vasa gostovanja u Tuzli poslje rata su ekstremna rijetkostNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma jok brate. Svaki put kad smo dosli u Tuzlu poslje rata polozili smo cvijece na kapiji i ti mi nasao pricat o insanima. Daj brato presaberi se maloultrasstyle_tz je napisao/la:ma joj mi vas jedini nikad nismo ni dijelili..s obje strane Neretve insana ni na mapi vazda je to tako bilo i prije tih dijeljenja
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Sloboda Tuzla
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Vasa u Mostaru su nikakve tacnije nikad nistr ni bili. Mislim da ste jednom dosli u finalu kupa ali protiv zrinjskog. Dobro s obzirom ds ste se tek ove godine afirmisali razumljivofukaratz je napisao/la:vasa gostovanja u Tuzli poslje rata su ekstremna rijetkostNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma jok brate. Svaki put kad smo dosli u Tuzlu poslje rata polozili smo cvijece na kapiji i ti mi nasao pricat o insanima. Daj brato presaberi se maloultrasstyle_tz je napisao/la:ma joj mi vas jedini nikad nismo ni dijelili..s obje strane Neretve insana ni na mapi vazda je to tako bilo i prije tih dijeljenja
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta kaže ovaj kompleksaš iz vrapcica....8 000 preludih mostaraca u izvrnutim fajerkama,bakljama...ruše,pale....pompej,jbt
...da se MOMENTALNO skines sa toga što trenutno uzimas....još frajer nekakav stariji lik,jbt
....cuj,8000
....golemo brato
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
A nakav Brzi im igrac,,ko je to da prostis,,sta je to da prostisfedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
Poslacemo vas u drugu ligu ako nastavite vase provale
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa sjeca se tip svega.staragarda je napisao/la:Sta kaže ovaj kompleksaš iz vrapcica....8 000 preludih mostaraca u izvrnutim fajerkama,bakljama...ruše,pale....pompej,jbt![]()
...da se MOMENTALNO skines sa toga što trenutno uzimas....još frajer nekakav stariji lik,jbt
....cuj,8000
![]()
....golemo brato
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma pusti brato kad nam je trebalo za titulu prije rata otisla nas gomila u tuzlu. Izvrnute fajerice obrijane glave,majice u bojama engleske,salovi liverpoola, mutd kad tamo ljudi posli na utakmicu nose serdzade francuzice i taj fazon. Na suprotnoj strani nigdje navijacke skupine. Jest nas ubila murija ali smo rusili tuzlu momacki. Bjezali kp od vas prije par godina. Smijesna novoafirmisana navijacka skupinicafedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Podhumac,mi smo za vas real i to madridski u svakom segmentu...zato psssstttt....gledat kako ćete onu nakaradu od stadiona sredit jer ćete tu još dugo bit....podhum je napisao/la:A nakav Brzi im igrac,,ko je to da prostis,,sta je to da prostisfedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
Ok brato,,,e to nisam znao,,auuuustaragarda je napisao/la:Podhumac,mi smo za vas real i to madridski u svakom segmentu...zato psssstttt....gledat kako ćete onu nakaradu od stadiona sredit jer ćete tu još dugo bit....podhum je napisao/la:A nakav Brzi im igrac,,ko je to da prostis,,sta je to da prostisfedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Eo ga ponovo....znači,NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma pusti brato kad nam je trebalo za titulu prije rata otisla nas gomila u tuzlu. Izvrnute fajerice obrijane glave,majice u bojama engleske,salovi liverpoola, mutd kad tamo ljudi posli na utakmicu nose serdzade francuzice i taj fazon. Na suprotnoj strani nigdje navijacke skupine. Jest nas ubila murija ali smo rusili tuzlu momacki. Bjezali kp od vas prije par godina. Smijesna novoafirmisana navijacka skupinicafedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
Fukare - living on the edgeNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma pusti brato kad nam je trebalo za titulu prije rata otisla nas gomila u tuzlu. Izvrnute fajerice obrijane glave,majice u bojama engleske,salovi liverpoola, mutd kad tamo ljudi posli na utakmicu nose serdzade francuzice i taj fazon. Na suprotnoj strani nigdje navijacke skupine. Jest nas ubila murija ali smo rusili tuzlu momacki. Bjezali kp od vas prije par godina. Smijesna novoafirmisana navijacka skupinicafedeltafrotta je napisao/la:jesu navrli ovi tuzlaci, covjek bi reko sila kako na terenu tako i na tribinama
Ja te volim, volim Željo..
cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcica
ljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju
igrate na selu i nekom pamet solite
nego ti lagano u ribolov pa na pijacu zaraditi koji dinar jbg valja nekom i hamaliti 
Sloboda Tuzla
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
E bas ti hamali pastrva,,,ali u seksufukaratz je napisao/la:cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcicaljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju
nego ti lagano u ribolov pa na pijacu zaraditi koji dinar jbg valja nekom i hamaliti
Sinoc je spanjolka legla,,a neku noc svabica,,,pa svedjanka
Apartmani se tresu,,a lova lijeze
Sta bi dao ti da hamalis ko on
E jbg. ja taman konto normala odnosi haj reko da skinem jedan semafor,da ponesem fukari,cito sam da im fali ,borili se da nabave nakav displej,pa im nedaju kad ono belaj.Oni vec motorku upalili na tribini,al nema veze ponijecu ja ova semafor ,samo mu zuto neradi pa ako ima ko kakvog elektricara nek povede.Vratila nam se fukara treba ih pogurati 
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- Probisvjet
- Kontakt:
"pastrmka, velez i RA."fedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel,sviju tifedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali
Bajg pastrmkafedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali
fedeltafrotta je napisao/la:pastrmka, velez i RA su za vas nivo o kojem mozete sanjat, da ste na njihovom mjestu odavno ne bi postojali
Sloboda Tuzla
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Cuj na pijacufukaratz je napisao/la:cuj pastrmke vijernog rodjenog iz Vrapcicaljudi vas izbace sa stadiona pa gdje je tad bilo 8000 ljutih Mostaraca da sprijecite delozaciju
PS umalo zaboravih filter od zraka gas maske i kremu za tijelo radi zastite od infekcije usljedjene kupanjem u urinu 5000 ljudi na panonskom jezeru
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.