FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dali neko zna u koliko je sutra prozivka !!!!
Utorak gotovo prošao.....
Joj ubi ova monotonija
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj ubi ova monotonija

ovo je moj hilmo sve namjerno , vjeruj mihilmo je napisao/la:Utorak gotovo prošao.....
Joj ubi ova monotonija

Opustite se ba
joj kad budu dosli hocemo se zadat sa komentarima na sva tri foruma ima da pisanja budu sirokih razmjera i formacija koliko nam se nakupilo oko ovih pojacanja mozda je to nesto ibrakson i selimovison isplanirali sa matom i tako to lijepe i slatke muke ce to biti:-D

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma ne znam ja jel namjerno ili nije, nego je malo čudno da se kod nas ništa ne dešava; kod nas je važila ona parola da "s nama nikad nije dosadno".
Pa ni ovdje da se otvori neka dobra rasprava, evo ovaj turnir u Bijeljini mi s naše strane (forumaša) djeluje skroz nepropraćeno.
Pa ni ovdje da se otvori neka dobra rasprava, evo ovaj turnir u Bijeljini mi s naše strane (forumaša) djeluje skroz nepropraćeno.
Pa sta ce ti kad to nije to nije to neki rang omladinskog pogona kadeta juniora koji bi napravili razliku kao sto su akademci napravili za nepunih 5 mjeseci postojanja tako da to sto su gore mozda i nasi skauti koga pozovu u akademiju vidjet cemo ima puno ekipa i finih igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
U četvrtak, 19-og juna tekuće godine, po treći put u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, održavat će se međunarodni fudbal za dječake uzrasta do sedamanest godina, pod nazivom "Igraj fudbal, živi život", u organizaciji Udruženja "Profesional".
I ove godine, poput prethodne dvije, U-17 selekcija Fudbalskog kluba Sarajevo, uzet će učešće. Naša selekcija se nalazi u grupi "A", zajedno sa Crvenom Zvijezdom iz Srbije, Vardarom iz Makedonije, te Splitom iz Hrvatske.
"Nastavljamo učestvovati na jakim turnirima. Učestvovali smo na Kvarnerskoj Rivijeri u Hrvatskoj, na turniru Trofeo Dossena u Italiji, sa našom U-19 selekcijom, a naša U-17 selekcija, nakon učešća na turniru u Hrvatskoj, igrat će i na predstojećem, izuzetno jakom turniru, koji se održava u Sarajevu. Sretni smo zbog učešća. Turnir je kvalitetan i naši omladinci će još jednom imati priliku odmjeriti snage sa kvalitetnim, internacionalnim protivnicima. Vidjeli smo u posljednjem periodu, koliko su zapravo takve utakmice značajne za razvoj naše djece", kazao je Almir Hurtić, Šef Akademije FK Sarajevo.
Kadeti bordo kluba igrat će prvu utakmicu turnira, protiv vršnjaka Crvene Zvijezde, u četvrtak, sa početkom u 11 sati na stadionu Grbavica. Drugu utakmicu, igrat će na stadionu Koševo, u petak, 20-og juna, sa početkom u 15 sati, dok će posljednju utakmicu grupne faze, protiv Vardara, igrati u subotu, također na Koševu, sa početkom u 17 sati.
Vrijedno je istaći i to, da u drugoj grupi igraju Budućnost iz Crne Gore, Olimpija iz Slovenije, Šturm iz Austrije, te Željezničar.
Našoj U-17 selekciji želimo mnogo sreće i uspjeha!
I ove godine, poput prethodne dvije, U-17 selekcija Fudbalskog kluba Sarajevo, uzet će učešće. Naša selekcija se nalazi u grupi "A", zajedno sa Crvenom Zvijezdom iz Srbije, Vardarom iz Makedonije, te Splitom iz Hrvatske.
"Nastavljamo učestvovati na jakim turnirima. Učestvovali smo na Kvarnerskoj Rivijeri u Hrvatskoj, na turniru Trofeo Dossena u Italiji, sa našom U-19 selekcijom, a naša U-17 selekcija, nakon učešća na turniru u Hrvatskoj, igrat će i na predstojećem, izuzetno jakom turniru, koji se održava u Sarajevu. Sretni smo zbog učešća. Turnir je kvalitetan i naši omladinci će još jednom imati priliku odmjeriti snage sa kvalitetnim, internacionalnim protivnicima. Vidjeli smo u posljednjem periodu, koliko su zapravo takve utakmice značajne za razvoj naše djece", kazao je Almir Hurtić, Šef Akademije FK Sarajevo.
Kadeti bordo kluba igrat će prvu utakmicu turnira, protiv vršnjaka Crvene Zvijezde, u četvrtak, sa početkom u 11 sati na stadionu Grbavica. Drugu utakmicu, igrat će na stadionu Koševo, u petak, 20-og juna, sa početkom u 15 sati, dok će posljednju utakmicu grupne faze, protiv Vardara, igrati u subotu, također na Koševu, sa početkom u 17 sati.
Vrijedno je istaći i to, da u drugoj grupi igraju Budućnost iz Crne Gore, Olimpija iz Slovenije, Šturm iz Austrije, te Željezničar.
Našoj U-17 selekciji želimo mnogo sreće i uspjeha!
pitic je napisao/la:Ibrakoviću, fakat vrijeme je više...
Za šta vrijeme piticu

-
- Kontakt:
Je li istina da Rijeka zeli Jajala?.......pise se po forumima u Hrvatskoj......
fanaticoszg je napisao/la:Je li istina da Rijeka zeli Jajala?.......pise se po forumima u Hrvatskoj......
to samo mato zna, a nije zvanicno otisao iz kluba... mada ima jos 1 god sa kelnom ugovor ko zna, nama sutra pozivka hoce li se pojavit vidjet cemo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Sutra je prozivka u 18,00 sati.
Znaci Dejo, Jajalo i desni bek i kompletirali smo ekipu, nadamo se dobrim vijestima sutra, ibraka iznenadi nas 

Ti si opet šampion !
Ovaj Bernard sto igra za Brazil bi nam odlicno dosao 

Sumljiv mi je termin prozivke,obicno to bude nekad ujutru sad u 18,bit ce nesta garant ranom zorom 
P.S. potvrdjeno Cardiff dolazi na Kosevo 12-tog

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Sumljiv mi je termin prozivke,obicno to bude nekad ujutru sad u 18,bit ce nesta garant ranom zorom
radi li neko na aerdromu ima li amidzu starog brata da nam vidi te sumljive letove

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Nešto ste mi tihi ovih dana izgleda da neće biti nikakvih spektakularni transfera, a da se neki neće pojaviti na prozivci pa ste mi tihi.
Mićo je Fićo!
Sirijac se ceka da sleti (osim ako nam Aldin ne pojebe sta sa dokumentima
) ,Dzeno ko papagaj ponavlja za njega svaki put,kad god pitanje za igraca on samo Kalasa spominje ko naseg igraca
Berberovicu je ponuda na stolu,sve mu je izneseno, sve receno, njegovo je da se izjasni

Berberovicu je ponuda na stolu,sve mu je izneseno, sve receno, njegovo je da se izjasni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ajd lagano u svoju avlijuHercegovinaBosna je napisao/la:Nešto ste mi tihi ovih dana izgleda da neće biti nikakvih spektakularni transfera, a da se neki neće pojaviti na prozivci pa ste mi tihi.

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, sekac, Serha i 46 gostiju.