Jos kad bi skontao da je rijec o jednom draftu a ne o 3 drafta, bilo bi superLenBias je napisao/la:kad navijac cavsa dodje pricati o pickovima![]()
![]()
![]()
![]()
Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Miami Heat
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
kakve to veze ima sa ovim sto sam napisao, pa hej, navijac cavsa prica o pickovimaadriano_leite je napisao/la:Jos kad bi skontao da je rijec o jednom draftu a ne o 3 drafta, bilo bi superLenBias je napisao/la:kad navijac cavsa dodje pricati o pickovima![]()
![]()
![]()
![]()
. 4 od top 5 pickova s tog drafta, ako bude igralo u istoj ekipi, bice smjehurija zesca za jednu takvu dinastiju poput Heata
.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Bas nikakve veze nema, jer su Cavsi dobili pickove zbog rebuildinga, a ne u kukavickom plakanju glavnih igraca da im treba pomoc da osvoje titulu, pa im malo 3 od 5 sa jednog drafta, pa zele i cetvrtog iz top 5 i u primeuLenBias je napisao/la:kakve to veze ima sa ovim sto sam napisao, pa hej, navijac cavsa prica o pickovimaadriano_leite je napisao/la:Jos kad bi skontao da je rijec o jednom draftu a ne o 3 drafta, bilo bi superLenBias je napisao/la:kad navijac cavsa dodje pricati o pickovima![]()
![]()
![]()
![]()
. 4 od top 5 pickova s tog drafta, ako bude igralo u istoj ekipi, bice smjehurija zesca za jednu takvu dinastiju poput Heata
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ništa od dinastije. Realno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ako se razidju nista dok ako ostanu na okupu dinastija su bez ikakve rasprave
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tako nekako, ali James vjerovatno ide pa zato kažem.LenBias je napisao/la:ako se razidju nista dok ako ostanu na okupu dinastija su bez ikakve rasprave
Ronaldo - Isco - Bale
ne znam vala, sto se amera tice i nekog misljenja mase bas drasticno veca razlika ide u korist ostanka trojke u heatu ali eto, ostaje nam da vidimo, zacas ce to proletiti i izaci na vidjelo 
Dzaba se nadaju ovi,James i big 3 skoro pa sigurno ostaju.Ocekujem Wade da uzme 10-12 mill po godini na neke 3-4 godine (realno i ovo je previse mozda).Spominju se takodje Lowry,Ariza i Gasol.Lowry i Gasol bi legli ko budali samar,cak i ariza da rastereti Jamesa u defanzivi ukoliko je neki pristojan ugovor(sto ce biti tesko,jer covjek je naravno opet imao career year u zadnjoj godini ugovora).
Na kraju krajeva,ljudi su otisli u 4 finala zaredom i da ostanu na okupu opet ce biti iduce sezone najveci kandidati da uzmu Istok.
Na kraju krajeva,ljudi su otisli u 4 finala zaredom i da ostanu na okupu opet ce biti iduce sezone najveci kandidati da uzmu Istok.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ariza će tražiti klub koji mu može dat max.ugovor, kakav on i Heat 
Ronaldo - Isco - Bale
(sto ce biti tesko,jer covjek je naravno opet imao career year u zadnjoj godini ugovora).
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav Ariza i max. ugovor...Ako dobije 8mil po sezoni,treba da se udara nogom u guzicu i slavi to kao max.Amar Dzeko je napisao/la:Ariza će tražiti klub koji mu može dat max.ugovor, kakav on i Heat
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa to sam i mislio, max. za njegove mogućnosti. Ali on i Heat ne idu u istu rečenicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav Ariza i max. ugovor...Ako dobije 8mil po sezoni,treba da se udara nogom u guzicu i slavi to kao max.Amar Dzeko je napisao/la:Ariza će tražiti klub koji mu može dat max.ugovor, kakav on i Heat
Ronaldo - Isco - Bale
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ni ja ne mislim da bi mu MIA dao puno,niti bi uopste zelio da potrosi tolike pare na njega...Amar Dzeko je napisao/la:Pa to sam i mislio, max. za njegove mogućnosti. Ali on i Heat ne idu u istu rečenicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav Ariza i max. ugovor...Ako dobije 8mil po sezoni,treba da se udara nogom u guzicu i slavi to kao max.Amar Dzeko je napisao/la:Ariza će tražiti klub koji mu može dat max.ugovor, kakav on i Heat
jedva cekam novu sezonu, nadam se sto vecem broju novih igraca 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
IGRACINALenBias je napisao/la:lowry se opasno spominje
Ronaldo - Isco - Bale
Amar Dzeko je napisao/la:IGRACINALenBias je napisao/la:lowry se opasno spominje
"Dwyane Wade raskinuti će ugovor s Heatom,te će potpisati novi ugovor, sa manjom plaćom,kako bi Heat mogli dovesti nova pojačanja."

Pa ovakav i ne zaslužuje više od 10 milja po sezoni. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
slazem se ali mogao je traziti vise i dobio bi sigurno da je htio, dobro je da nije kao neki 
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.