Samo game 2 se može smatrati relevantnom kada spomeneš to "nosili su se sa Spursima". Ako si gledao, vidio si drastično opuštanje u odbrani, a razloge treba tražiti u lako dobijenoj prvoj tekmi. To je možda bilo i dobro za Spurse, jer su podigli odbranu na veći nivo i desilo se to što se desilo - apsolutno razvaljivanje u svim segmentima igre.andro234 je napisao/la: prve 2 smo takoder gledali i vidjelo se da miami moze igrati sa spursima
ove 2 su bile teza katastrofa,pa prosli utakmicu nisu akciju slozili ali ako ijedan igrac u NBA moze ovo preokrenuti i dignuti momcad onda je to Lebron
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
LUHG!
heat ima sanse manje od 1% i to govorim kao navijac istog
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
cudo nevidjeno bi moralo da se desi pa da okrenemo ovo,ali ja nikako ne mogu da progutam sta su Spoelstra i strucni stab radili izmedju trece i cetvrte utakmice?,da li je moguce da nakon blowouta u game 3 ne promjenis nista na parketu,ali bukvalno nista?,do sada je bilo situacija kada se Erik prilagodjavao protivnicima ali sinoc ne,gurao je small ball postavu do neiznemoglosti kao i u game 3 i opet je dobio tvrdim cekicem po glavi,razumijem ja da bas i nemamo visine u rotaciji,ali mislim da je Haslem morao vise vremena provesti sinoc na parketu,pogotovo kada je Boris upao u petorku za Spurse,tu smo se morali pokusati prilagoditi i vratiti Lewisa na klupu za pocetak.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cestitke Jamesu, dok su vam svi ostali zakazali...
A ko zna sta iduca sezona nosi, mozda i Round 3 finala...
Zivjeli!
A ko zna sta iduca sezona nosi, mozda i Round 3 finala...
Zivjeli!
duzi post za zavrsetak sezone sam napisao stranicu-dvije prije, sinoc se ni najmanje nisam nadao pobjedi tako da ono danas nemam potrebe pisati nesto vise jer, ono, jednostavno se nema nista vise reci 
kretanje ispocetka > melo na ovo trenutno
to je moje misljenje o tome kakve bi iduce sezone volio gledati, prizeljkujem nesto novo, novu krv, ekipu, sve moguce i nemoguce, ovo trenutno mi je stvarno dosadilo jos kad bi melo dosao znao bi da nema sanse da uzmemo prsten dok je on tu jer taj je lik rodjena luzercina, nestrpljivo se iscekuje sta ce donijeti buducnost
kretanje ispocetka > melo na ovo trenutno
to je moje misljenje o tome kakve bi iduce sezone volio gledati, prizeljkujem nesto novo, novu krv, ekipu, sve moguce i nemoguce, ovo trenutno mi je stvarno dosadilo jos kad bi melo dosao znao bi da nema sanse da uzmemo prsten dok je on tu jer taj je lik rodjena luzercina, nestrpljivo se iscekuje sta ce donijeti buducnost
mislim da je ovo kraj sto se tice Heata,barem kakvog ga trenutno poznajemo,apsolutno sam ubjedjen da ce James ovog ljeta napusititi ekipu,Miami mu je donio dosta toga kao i on Miamiu,ali nakon ovog finala u kojem mu suigraci valjda nisu ni izasli na parket mislim da je gotovo.Bicu iskren ja cak i navijam za to.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
raspad sistemaLenBias je napisao/la:shane penzija, birdman odlazi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Mislim da ekipi Heat nedostaje jos jedan All Star igrač. Vjerujem da ce managament uraditi sve da ovaj posao zavrsi...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
to bi trebala da bude ova opcija melo dolazi a wade i bosh uzimaju manje ugovore, wade drasticno a bosh koji milioncic, toga definitivno nisam neki zagovaratelj ali sta da se radi 
not 1, not 2, but 3 all-stars

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Bila bi furka da uzmu i Mela, pa da budu 4 od 5 prvih pickova tog drafta, ali da ne uzmu prsten, nego da moraju zvati Milicica da upotpune petorku i da uzmu prstenmiki_92 je napisao/la:not 1, not 2, but 3 all-stars![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:not 1, not 2, but 3 all-stars![]()
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
kad navijac cavsa dodje pricati o pickovima

Hhahahahah ako dodje Melo ova ekipa Heat ce biti svugdje izvizdana u Americi. Spursi su za njih pencilin, nadam se samo da ce Gasol uzet pay-cut. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ali ni blizu ko Heat, najomrazeniji sportski kolektiv ikad u svim sportovima.LenBias je napisao/la:i bullsi isto
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Pa je li to smijesno ili zalosno brate ?BIHfan je napisao/la:Ali ni blizu ko Heat, najomrazeniji sportski kolektiv ikad u svim sportovima.LenBias je napisao/la:i bullsi isto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.