Inace tel sila, volim ove velike ekrane, brz, ne koci samo to u vezi youtuba sto ne stima a generalno ni to nije veliki problem...
Hvala svima na savjetima...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To ono samo za m7 ?BurningLegion je napisao/la:Skinuo i instalirao upravo najnoviji HTC One update, skoro 800 MB, ukljucujuci i novi Sense 6.
Fantastican dizajn, fluidnost, sve leti, HTC.
Meni dosta sporije otvara forume, i ponekad mi zna izbaciti neku gresku...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam imao nije htio uci, pokrenem app kaze resuming i tako stoji, i isao na reinstall i evo ga sad radi, doduse danas ga nisam ni palio, glava mi puca
meni zna sporije otvarati nekad, al to je zbog wifi signala, jer se iz nekog razloga pogorsao signal jos od onih poplavaanell je napisao/la:Meni dosta sporije otvara forume, i ponekad mi zna izbaciti neku gresku...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ja sam imao nije htio uci, pokrenem app kaze resuming i tako stoji, i isao na reinstall i evo ga sad radi, doduse danas ga nisam ni palio, glava mi puca

i onda mi kazu kako lumia nije najbolja serija mobitela, kakve neznaliceQUARESMA 18<<< je napisao/la:jos se drzi![]()
http://nokiamob.me/2014/06/16/usporedba ... obileport/
a sta ce tek nasljednik raditi pfff
upravoBurningLegion je napisao/la:Pa i nije, kad se sve sagleda, po relevantnim testovima i recenzijama. To ih ne cini nesto losijima, doduse.
Necije subjektivno misljenje i subjektivne preferencije su druga stvar, tako i treba birati mobitele. Ali daviti s time unazad 47 stranica je vec teski moronizam.
Touchscreen i staklo su povezani i kad se nesto mijenja oboje se mora promijeniti.nedim93 je napisao/la:puklo staklo na Galaxy-u S4 koliko bi koštala popravka, zna li ko ?
inače radi telefon
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.