Ajmoooooooo
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Meksiko ima losu obranu tako da ocekujem laganu pobjedu Brazila. Ako zabiju na pocetku trpanje.
Ajmoooooooo
Ajmoooooooo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
aydin_galatasaray
- Kontakt:
za brazilce ovdje navijam od samog pocetka

- OnlyUnited
- Kontakt:
Fernandihno/Wilian klupa... 
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Debil, fura isti tim koji je igrao i prijateljske ,paulino ,gustavo,ramires,ne znas ko je goriOnlyUnited je napisao/la:Fernandihno/Wilian klupa...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Grupa A (Brazil, Hrvatska, Meksiko, Kamerun)
Koje odsustvo inventivnosti, fantazije, Brazil postaje trkacki tim. Jos im samo fali Mourinho kao selektor.Bra XI: Julio Cesar, Dani Alves, Thiago Silva (c), David Luiz, Marcelo, Paulinho, Fred, Neymar, Oscar, Ramires, Luiz Gustavo
Obzirom da se krizaju sa strasnom grupom, nadam se i predvidjam lagano ispadanje u medijima proglasenog prvog favorita prvenstva.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo Mexico!!! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Nerminovic
- Kontakt:
nema hulk

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Što onaj mlatimudan Willian ne dobija priliku pa ne može bit gori od Hulka
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa zar nije ozljeđen?Nerminovic je napisao/la:nema hulk![]()
Mislim da je Hulk ozljeđen, a i protiv Hrvatske nije odigra nista posebno, vjerujem da se nece osjetit njegov izosstanak, problem je sta ni ovaj Fred uopce nije neki napadac, statican i nepokretan i po meni 3x gori od Hulka.
Ocekujem dobru utakmicu, ovi Meksikanci uopce nisu bezazleni, mogli bi dobro zaprijetiti Brazilu, ali mislim da ce ih Brazil shvatit ozbiljno i da ce odigrat bolju utakmicu nego protiv nas i u konacnici pobjedit 3:1.
Ocekujem dobru utakmicu, ovi Meksikanci uopce nisu bezazleni, mogli bi dobro zaprijetiti Brazilu, ali mislim da ce ih Brazil shvatit ozbiljno i da ce odigrat bolju utakmicu nego protiv nas i u konacnici pobjedit 3:1.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ovo je jako bitna utakmica za nas, naravno u slucaju da mi pobijedimo Kamerun. Ako Brazil pobijedi 2:0 nama onda odgovara nerijeseno protiv Meksika.
Trpaj Meksikance
Trpaj Meksikance
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dva odlicna vezna... U 4-2-3-1, Fernandihno-Gustavo, iznad Neymar-Oscar-Wilian i u spicu Fred (iako mislim da je taraba ziva)...suhi je napisao/la:Debil, fura isti tim koji je igrao i prijateljske ,paulino ,gustavo,ramires,ne znas ko je goriOnlyUnited je napisao/la:Fernandihno/Wilian klupa...
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 17 jun 2014, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ma, meni je ova citava njihova reprezentacija odvratnaUnofficialpage je napisao/la:I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel ista stvar sa bilo kakvim porazom Meksika od 3 razlike?Lillard je napisao/la:Ovo je jako bitna utakmica za nas, naravno u slucaju da mi pobijedimo Kamerun. Ako Brazil pobijedi 2:0 nama onda odgovara nerijeseno protiv Meksika.
Trpaj Meksikance
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koji će mu klinac RonaldinhoUnofficialpage je napisao/la:I meni samo zbog Scolaria. Nije pozvao Ronaldinha, da bog da svaku izgubio.Otelo je napisao/la:Ja se nadam da Meksikanci danas mogu do pobjede jer mi je Brazil najmrza ekipa na ovom SP tako da....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jest', gleda se ukupna gol razlika. To naravno sve važi u slučaju da Hrvatska sutra dobije Kamerun.
Da.SiamoNoi je napisao/la:Jel ista stvar sa bilo kakvim porazom Meksika od 3 razlike?Lillard je napisao/la:Ovo je jako bitna utakmica za nas, naravno u slucaju da mi pobijedimo Kamerun. Ako Brazil pobijedi 2:0 nama onda odgovara nerijeseno protiv Meksika.
Trpaj Meksikance
Ali ako bude ovdje 3:1, a onda mi dobijemo Kamerunce 1:0, ko ce proci odlucit ce bacanje novcica
Žalosno je vidjeti da Brazil koji je u povijesti nogometa dao neke od najboljih centarfora u napadu nema bolja rješenja od Freda i Jo-a. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.