Nne pamtim kad sam pogodio nesto...a jedno vrijeme sam bio prvi strijelac u ligi...kriza je velika u pitanju a blizi se kraj sezone...BIHfan je napisao/la:Delfini nerjeseno igrali 1:1
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
- rob do bagro
- Kontakt:
2. uzastopna pobjeda, krenulo nas je 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
ponovo izgubili i to kod kuce...A majko mila tesko da cemo uspjeti ali ajde
Mislioci nikako nemogu pronaći formu od prošle sezone, kad smo završili na 3. mjestu. Valjda ćemo opstati. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
joj bit ce to pravo dobra borba izmedju nas i vas al nama je sreca jer zadnje kolo igramo kuci protiv vas p.s. nadam se da cu proradit barem u ove zadnje 2Zagor je napisao/la:Mislioci nikako nemogu pronaći formu od prošle sezone, kad smo završili na 3. mjestu. Valjda ćemo opstati.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Lijepo, lijepo, lijepo. Ima se nade, ali nije do nas. Idemo momci ako Bog da samo hrabro naprijed, nema predaje 
Imamo sad protiv Blue Traine, a onda posljednje kolo protiv MisliocaS-Y-L-A-R je napisao/la:joj bit ce to pravo dobra borba izmedju nas i vas al nama je sreca jer zadnje kolo igramo kuci protiv vas p.s. nadam se da cu proradit barem u ove zadnje 2Zagor je napisao/la:Mislioci nikako nemogu pronaći formu od prošle sezone, kad smo završili na 3. mjestu. Valjda ćemo opstati.![]()
Borba za sedmo mjesto je jos u igri
mB!
emire, ribery, sta se ovo desava
mi smo postali kanta za nabijanje
nekadasnji viceprvak i osvajac kupa nikako da sastavi dvije dobre partije.
sada je bitno samo izboriti opstanak (malo sam gledao tabelu, jbt, pa mi smo ugrozeni
)
valjda to uspijemo, nismo toliki dundjeri
ps: sekretaru - kad sam vec kod tabele, meni se cini da bi mi trebali imati 11 bodova.
nas skor (ako je tacan) - 3 p, 2 r, 7 poraza. a kod nas stoji da imamo 10 bobova.
vjerovatno neka mala zabuna, ispavices ti to.
sada je bitno samo izboriti opstanak (malo sam gledao tabelu, jbt, pa mi smo ugrozeni
valjda to uspijemo, nismo toliki dundjeri
ps: sekretaru - kad sam vec kod tabele, meni se cini da bi mi trebali imati 11 bodova.
nas skor (ako je tacan) - 3 p, 2 r, 7 poraza. a kod nas stoji da imamo 10 bobova.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:emire, ribery, sta se ovo desavami smo postali kanta za nabijanje
sada je bitno samo izboriti opstanak (malo sam gledao tabelu, jbt, pa mi smo ugrozeni)
valjda to uspijemo, nismo toliki dundjeri![]()
nas skor (ako je tacan) - 3 p, 2 r, 7 poraza. a kod nas stoji da imamo 10 bobova.![]()
Ispravljeno.Pardonisem se
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
123456 je napisao/la: Ispravljeno.Pardonisem se
ja mislio ti ces ispraviti nas bodovni saldo, a ti nama poraz vise upisao
Salim se, kod ovih 10 bodova stojimo ima vec 2-3 kola.
Vom Jäger zum Gejagten
geronimo je napisao/la:123456 je napisao/la: Ispravljeno.Pardonisem se![]()
![]()
ja mislio ti ces ispraviti nas bodovni saldo, a ti nama poraz vise upisao![]()
Salim se, kod ovih 10 bodova stojimo ima vec 2-3 kola.
Ma pregledao sam u rezultatima tacno je da imate 11 bodova.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ma moramo ih uzet oni nisu ugrozeni a nemogu ni za prvaka tako da .........Mukiol je napisao/la:Imamo sad protiv Blue Traine, a onda posljednje kolo protiv MisliocaS-Y-L-A-R je napisao/la:joj bit ce to pravo dobra borba izmedju nas i vas al nama je sreca jer zadnje kolo igramo kuci protiv vas p.s. nadam se da cu proradit barem u ove zadnje 2Zagor je napisao/la:Mislioci nikako nemogu pronaći formu od prošle sezone, kad smo završili na 3. mjestu. Valjda ćemo opstati.![]()
Borba za sedmo mjesto je jos u igri
41.21.1.
- bistrikboy
- Kontakt:
Skor Blue traina zadnjih 5 meceva 0-1-4,a zavrsili smo kao drugi na polusezoni,elem sada slijedi pobjeda 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Čekićari obezbijedili opstanak. 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ludilo nakon proslogodisnje borbe za titulu spali smo na to da se sad borimo za opstanakVirtu4l je napisao/la:Čekićari obezbijedili opstanak.
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Eto vas ko i pravi cekicari. Nikad stabilni.hammers je napisao/la:Ludilo nakon proslogodisnje borbe za titulu spali smo na to da se sad borimo za opstanakVirtu4l je napisao/la:Čekićari obezbijedili opstanak.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Polahko izlazimo iz zone ispadanja

- rob do bagro
- Kontakt:
Al sada je derbi zacelja, to moramo dobiti, ne budes li malo pogadjao izgubices kapitensku trakuThe Game je napisao/la:Polahko izlazimo iz zone ispadanja![]()
![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
13. kolo 27.02.2010Neutral je napisao/la:Lijepo, lijepo, lijepo. Ima se nade, ali nije do nas. Idemo momci ako Bog da samo hrabro naprijed, nema predaje
Joint_fc - Delfin
BH Fanaticos - Spamm
14. kolo 06.03.2010
Spamm - Joint_fc
Delfin - BH Fanaticos
Cetiri prvoplasirane ekipe odlucuju o prvaku u poslednja 2 kola...Neizvjestan kraj sezone...Nadam se 2 pobjede za nas u ove 2 tekme,da mi odradimo sto je do nas,pa sta bude...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pojma nemam...mene nece ja u krizi....vjerovatno ste i vi ..jbg..nama treba pobjeda,moramo ponuditi neku lovu hahaha (sala)...geronimo je napisao/la:emire, ribery, sta se ovo desavami smo postali kanta za nabijanje
sada je bitno samo izboriti opstanak (malo sam gledao tabelu, jbt, pa mi smo ugrozeni)
valjda to uspijemo, nismo toliki dundjeri![]()
nas skor (ako je tacan) - 3 p, 2 r, 7 poraza. a kod nas stoji da imamo 10 bobova.![]()
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.