Muhamed Bešić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
imperator10
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
-
Nerminovic
- Kontakt:
BackSpace United
- QUARTERBACK
- Kontakt:

sto jest jest...pristaje mu zuta
- samo_lijevo
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:pa da ga zamrzi pola Bosne. Čuj totettenhamGoalgetter je napisao/la:Bundesliga -> Leverkusen, Schalke, Gladbach najbolja rjesenja.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi., od tolikih klubova ti te židove nađe a ionako imaju čvrstu sredinu
svasta.
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
Evil Genius II
AeGon099 je napisao/la:everton je sasvim dobra opcija uzimajući u obzir da imaju solidnu ekipu sa par mladih nadolazećih zvijezda i odličnog stručnjaka na klupi, koji je pokazao interesovanje.
ako se ne varam Barry vise nije clan tima jer je bio na jednogodisnjoj posudbi, znaci mjesto zadnjeg veznog slobodno
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ovakav igrac ima mjesta i u reprezentaciji svijeta...Mislim da ne postoji klub koji moze sebi dozvoliti da mu onakav igrac bude na klupi...(naravno postoje Fadili Opnacici, ali jedan od milion).kenanbrajic je napisao/la:Gdje god da otišao, samo da bude redovan u prvoj postavi...![]()
![]()
![]()
![]()
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Fantasista
- Kontakt:
moje misljenje, naravno, jer smatram da ima smeka za te klubove...
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
fedeltafrotta
- Kontakt:

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaafedeltafrotta je napisao/la:
BackSpace United
Ne kažem da momak nema potencijal za najveće domete, ali ipak.
-
Nerminovic
- Kontakt:
sta ce momciluk u svicarsku ili holandiju kad sad momak moze u italijuzizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
BackSpace United
ma ja,pa sa 24 godine u drugu englesku ligu..i sa 30-ak ga mozemo ocekivati u Stoke-uzizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
Nek' sezonu - dvije odradi recimo u Anderlechtu ili Ajaxu, Feynoordu, nebitno, može ostvariti lijep transfer u ligu petice. U takvim timovima bi dobio vrijeme, prostor i priliku za napredak.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, Biscione, Bosnjo22, Cwirek, DeeWa, dsulejm, EnesSS, exampLe., farenhajt, feniksptica, FerdinandF, Goalgetter, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, Hajdeee, HariTz, hurem, kouadio, kovac, legendarnadruga, lisander, Majestic-12 [Bot], Marsiano, Matterhorn22, mirsonetz, Mocvara1991, Nakata, Napapijri, NazorUso, NebeskaSila96, omanovski, Pensioner26, prisonbreak, sagitarius, SanaBosna, Shevko, Sheyi, visarionovich, Wisey, Zglavkar i 372 gosta.