Kaunas je napisao/la:ko je gu.zi, da mu qrac popušimBigDaddy je napisao/la:ko li ovo kajmači, da mu lično čestitamsamirr je napisao/la:
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hahahahhahahahahahahahaha
a ja Kaunasa ludjaka

a ja Kaunasa ludjaka
Kaunas nije normalan sviju mi

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

- Nerminovic
- Kontakt:
Na temi, Grupa A.

mandraX je napisao/la:Koga boli qrac, kad si za dom spreman - svejedno ti.Virtu4l je napisao/la:Jeli se iz Rio de Janeira može direktno za Zagreb ili se presjeda u Frankfurtu?mandraX je napisao/la:Auh, 'đe smo došli u pm, ljudi u saboru raspravljaju o Virtualu.![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Još uvijek plačem od smijeha

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Nerminovic
- Kontakt:
mora da je post godineVirtu4l je napisao/la:Još uvijek plačem od smijeha![]()

BackSpace United
BackSpace United
Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
Steta da se izgubi u onoj guzvi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Nerminovic
- Kontakt:
jaooooooooooooooooooo hahahahahahahaha placemOtelo je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
Steta da se izgubi u onoj guzvi![]()

BackSpace United
BackSpace United

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zeman je napisao/la:rambo16 je napisao/la:ako se meni obraćaš...ja kume nemam Sportkluba...jbgaRiverPlate je napisao/la:Najlošija Italija, uporedi onu iz 2006 i 2010. sa ovom i vidi razliku, druga je stvar što ti fudbal pratiš od kad imaš sportklub i englesku ligu, ne znaš ti ko su Italijani!Pirlo
post stoljeća

naprijed rejal
hahahahahahahahahahahahahahahahahahamandraX je napisao/la:Koga boli qrac, kad si za dom spreman - svejedno ti.Virtu4l je napisao/la:Jeli se iz Rio de Janeira može direktno za Zagreb ili se presjeda u Frankfurtu?mandraX je napisao/la:Auh, 'đe smo došli u pm, ljudi u saboru raspravljaju o Virtualu.![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Inače, momak je mislio na to dal' će Tomić napustiti Želju i evo šta se desilo:
bagrcavi je napisao/la:u vezishaman7 je napisao/la:Status Tomislava Tomića ?
Ja te volim, volim Željo..
Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- SteveMcQueen
- Kontakt:
izuzetno glup odgovor. ali od takvog forumasa i nisam ocekivao nesto drugoBadrHari je napisao/la:Saurman je napisao/la:Zanimljiva izjava za nekog ko nosi nick domaće živine koja se voli tuširati u vlastitim fekalijama.krmak je napisao/la:ajde bogu hvala da ce BiH predstavljat normalan klub kao prvak, dosta je više da svijet misli da u ovoj državi samo šabani žive.
![]()
![]()

mislim nije glup ali potpuno nemastovit, na razini djeteta koje se svadja na igralistu
reinkarnacija krmka
Ne kaki post je fenomenalan, i pazi, od Saurmana. Ovo se ne dešava tako često.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
am333 je napisao/la:A kako je dan dugačak u tri materine...pa ovo je za hitne do 12 čekati
Ode stati u red za ličnu kartu ne bi li mi dan brže prošao
NAPRIJED NARODE!