Sa kakvim Misimovićem?xavi26 je napisao/la:vidim ovdje dobar dio zagovara ibisevic umjesto hajrovica, bojim se da nas ne bi bilo nigdje sa ovakvim Misimovicem na terenu..
21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog,doci
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Brate Alzir je za Nigeriju u ovom trenutku velesilaUltraSA je napisao/la:Samo oprezno, evo vidimo kako se sad Belgija muči sa Alžirom. Neće biti baš lagano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Sa onim koji je fizicki spreman za maksimalno pola sahata..Virtu4l je napisao/la:Sa kakvim Misimovićem?xavi26 je napisao/la:vidim ovdje dobar dio zagovara ibisevic umjesto hajrovica, bojim se da nas ne bi bilo nigdje sa ovakvim Misimovicem na terenu..
Volim te Bosno!!!
Čuj profesionalni fudbaler koji je spreman za pola sata igrexavi26 je napisao/la:Sa onim koji je fizicki spreman za maksimalno pola sahata..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Misimovic je bio igrac manje protiv Argentine.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
pola sahata na SP, a u Kini mozda i cijelu utakmicu..Virtu4l je napisao/la:Čuj profesionalni fudbaler koji je spreman za pola sata igrexavi26 je napisao/la:Sa onim koji je fizicki spreman za maksimalno pola sahata..
Volim te Bosno!!!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Moje varijante

Da, samo sto je Nigerija za klasu bolja od Alzira, od 10 medjusobnih susreta, Nigerija bi uzela bar 8.esprit24 je napisao/la:Brate Alzir je za Nigeriju u ovom trenutku velesilaUltraSA je napisao/la:Samo oprezno, evo vidimo kako se sad Belgija muči sa Alžirom. Neće biti baš lagano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Može mu se jbg, 26 postignutih i 30 namještenih golova iz 83 utakmice... nedostižno u narednih 100 godina....Hare_BvB je napisao/la:Misimovic je bio igrac manje protiv Argentine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ajmo neznalice mars s foruma...Virtu4l je napisao/la:Može mu se jbg, 26 postignutih i 30 namještenih golova iz 83 utakmice... nedostižno u narednih 100 godina....Hare_BvB je napisao/la:Misimovic je bio igrac manje protiv Argentine.
Zao mi je sto cete opet morati pojesti sve sto ste po.sr.ali o Misketu, kao sto je i bilo s Edinom u Cityiju...
koji ste vi licemjeri...
Kako ne skontate da smo mi u dvije prijateljske i u ovoj protiv argentine imali igru dok je miske bio na terenu, a nakon njegovog izlaska smo se branili cijelo vrijeme u sve3 utakmice, zasto?
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 jun 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Drago mi je sto Pape vjeruje u Misketa, i ne stavlja ga na klupu. Pametan potez Pape! 
- Consigliere
- Kontakt:
Joj, sto se potcjenjuje Nigerija... Ne svidja mi se ovo uopste.
Mnogi su nam vec upisali bod(ove)... Zapamtite: JEDINO MI OVDJE IMAMO NESTO IZGUBITI.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pokušao je, ali je dobio rafalanje. Nije lud da ponovo napravi istu glupost, čovjek mu u dva ciklusa spašava dupe.Goalgetter je napisao/la:Drago mi je sto Pape vjeruje u Misketa, i ne stavlja ga na klupu. Pametan potez Pape!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tad sam i ja sumnjao u Misketa. Ali nam je svima zacepio usta. Grande Miske.Virtu4l je napisao/la:Pokušao je, ali je dobio rafalanje. Nije lud da ponovo napravi istu glupost, čovjek mu u dva ciklusa spašava dupe.Goalgetter je napisao/la:Drago mi je sto Pape vjeruje u Misketa, i ne stavlja ga na klupu. Pametan potez Pape!
Zato što treba neko da stane na loptu, što Miske radio perfektno protiv Argentine, nekad je potreban balans. Nije davao prvom do sebe i jurcao kao muha bez glave.hurem je napisao/la:Kako ne skontate da smo mi u dvije prijateljske i u ovoj protiv argentine imali igru dok je miske bio na terenu, a nakon njegovog izlaska smo se branili cijelo vrijeme u sve3 utakmice, zasto?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad je Misimovic izasao, zabili smo i gol.hurem je napisao/la:Kako ne skontate da smo mi u dvije prijateljske i u ovoj protiv argentine imali igru dok je miske bio na terenu?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Da, ali se isto tako nismo sastavili sa loptom. Dodavanja 'a la Guardiola' na 2 metra ne brojim.Hare_BvB je napisao/la:Kad je Misimovic izasao, zabili smo i gol.hurem je napisao/la:Kako ne skontate da smo mi u dvije prijateljske i u ovoj protiv argentine imali igru dok je miske bio na terenu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Miske ne smije na klupu, jeedini on, uz Pjanića, zna stati na loptu i iz nemoguće situacije izvući gol šansu. Miske nam je itekako potreban.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sanjao sam danas da smo prošli u 1/8 i da je onda Vlatko Glavaš uplatio puni aranžman u Brazilu za čitavu BiH 
Zadnja izmjena: leorey, dana/u 17 jun 2014, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.