solar1987 je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Miljenko Bosnjak , Bekic iz Zrinskog su jednom nogom u Slobodi .... Hasselbaink bi se trebao pojaviti ovih dana u TZ da vidi uslove za treniranje i sl ...
Ima tu jos par imena , ali sacekat cemo jos malo sa informacijama da se ne izjalovi ...
p.s. ov je tek pocetak , ocekujem velika imena ...
valjas gluposti i za Bosnjaka i za Bekica.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
solar1987 je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Miljenko Bosnjak , Bekic iz Zrinskog su jednom nogom u Slobodi .... Hasselbaink bi se trebao pojaviti ovih dana u TZ da vidi uslove za treniranje i sl ...
Ima tu jos par imena , ali sacekat cemo jos malo sa informacijama da se ne izjalovi ...
Nikad nista nisam napisao na ovom forumu ,a da nisam cuo iz prve ruke , za bekica znam jos od tekme u kaknju ,al bio je uslov da udjemo u pl . A sa miljenkom sam razgovarao sinoc . . . U pregovorima su , al nista nije sigurno . . . Tako da ne valjam ja nista , pa tako ni gluposti . . .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trebas care sta povaljati, dobro za raspolozenje.RUDARSKA2 je napisao/la: Tako da ne valjam ja nista , pa tako ni gluposti . . .
Moze i Bosnjak a moze i Bekic, sto se mene tice moze i drugi Bekic.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bekić je odličan a slobodan. Šteta što nije ostao u Zrinji. Nadajte se da će doći. 
Banana je napisao/la:Bekić je odličan a slobodan. Šteta što nije ostao u Zrinji. Nadajte se da će doći.
Beka je otisao van drzave na pregovore sa jednim klubom i jedino ako ne uspije tamo doci ce kod nas
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
GIGANT je idol mladima širom svijeta
.
[youtube][/youtube]
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
fukarezv je napisao/la:[youtube][/youtube]
odlicno igrat cemo i pod reflektorima
super je što će se tekme igrati pod reflektorima 
prvo mi kazes " valjas gluposti " .... a poslije mi kazs da ti " Nisi u toku " ... brate mislio sam da si ozbiljniji forumas !!solar1987 je napisao/la:Banana je napisao/la:Bekić je odličan a slobodan. Šteta što nije ostao u Zrinji. Nadajte se da će doći.
Beka je otisao van drzave na pregovore sa jednim klubom i jedino ako ne uspije tamo doci ce kod nas,a za Bosnjaka nisam u toku.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako iko ima informacije onda je to rudarska2 tako da kad neko drugi napise ovdje ne uzimam za ozbiljno osim onih koje poznajem a rudarska je jedan od tih koji uvjek ima informacije koje su tacne...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja imam informaciju da ce nas Salihovic napustiti, a isto da Bekic (stariji) ceka instrukcije Dinama, vrlo je vjerovatno da dodje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Gdjd ce Salihivic?..onda ako kde treba Jogeta vratiti u divesti jos nekog evo Torlak recimo pa Joge neka s klupe bio bi odlican
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Brate u ovoj formi Joge je slab za nas. Jest da je bio najbolji igrač Lukavca, ali mislim da i među ovim našima bi teško mogao, trebamo bolje pojačanje od njega. Ne sumnjam da će doći adekvatna i bolja zamjena ako Salihović ode.
Sviđa mi se ovo za noćne utakmice
prvo mi kazes " valjas gluposti " .... a poslije mi kazs da ti " Nisi u toku " ... brate mislio sam da si ozbiljniji forumas !![/quote]
haha uozbilji se
haha uozbilji se
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja sam rekao za klupe..dosao bi on i na klupi bio za platu u svetinji..trebat ce nam svakakoCoraco je napisao/la:Brate u ovoj formi Joge je slab za nas. Jest da je bio najbolji igrač Lukavca, ali mislim da i među ovim našima bi teško mogao, trebamo bolje pojačanje od njega. Ne sumnjam da će doći adekvatna i bolja zamjena ako Salihović ode.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa cuo sam da bi mogao u selju mada poznavajuci njega cisto sumnjam... i slazem se da mozemo naci kvalitetnijeg od njeg ali ipak je steta jer je mlad momak a ima potencijala da izraste u solidnog igraca..
Slazem se, Jogeta obavezno vratiti, zasluzio je i zaduzio je on Slobodu, kad su mogli razni rekreativci proslu sezonu biti u Slobodi, Joge nam moze dobro koristiti.SaltCityAttack je napisao/la:Ja sam rekao za klupe..dosao bi on i na klupi bio za platu u svetinji..trebat ce nam svakakoCoraco je napisao/la:Brate u ovoj formi Joge je slab za nas. Jest da je bio najbolji igrač Lukavca, ali mislim da i među ovim našima bi teško mogao, trebamo bolje pojačanje od njega. Ne sumnjam da će doći adekvatna i bolja zamjena ako Salihović ode.
Salihovic ostaje, Jogetu sad istice ugovor sa Radnickim i tako da bi se Joge trebao vratiti.
Zasluzio je on da igra u stabilnoj Slobodi
Zasluzio je on da igra u stabilnoj Slobodi
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.