadi ga uvali hahaha
U sudiskoj nadoknadi ga uvali hahaha
- el_fenomeno
- Kontakt:
Sad pregledah highlights na EuroSportu bundes lige.. Wolfsburg danas bio previse motivisan i zato su danas dobili Schalke... A Bayer fkt previse ofirno izgubi 3 boda
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel ovo san ili java, wolfsburg pobijedio
Koliko dzeko ima golova ove sezone
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
10 a kiessling mu bježi tri golaQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ovo san ili java, wolfsburg pobijedio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
blizu, jos da wolfsburgu krene nabolje, mozda mogne ponoviti barem nesto, od prosle sezoneMirza_Hordas je napisao/la:10 a kiessling mu bježi tri golaQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel ovo san ili java, wolfsburg pobijedio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.